مصرف چای سبز برای چه کسانی ممنوع است؟
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۵۶۴۶۹۵
به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یوسف نقیایی مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: چای سبز همانند چای و سایر نوشیدنیها در گروه متفرقه قرار میگیرد و مقدار انرژی آن بسیار ناچیز و به مقدار یک کیلوکالری است.
بیشتر بخوانید طب سنتی / تاثیر عصاره چای سبز بر کبد
وی ادامه داد: چای سبز بسیاری از ترکیبات چای سیاه از جمله کافئین بالا، تاننها، تئوبورومین، اسیدگالیک و غیره را دارا میباشد.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
وی افزود: مهمترین ماده موثر در چای سبز کاتچین میباشد که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و موثر در پیشگیری از بروز سرطانها و آسیبهای قلبی عروقی میباشد.
وی اضافه کرد: چای سبز همچنین دارای پلی فنولهای فراوان بوده که علاوه بر خواص آنتی اکسیدان، خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونت هم دارد.
این کارشناس تغذیه گفت: چای سبز حاوی فلوئور بالا میباشد که نقش مهمی در پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا میکند.
نقیایی تصریح کرد: چای سبز حاوی موادی است که منجر به فعال شدن آنزیم لیپاز شده و این امر به کاهش تری گلیسرید کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: این نوشیدنی همچنین حاوی موادی است که منجر به کاهش مرگ سلولی ارگانهای مهم مانند قلب میشود و سایر خواص آن شامل کاهش کلسترول خون، کاهش فشار خون، قند خون و پیشگیری از افزایش قندخون و افزایش ایمنی بدن میباشد.
مدیرگروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در مورد منع مصرف چای سبز در افراد مختلف گفت: افرادی که داروهای ضدانعقاد مثل وارفارین استفاده میکنند و یا افرادی که عادت به مصرف آسپرین دارند باید از مصرف این نوشیدنی خودداری کنند. همچنین مصرف آن در دوره بارداری و شیردهی طبق نظر و توصیه پزشک و با احتیاط مصرف شود.

منبع: ایسکانیوز
کلیدواژه: دانستنی ها چای سبز
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۶۴۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
عوارض مصرف بیرویه آنتیبیوتیک/ از بروز عفونت تا واکنشهای شدید آلرژیک
ایسنا/گلستان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به عوارض مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها، گفت: داروها به ویژه آنتی بیوتیکها حتماً باید طبق نظر پزشک مصرف شوند.
دکتر کاوه دماوندی کمالی امروز چهارشنبه ۱۲ بهمن در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به همهگیری بیماری آنفلوانزا و کووید۱۹، باید از مصرف خودسرانه داروها پرهیز کرد، گاهی اوقات فردی که به بیماری کرونا مبتلا میشود داروی آنتیبیوتیک مصرف میکند حال آنکه مصرف آنتیبیوتیک در بیماریهای ویروسی اثری ندارد.
وی با بیان اینکه استفاده نابهجا از دارو موجب بروز برخی از عوارض دارویی میشود، افزود: داروها به ویژه آنتی بیوتیکها حتماً باید طبق نظر پزشک مصرف شوند، یکی از چالشها در زمان ابتلا به کرونا استفاده طولانیمدت از برخی از داروها بود برای مثال گاهی اوقات ماندگاری علائم بیماری در فرد مبتلا به کرونا یا آنفلوانزا طولانی میشد که لازمه آن استفاده از داروهای استنشاقی و بازکننده مجاری تنفسی بود اما بیمار به اشتباه مصرف آنتیبیوتیک را تا یک ماه ادامه میداد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی، استفاده بیرویه از آنفلوانزا را بهعنوان بزرگترین تهدید امنیت و سلامت در قرن ۲۱ نام برده است، یادآور شد: ممکن است فردی در خانوادهای به آنفلوانزا مبتلا شود اما علائم سرماخوردگی را داشته باشد که باز هم داروهای مصرفی این دو بیماری با یکدیگر متفاوت است.
دماوندی کمالی متذکر شد: گاهی اوقات بیماران وقتی مشاهده میکنند که علائم بیماری آنها مشابه یکدیگر است داروهای تجویزی را بین یکدیگر به اشتراک میگذارند که اقدامی اشتباه و قضاوت سطحی درباره بیماری است حتی این افراد وقتی یک ماه بعد علائم شدیدتر سرماخوردگی را تجربه میکنند مجدد از همان داروهای قبلی استفاده میکنند که برای بدن مضر است.
وی با بیان اینکه مصرف بیش از اندازه آنتیبیوتیک، باکتریهای مفید بدن را از بین میبرد، تأکید کرد: مصرف بیرویه این دسته از داروها عوارض زیادی به همراه دارد که بروز واکنش شدید آلرژیک و ایجاد عفونتهای فرصتطلب از جمله آنها است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به آخرین وضعیت تأمین داروها در سطح استان گلستان، بیان کرد: ما تمام تلاش خود را برای رفع کمبودهای دارویی به کار گرفتیم، در صورتی که شهروندان به دارویی دسترسی ندارند با شماره ۱۹۰ تماس حاصل کنند و آخرین وضعیت داروی خود را جویا شوند.
انتهای پیام