ثبت سه هزار و ۷۰۰ رقبه در چهارمحال و بختیاری
تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۶۹۲۸۳۰۷
حجتالاسلام حسن امیری مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه پرداخت اجاره بها موقوفات در استان براساس نرخ عادلانه نیست، گفت: بروز رسانی اجاره بها برخی موقوفات به خصوص موقوفات بزرگ استان در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.
وی افزود: هماکنون بیش از سه هزار و ۷۰۰ رقبه در استان ثبت شده که کوتاهی در پرداخت اجاره بها، بِروز نبودن اجاره بها موقوفات یکی از مشکلات این اداره کل است که اجاره بها موقوفات براساس نرخ عادلانه و به روز پرداخت نمیشود و افزایش اجاره بها از چند سال گذشته به صورت عرفی بوده و پرداخت اجاره بها براساس ارزشگذاری کارشناسی نیست.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
بیشتر بخوانید
بررسی طرح توسعه سرمایه گذاری در موقوفات چهارمحال و بختیاریامیری از اجرای طرح ارزشگذاری واقعی اجاره بها موقوفات و افزایش اجاره بها موقوفات به خصوص در موقوفه بی بی ماه بیگم صمصامی که محل درآمدی برای حمایت از کودکان یتیم است خبر داد و گفت: با اجرایی کردن طرح افزایش اجاره بها در این موقوفه نارضایتی مستاجران را به دنبال داشت که اجازه بها ۲۰۰ تا ۳۰۰درصد افزایش داشته در حالیکه هنوز تا ارزشگذاری واقعی و اجاره بها واقعی فاصله است.
وی اظهار داشت: استان چهارمحال وبختیاری از نظر تعداد موقوفات جز استانهای درجه سه کشور و درآمد موقوفات استان نیز بسیار ناچیز است و برخی مواقع این درآمد هزینه نگهداری موقوفه را نیز نمیدهد.
باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: اجاره بها موقوفات اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری اجاره بها موقوفات
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۹۲۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
کسبه جمعه بازار یاسوج خواستار کاهش قیمت اجاره بها از شهرداری شدند
به گزارش ایرنا ، حدود ۹۸۰ کسبه در این بازار مشغول به فعالیت هستند که به صورت ماهیانه به شهرداری یاسوج عوارض پرداخت میکنند.
جمعه بازار یاسوج در تمام روزهای هفته فعالیت دارد و این مکان همیشه جزو یکی از پرترافیک ترین نقاط شهر است.
به گفته کسبه ، جمعه بازار یاسوج ناایمن و غیر استاندارد است و هر لحظه امکان بروز فاجعه انسانی وجود دارد و تاکنون اقدام اساسی در این خصوص صورت نگرفته است.
روز سه شنبه ۱۱ مهر ماه سال ۹۷، جمعه بازار یاسوج دچار آتش سوزی شد که خسارتهای مالی برجای گذاشت و همواره از مکانهای در معرض خطر بوده است.
اما صبح امروز هشتم بهمن ماه، مستأجران جمعه بازار یاسوج نسبت به افزایش اجاره بها توسط شهرداری گلایه داشتند و از مسئولان استان خواستار رسیدگی به شکایشتان شدند.
یک کسبه جمعه بازار به خبرنگار ایرنا گفت: سال های قبل ۱۰۰ هزار تومان اجاره پرداخت می کرده و به یکباره در سال ۱۴۰۱ افزایش چشمگیر یافته است.
اسماعیل نجفی تاکید کرد: غرفه های این بازار حلبی و ناایمن هستند با این وجود شهرداری اکنون یک میلیون تومان کرایه از کسبه دریافت می کند.
همچنین در متن نامه ای که این بازاریان خطاب به فرماندار بویراحمد نوشته اند آمده است: ۱۵ سال است که در حوزه بنسنجان در حال کار هستیم و این مجموعه شناسنامه دار شهرداری است.
طی آخرین جلسه نمایندگان بازاریان در استانداری استان، رای نهایی برای ساماندهی به این مکان تصویب شده و مورد تایید شهردار قرار گرفته است.
کسبه در پایان این نامه خواستار بازسازی و برطرف کردن مشکلات فعلی (اجاره) شده اند.
بحث جمعه بازار یاسوج جنبه حمایتی دارد
شهردار یاسوج در این رابطه به ایرنا گفت: بحث اخیر جمعه بازار یاسوج اجاره و عوارض نیست بلکه موضوع ساماندهی مطرح است.
نستهن مقدم افزود: به خاطر نا ایمن بودن این سازه با توافق شورای شهر مقرر شده جمعه بازار یاسوج در قالب تعاونی ساماندهی شود.
وی تاکید کرد: غرفه های این بازار ایمن نیستند و هر لحظه امکان اتصال برق در این سازهای فلزی خطرناک وجود دارد.
شهردار یاسوج بیان کرد: در سالهای گذشته قرارداد محکمه پسندی بین شهرداری و کسبه این بازار نبوده و عرصه ها به طور خودسرانه تقسیم شده اند بدون اینکه با شهرداری هماهنگ شود.
مقدم ابراز کرد: شورا و شهرداری یاسوج با نگاه حمایتی برای تعیین تکلیف اساسی و ساماندهی وارد میدان شدند و در عوارض سال ۱۴۰۱ مبلغی تعیین شد و با این رویکرد رابطه قانونی بین کسبه و شهرداری به وجود می آید که هم شغل فرد پایدار می شود و تضمینی برای ملک خودشان است.
وی ادامه داد: در گذشته هزینه ای (حدود ۱۰۰ هزار تومان) پرداخت می شده که هیچ گونه مبنایی نداشته و کسبه مطمئن باشند ما از آنان حمایت خواهیم کرد.
شهردار یاسوج تصریح کرد: این شهرداری به دنبال تکمیل بحث تعاونی جمعه بازار یاسوج است تا شغل ایمنی برای کسبه جمعه بازار فراهم شود.
مقدم اضافه کرد: بدون تردید نگاه به این تعاونی با توجه به فعالیت چندین ساله این کسبه از خود همین افراد در قالب سرمایه گذار و مشارکت استفاده خواهد شد.
استانها کهگیلویه و بویراحمد ۰ نفر برچسبها کهگیلویه و بویراحمد شهرداری یاسوج یاسوج