Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیل گیتس، بنیانگذار شرکت بزرگ مایکروسافت و یکی از ثروتمندترین افراد جهان در گفتگو با بی‌بی‌سی گفت که ترجیح می‌دهد به جای رفتن به مریخ، به تهیه و حمایت از تولید واکسن‌هایی که جان‌ افراد را نجات می‌دهد، بپردازد.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، بیل گیتس با اشاره به این نکته که فکر نمی‌کند سفر به مریخ استفاده خوبی از پول باشد، گفت: شما می‌توانید واکسن سرخک را بخرید و با ۱۰۰۰ دلار به نجات جان انسان‌ها کمک کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت که فکر می‌کند ایلان ماسک تأثیر مثبتی از طریق تسلا داشته است، اگرچه این کار بشردوستانه نیست.

گیتس در مورد اینکه اولویت‌هایش با یکی از ثروتمندترین مردان روی زمین متفاوت است، اظهار داشت که ترجیح می‌دهد به تولید واکسن‌های نجات‌دهنده زندگی افراد بپردازد تا اینکه برای رفتن به مریخ هزینه کند.

وی این اظهارات را در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی که روز پنجشنبه منتشر شد و در آن «آمل راجان» از این میلیاردر پرسید که آیا ایلان ماسک (بنیانگذار تسلا) را تشویق می‌کند تا به «باشگاه انسان‌دوستان بزرگ» (با اشاره به گیتس، وارن بافت و جف بزوس) بپیوندد، بیان کرد.

گیتس در مورد ماسک گفت: بله، فکر می‌کنم روزی او یک انسان‌دوست بزرگ خواهد شد. چیزهایی مانند تسلا حتی بدون اینکه نوعی بشردوستی باشد، تأثیر مثبتی دارد. اما در پایان، فکر نمی‌کنم به جز چند بار رفتن به مریخ او بخواهد آن پول را برای خودش خرج کند. فکر می‌کنم در نهایت ماسک با استفاده از نبوغ خود، به یک انسان‌دوست تبدیل خواهد شد.

وی همچنین گفت که رفتن به مریخ استفاده خوبی از پول نیست و افزود: در واقع هزینه رفتن به مریخ بسیار گران است. شما می‌توانید واکسن سرخک بخرید و با ۱۰۰۰ دلار جان افراد را نجات دهید و همین امر شما را به نوعی تحریک می‌کند و می‌گوید به مریخ نرو.

بنیاد بیل و ملیندا گیتس، مؤسسه غیرانتفاعی که توسط گیتس و همسر سابقش ملیندا فرنچ گیتس تأسیس شده است، میلیاردها دلار صرف تحقیق، توسعه و تحویل واکسن به فقیرترین کشورهای جهان کرده است. گزارش این بنیاد نشان می‌دهد، بنیاد آنها میلیاردها دلار برای ریشه‌کن کردن فلج اطفال در سراسر جهان و گسترش دسترسی به واکسن‌ها، هزینه کرده است.

گیتس، همراه با فرنچ گیتس و بافت، همچنین «Giving Pledge» را تأسیس کردند که از طریق آن برخی از ثروتمندترین افراد جهان قول داده‌اند که بیشتر دارایی خود را در راه کمک به بشر اهدا کنند.

ماسک که اغلب در رتبه‌بندی ثروتمندترین فرد جهان قرار می‌گیرد، در سال ۲۰۱۲ نیز این تعهد را امضا کرد. سال گذشته، ماسک یک کمک ۵.۷ میلیارد دلاری از سهام تسلا به «بنیاد ماسک» که در سال ۲۰۰۲ با برادرش کیمبال ماسک راه‌اندازی کرد، اهدا کرد. ماسک قبلاً گفته بود یافتن راه‌هایی برای اهدای پول که واقعا متفاوت باشد، دشوار است. در سال ۲۰۲۱، گزارش Vox نشان داد که ماسک ۰.۰۵ درصد از ثروت خود را برای امور خیریه اهدا کرده است.

گیتس و ماسک در گذشته به طور علنی در مورد کووید-۱۹، نحوه رسیدگی به تغییرات آب و هوایی و سفر فضایی اختلاف نظر داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن مريخ بيل گيتس ایلان ماسک پهپاد دانشگاه تهران نخبگان تغییرات جوی ناسا بنياد ملي نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي زعفران پهپاد دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامي زعفران رفتن به مریخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۰۰۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت دعوت ناسا از رسانه‌ها چه بود؟

ناسا روز دوشنبه ۱۵ آوریل در ساعت یک بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی میزبان یک تله‌کنفرانس رسانه‌ای خواهد بود تا درباره پاسخ آژانس به گزارش «هیئت بازبینی مستقل آوردن نمونه مریخ» (MSR IRB) در سپتامبر ۲۰۲۳ صحبت کند و مراحل بعدی برنامه را توضیح دهد.

به گزارش ایسنا، این تله‌کنفرانس به صورت زنده در وب‌سایت ناسا پخش خواهد شد.

آوردن نمونه مریخ، یکی از اهداف بلندمدت اصلی اکتشافات سیاره‌ای بین‌المللی در دو دهه گذشته بوده است. مریخ‌نورد «استقامت» (Perseverance) ناسا در حال جمع‌آوری نمونه‌های علمی قانع‌کننده است که دانشمندان را یاری می‌دهند تا تاریخ زمین‌شناسی مریخ و تکامل آب‌وهوای آن را درک کنند و برای اکتشافات انسانی آینده آماده شوند. آوردن نمونه‌های مریخ، به جستجوی ناسا برای یافتن نشانه‌هایی از حیات باستانی نیز کمک می‌کند.

تله‌کنفرانس رسانه‌ای، توصیه‌های آژانس را درباره مسیر رو به جلو برای آوردن نمونه مریخ در یک برنامه علمی کلی متعادل منتشر خواهد کرد.

سخنرانان تله‌کنفرانس ناسا به شرح زیر هستند:

«بیل نلسون» (Bill Nelson)، مدیر ناسا

«نیکی فاکس» (Nicky Fox)، معاون «اداره ماموریت علمی» ناسا

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ماموریت‌های ناسا با هدف اکتشاف مریخ می‌توانند به صفحه مربوطه در وب‌سایت ناسا مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۴ غوغا می‌کند
  • حتی بیل گیتس هم نگران بیکار شدن است!
  • میلان را به رئال، بارسا و سه پیشنهاد دیگر ترجیح دادم
  • ناسا سیاره مریخ را بمباران کرد!
  • تا ۲۰ سال دیگر روی مریخ زندگی می کنیم!
  • علت دعوت ناسا از رسانه‌ها چه بود؟
  • تا ۲۰ سال دیگر روی مریخ زندگی می‌کنیم!
  • دروازه‌بانی که قید منچستریونایتد فرگوسن را زد و خدا را بر فوتبال ترجیح داد!‍
  • به‌خاطر خدا به منچستریونایتد نه گفتم!
  • بهترین ماسک خانگی برای جلوگیری از ریزش مو و شوره سر