Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2023-05-30@10:49:28 GMT

تصویب قانون ضد قایدی و محبی

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۲۸۲۲۸

تصویب قانون ضد قایدی و محبی

به گزارش ورزش سه، در هفته‌های گذشته کارگروهی متشکل از چند چهره شناخته شده فوتبال ایران شامل علی خطیر (مشاور عالی رئیس فدراسیون فوتبال)، هوشنگ نصیرزاده (مدیرعامل باشگاه تراکتور)، جمشید نورشرق (رئیس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مصطفی زارعی (رئیس کمیته اخذ مجوز باشگاهی) سرگرم تغییرات در قوانین نقل و انتقالاتی فوتبال ایران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز روزنامه فرهیختگان گزارش مفصلی از تغییراتی که قرار است در قوانین جذب بازیکن اتفاق بیافتد پرده برداشت و پیگیری‌های ورزش سه نشان می‌دهد برخی از موارد درج‌شده صحت دارد.

مهم‌ترین بندی که در حال حاضر نیز مورد توجه هواداران فوتبال قرار گرفته این است که بازیکنان لژیونر قادر به عقد قرارداد به صورت قرضی با باشگاه‌های ایرانی نیستند. این یک قانون عجیب و محدودکننده محسوب می‌شود و مشخص نیست برای چه به عنوان یک قانون اجرایی نقل و انتقالاتی مورد تصویب قرار گرفته است.

در حال حاضر پیام نیازمند، محمد محبی و مهدی قایدی از سه باشگاه پورتیموننزه، الاهلی و سانتاکلارا قرض گرفته شده و در فوتبال ایران بازی می‌کنند که علت این تصمیم محدودیت‌های مالی باشگاه‌هایی بوده که این بازیکنان را استخدام کرده‌اند. در واقع خریداری مجدد بازیکنانی مثل قایدی، محبی و نیازمند احتیاج به عدد بالایی داشته که باشگاه‌های ایرانی از پس آن برنمی‌آمدند و بنابراین از راه‌حل استخدام قرضی در فصل گذشته استفاده کرده تا از خدمات این بازیکنان شاخص استفاده کنند. این یک سیاست طبیعی است که با توجه به مسائل مالی باشگاه‌های ایران، نکته خاصی ندارد اما با قانون جدید اگر در ابتدای این فصل می‌بود، هیچکدام از این سه بازیکن نمی‌توانستند به استخدام باشگاه‌های ایرانی دربیایند، مگر آنکه خریداری قطعی آنها اتفاق می‌افتاد.

در عین حال یک قانون دیگر درباره لژیونرهای ایرانی مصوب شده و آن هم این است که این بازیکنان در صورت بازگشت به باشگاه‌های ایرانی به عنوان سهمیه خارجی وارد فهرست تیم‌ها خواهند شد، در حالی که پاسپورت آنها ایرانی است‌. به عنوان مثال اگر بازیکنی مثل محمد نادری قصد بازگشت از لیگ ترکیه به ایران را داشته باشد، باشگاهی که او را استخدام می‌کند عملا باید یکی از سهمیه‌های خارجی خود را به این موضوع اختصاص بدهد که البته با توجه به افزایش سهمیه‌ خارجی این مسئله موضوع چندان بغرنجی تلقی نمی‌شود اما به هر حال تغییر این قانون نیز هیچ توجیه خاصی ندارد.

موضوع اینجاست که اگر ملاک ارزیابی بازیکنان نه پاسپورت، بلکه TMS باشد و بازیکنان لژیونر ایران در سهمیه خارجی قرار بگیرند، با توجه به ممنوعیت لیگ دسته اول در استخدام بازیکنان خارجی، این بازیکنان نمی‌توانند در این رده از فوتبال ایران به کار مشغول شوند! و قانون‌گذار هیچ پیش‌بینی خاصی در است باره نکرده است.

یعنی اگر مثلا بازیکنی که به یک لیگ خارجی پیوسته، پیشنهاد یک تیم لیگ دسته اولی را داشته باشد، با وضعیت پیچیده‌ای رو در رو می‌شود که احتمالا باید مجوز جداگانه‌ای برای این انتقال در نظر گرفته شود.

موضوع تغییر قوانین به این دو بند محدود نمی‌شود و نکات دیگری را هم در بر می‌گیرد که البته در بعضی از موارد آن تغییرات مثبتی اتفاق افتاده است اما این یکی کمی عجیب به نظر می‌رسد!

صرافی ارز دیجیتال

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: باشگاه های ایرانی باشگاه های ایران فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۲۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر بزرگ قانون جدید AFC برای ایران

آفتاب‌‌نیوز :

کنفدراسیون فوتبال آسیا محدودیت استفاده از بازیکنان خارجی در مسابقات باشگاهی قاره را برداشت و منوط به تعداد مجاز حضور بازیکنان خارجی در هر لیگ فوتبال کرد.

عربستان با مجوز بازی ۸ لژیونر در لیگش بیشترین سود را از برداشته شدن محدودیت استفاده از بازیکنان خارجی در لیگ قهرمانان آسیا می‌برد. پیش از این در کشورمان هر باشگاه ۴ بازیکن خارجی می‌توانست به خدمت بگیرد و به همین تعداد مجاز به استفاده در رقابت‌های آسیایی می‌شد، اما به تازگی قانون ۵+۱ (۵ بازیکن خارج از آسیا و یک بازیکن آسیایی) برای جذب بازیکنان خارجی مصوب شده است.

اما با این حال عربستان پا را فراتر گذاشته و می‌خواهد تعداد بازیکنان خارجی هر باشگاه را به عدد ۱۰ برساند. باشگاه الاتحاد قهرمان این فصل لیگ عربستان به صورت رسمی این درخواست را از فدراسیون عربستان کرده، چون می‌خواهد در لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاه‌های جهان حضور پیدا کند.

در صورت پذیرفته شدن این درخواست از سوی فدراسیون عربستان دیگر رقابت با نمایندگان این کشور در رقابت‌های آسیایی بسیار سخت می‌شود، چون می‌توانند با ۱۰ خارجی وارد رقابت شوند و با هزینه‌های نجومی خارجی‌های خوبی را به خدمت بگیرند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دربی ۱۰۱ آخرین بازی ۲ ستاره استقلال/ قانون جدید علیه آبی‌ها!
  • دربی ۱۰۱ بازی خداحافظی ۲ ستاره استقلال؟
  • دربی ۱۰۱ آخرین بازی ۲ ستاره استقلال | قانون جدید علیه آبی ها
  • قانون سقف بودجه به جایی نمی‎‌رسد/ جذب بازیکنان خارجی چند فصل متوقف شود
  • چهار سوال آذری از تصویب کنندگان قوانین جدید فوتبال ایران
  • دردسر ‌آبی‌ها در نقل‌وانتقالات؛ پایان قرارداد ۶ آبی‌پوش
  • ضرر بزرگ قانون جدید AFC برای ایران
  • ضربه بزرگ AFC به فوتبال ایران! | قانون جدید به سود عربستانی‌ها شد!
  • ضرر بزرگ قانون جدید AFC برای ایران/ عربستان با 10 بازیکن خارجی در آسیا!
  • قانون عجیب فیفا علیه استقلال