Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، براساس آخرین برآوردها، کشور قطر اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار صرف هزینه ساخت و ایجاد زیرساخت‌های مکفی برای برگزاری بزرگترین رویداد ورزشی جهان کرده است.

این در حالی است که کشورهای اطراف با هزینه‌کرد بسیار ناچیزی در قیاس با قطر تنها به واسطه برگزاری جام‌جهانی به رونق گردشگری و به تبع آن رونق اقتصادی آن هم در مدت زمان کوتاه دست پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطابق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، جمعیتی بالغ بر ۱.۲ میلیون نفر برای تماشای مسابقات فوتبال وارد قطر شده و خواهند شد اما بسیاری از هواداران به واسطه کمبود محل اقامت یا مقرون به‌صرفه نبودن هزینه‌های اقامت در قطر، کشورهای اطراف را به عنوان محل اسکان خود انتخاب می‌کنند.

در این میان کشور امارات و به صورت مشخص شهر دبی با بستری‌سازی و مقررات سهل‌گیرانه، برنده این میدان پرسود شده و به نوعی به محبوب‌ترین مقصد تماشاگران جام‌جهانی در خلیج فارس تبدیل شده است.

پیش از شروع بازی‌ها اعلام شد شرکت هواپیمایی فلای دبی، شرکت هواپیمایی ارزان‌ قیمت امارات، در مواقع عادی روزانه ۳ پرواز به دوحه، پایتخت قطر دارد اما این رقم در روزهای برگزاری بازی‌ها به حدود ۳۰ پرواز افزایش یافت همچنین هواپیمایی قطر خدمات مربوط به ۱۵ پرواز دیگر را ارائه می‌دهد. خطوط هوایی در ابوظبی، پایتخت امارات متحده‌ عربی و شارجه نیز صدها سرویس اضافی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده‌اند.

در این میان تنها کشور امارات از خوان پرنعمت جام‌جهانی بهره نمی‌برد بلکه کشور عربستان سعودی که از سال ۲۰۱۹ سیاست‌گذاری در راستای توسعه و رونق صنعت گردشگری را بنا کرده است، برای جذب ده‌ها هزار تماشاگر جام‌جهانی تلاش می‌کند. یکی از اقدامات این کشور پادشاهی برای جذب حداکثری هواداران این است که به دارندگان بلیط مسابقات جام جهانی، ۲ ماه ویزای رایگان ورود به کشور را صادر می‌کند.

"احمد الخطیب" وزیر گردشگری عربستان سعودی، در این باره اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود در طول برگزاری این مسابقات ۲۴۰ پرواز در هفته بین عربستان سعودی و قطر انجام شود.

در این میان حتی صنعت خواب‌آلود و کساد عمان که از گردشگری بازار انبوه دوری می‌کند، انتظار دارد میزان اشغال هتل‌هایش در این ایام بالا باشد.

در سال ۲۰۱۷ بحرین، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به همراه مصر، قطر را تحریم و ارتباطات مسافرتی و تجاری خود را با آن قطع کردند. تحریم‌های اعمال شده ابزاری برای قطع روابط سیاسی و اقتصادی قطر از گروه‌های اسلام‌گرا و ایران بود اما تحریم‌های تحمیلی باعث نشد که قطر از خواسته‌های آنان تمکین کند و در نهایت تحریم‌های وضع شده بر علیه کشور قطر سال گذشته به صورت ناگهانی پایان یافت چرا که هیچگونه آورده و بهره‌ای از اعمال چنین سیاستی نصیب آنان نشد.

اگرچه قطر میزبان جام‌جهانی است اما بسیاری از هواداران این جام را به عنوان یک رویداد منطقه‌ای تجربه خواهند کرد؛ برخی از قطری‌ها معتقدند که شاید بهتر بود یک مسابقه مشترک، مشابه مسابقات جام‌جهانی سال ۲۰۲۶ که آمریکا، کانادا و مکزیک میزبان مشترک خواهند بود را پیشنهاد داده بود.

در این میان نیز استثنائاتی مانند کشور بحرین وجود دارد که علی‌رغم نزدیکی مسافت با کشور قطر، هیچگونه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در راستا استفاده از ظرفیت جام‌جهانی نکرده است.

این کشور که تنها در فاصله ۱۴۰ کیلومتری قطر واقع شده است، هیچگونه پرواز شاتل یا مناطق ویژه برای اسکان و گذراندن اوقات فراغت برای هواداران جام‌جهانی تعبیه و تدارک ندیده است و این امر در حالیست که روابط خانوادگی این دو کشور را در بسیاری از حوزه‌ها به هم پیوند می‌دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گردشگری جام جهانی قطر تیم ملی فوتبال ایران عربستان سعودی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۵۶۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برداشت گندم کشور در هرمزگان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، سهراب سهرابی در ارتباط زنده با برنامه سلام خبرنگار افزود: نخستین مراحل برداشت گندم در جنوب کشور در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب استان کرمان است.
سهرابی گفت: امسال قیمت خرید تضمینی گندم نان ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است که بیش از هزار و ۱۰۰ مرکز خرید تضمینی در کشور آماده تحویل گندم کشاورزان است.
وی با اشاره به اینکه دستورالعمل‌های خرید تضمینی گندم به استان‌ها ابلاغ شده است، افزود: ۲۱ هزار کمباین آماده برداشت گندم و غلات کشاورزان در کشور هستند.
سهرابی گفت: سطح زیر کشت گندم کشور شش میلیون هکتار است که از این تعداد دو میلیون هکتار بصورت آبیاری و ۴ میلیون هکتار بصورت دیم زیر کشت گندم رفته است.
مجری طرح محوری گندم کشور پیش بینی کرد امسال ۱۳ و نیم میلیون تن گندم برداشت شود.

بیشتربخوانید:کشت گندم و جو در بخش فین بندرعباس
وی افزود: اصلاح بذر‌های گندم، مصرف متعادل کود‌های شیمیایی، طرح جهش در تولید دیم زارها، توزیع سموم، طرح کشاورزی قراردادی، توسعه کشت‌های مکانیزه، توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، آموزش کشاورزان و مدیریت آفات و علف زار‌های از برنامه‌های ویژه وزارت جهادکشاورزی برای توسعه کشت گندم در کشور است.
سهرابی گفت: برداشت گندم در کشور از فروردین آغاز و تا شهریور ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم کشور از هرمزگان
  • پیش بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جدید
  • برداشت نخستین گندم کشور در هرمزگان
  • نخستین برداشت گندم کشور در هرمزگان
  • ظریف: روسیه، ایران را برای منافع خود فدای آمریکا می‌کند/ برخی می‌خواهند روس‌ستیزی و یا روس‌پرستی خود را ثابت کنند
  • فروردین ۱۳۵۷؛ ریال ایران دوازدهمین ارز معتبر جهان شد
  • اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان تشکیل شود
  • ضرورت تشکیل اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان
  • امیرعبداللهیان: سیاست‌های اصولی جمهوری اسلامی تحکیم روابط با همسایگان است
  • منافع آمریکا در همدستی با جنایت‌های تل‌آویو در غزه