نماینده مجلس: وضعیت به گونهای است که انگار کشور رها شده است/ اگر به کف خیابان برویم، راحت متوجه میشویم حال دل مردم چیست
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۰۴۱۷۷
عباس جهانگیرزاده نماینده پارس آباد و بیلهسوار میگوید: اینکه آقای رئیسی و برخی افراد در دولت بخواهند شرایط را خوب جلوه دهند، اصلاً قابل قبول نیست، چون باید کار، توام با خروجی مثبت و رضایت مردم باشد. اکنون اگر به کف خیابانها و بازار برویم، خیلی راحت میتوانیم متوجه شویم که حال دل من چطوری است.
عباس جهانگیرزاده نماینده پارسآباد در تحلیل وضعیت اقتصادی کشور و تغییراتی که در بدنه دولت رخ داده است، به رویداد۲۴ میگوید: سال گذشته پس از کنارهگیری حجتالله عبدالملکی وزیر کار، دیگر شاهد تغییر و تحول جدی در دولت نبودیم؛ این در حالی بود که انتقاداتی از سوی نمایندگان به تیم اقتصادی دولت شد و حتی مردم که سفرههایشان کوچک شده بود، چنین حرفهایی را میزدند؛ به قدری اوضاع در حوزه خودرو و تنظیم بازار، آشفته بود که بالاخره استیضاح دوم آقای فاطمیامین وزیر صمت اعلام وصول شد و همه دیدند که مجلسی که گفته میشود به لحاظ سیاسی با دولت همسو است، چطور وزیر را با رای بالا عزل کرد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
جهانگیرزاده میگوید: پیش از عزل وزیر صمت از سوی مجلس، آقای رئیسی، وزرای آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی و همچنین رییس سازمان برنامه و بودجه را از تیم دولت خارج کرد. اکنون سه وزارتخانه مهم کشور، آن هم در این شرایط حساس بیوزیر هستند. در حالی که به فصل امتحانات دانشآموزان نزدیک میشویم یا بازار خودرو و اساساً اقلام اساسی و تنظیم بازار، حال و روز خوبی ندارد و در حوزه کشاورزی، فصل برداشت بسیاری از محصولات مهم است، چرا در معرفی افرادی برای تصدی این وزراتخانهها تعلل میشود. خطاب آقای رئیسی میگویم وضعیت به گونهای است که یک روز هم یک روز است و باید قدر لحظهها را دانست. کشور نیازمند کار است و سرپرست خیلی اختیارات برای کار و برنامهریزی بلندمدت ندارد.
نماینده پارسآباد میگوید: اینکه آقای رئیسی و برخی افراد در دولت بخواهند شرایط را خوب جلوه دهند، اصلاً قابل قبول نیست، چون باید کار، توام با خروجی مثبت و رضایت مردم باشد. اکنون اگر به کف خیابانها و بازار برویم، خیلی راحت میتوانیم متوجه شویم که حال دل من و حال دل مردم چطوری است. وضعیت مدیریتی به گونهای است که احساس میشود کشور رها شده است. نارضایتی مردم مشهود است و دولت پس از ۱۹ ماه باید مسیر کاریاش را تغییر جدی دهد. اگر در هفتهها و ماههای آتی هم، دست فرمان دولت به مانند گذشته باشد، حتماً مجلس از اهرم استیضاح برای دیگر وزرایی که به کارشان انتقاد است، استفاده خواهد کرد.

منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۰۴۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
خبر مهم معاون وزیر نفت درباره بنزین/ اینگونه مصرف بنزین کاهش مییابد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی اکبر نژادعلی در یک برنامه رادیویی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون مصرف بنزین حدود ۱۲ و نیم درصد بیشتر از سال گذشته بوده است، اظهار کرد: تقریبا در شرایط هم ترازی هستیم، اما با کوچکترین مشکلی به شرایط ناترازی خواهیم رسید، موضوع قابل توجه این است که مصرف سوخت مانند انرژیهای دیگر در کشور در مقایسه با سایر کشورها خیلی بیشتر است و این میطلبد که اطلاع رسانی ویژه به مردم کشور صورت بگیرد.
وی افزود: همچنین در ارتباط با بحث تولید خودروها و خارج کردن خودروهای فرسوده از سرویس نیز باید اتفاقاتی بیفتد تا ما شرایط هم ترازی را به سمت و سویی ببریم که در اصل تراز مثبت پیدا کنیم. در حال حاضر تولید نسبت به مصرف با شرایط موجود اعداد و ارقام نشان میدهد که هرچقدر تولید کنیم باید به همان میزان هم مصرف کنیم و در اصل اگر تولید در دورههایی کاهش یابد عملا، چون مصرف کاهش نمییابد و این دغدغه ما است.
به گفته وی، در حال حاضر تقریبا براساس آماری که برای توزیع کارت هوشمند سوخت در کشور برای خودروها انجام دادیم، بالغ بر ۳۰ میلیون کارت سوخت در اختیار مردم قرار دادیم که در ازای آن خودرویی وجود دارد که خیلیها مربوط به خودروهای تولید نسل قدیم است و خودروهای تولید نسل جدید نیز که قرار است وارد بازار شود نیز شرایط مصرف آنها نسبت به خودروهای جهانی به مراتب بیشتر بوده، این بیشتر مصرف کردن سوخت نیازمند این است که ما بیاییم و خودروهای فرسوده را کم کم از چرخه خارج کنیم و فرآیند تولید در کشور را گسترش دهیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه تقریبا پالایشگاههای ده گانه داخل کشور داریم، ساخت پالایشگاه در کشور نیز به سادگی نیست و رشد مصرف نیز به گونهای است که به طور مثال اکنون نسبت به سال گذشته تقریبا ۱۲ و نیم درصد رشد مصرف داریم، اکنون که دو ماه و نیم بیشتر از سال نمیگذرد و هنوز به تابستان نرسیدیم، در همین چند روز اخیر رکورد مصرف امسال تقریبا شکسته شد و بالغ بر ۱۲۷ میلیون لیتر مصرف ما افزایش یافت؛ این رشد نامتقارن داخل کشور میتواند شرایط را به سمت ناترازی بنزین هم برساند.
وی ادامه داد: بالاخره اگر شروع ساخت پالایشگاه امروز آغاز شود، ساخت آن چندین و چند سال طول خواهد کشید و با توجه به شرایط خاص خودش سخت است و امکان پذیر نیست که ما بتوانیم با تولید و گسترش این بخش افزایش مصرف را مهار کنیم، عدد ۱۲ و نیم درصد رشد در ماههای اولیه سال حتی در فصل اول رشد بسیار بزرگی است که باید مدیریت کرد.
نژادعلی با بیان اینکه باید شدت مصرف انرژی کشور کم شود، کم شدن مصرف انرژی به واسطه اطلاع رسانی ویژه به مردم حاصل میشود، گفت: مردم ایران هر زمان به آنها اطلاع رسانی شد و با صداقت به آنها بیان شد که در هر حوزه مشکلی وجود دارد کمک کردند و این رشد مصرف انرژی را میتوانیم از مردم کمک بخواهیم. هنوز به آن درجهای که باید اطلاع رسانی ویژه صورت بگیرد که در مصرف انرژی و مصرف بنزین مدیریت و بهینه مصرف کنند، این اطلاع رسانی انجام نشده است. رسانهها هم تاثیرگذار هستند و با اطلاع رسانی گسترده میشود این اتفاق خوب را رقم زد.
۲۲۳۲۲۵
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1774354