Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،با تهدید‌های روز افزون برای مشاغل، داشتن یک راه حل امنیتی قوی کاملا امری ضروری است.شاید همه ما در مورد شرکت‌هایی که خسارت‌های زیادی متحمل شده اند و یا حتی شرکت‌هایی که به دلیل یک هک ساده کسب و کار خود را به کلی از دست داده اند، شنیده باشیم. یکی از ساده‌ترین را‌ه‌ها برای جلوگیری از این حملات سایبری استفاده از نرم افزار‌های امنیتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرم افزار‌های امنیتی با کنترل درگاه‌های سخت افزاری فیزیکی و مجازی و رمزنگاری اطلاعات از لحظه ورود، از نشت و هک اطلاعات جلوگیری می‌کند.

لزوم بومی بودن این نرم افزار‌ها امنیتی نیز یکی دیگر از بخش‌های مهم و حائز اهمیت نیز محسوب میشود که در حال حاضر شرکت «امن افزار گستر شریف» یکی از فعالین این حوزه محسوب می‌شود  که با داشتن بیش از ۲۰ سال تجربه در طراحی و تولید محصولات امنیتی و نرم افزاری فعالیت می‌کند. 

این شرکت دانش بنیان در زمینه خدمات مشاوره‌ای و امن سازی سیستم‌های نرم افزاری، و ارائه خدمات ارزیابی امنیتی فعالیت می‌کند. به بیان دیگر این مجموعه ارتباطاتی، ارائه دهنده راهکار‌های یکپارچه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و نرم افزارهایی امنیتی مانند آزمون نفوذ و ارزیابی امنیتی است.

این نرم افزار های امنیتی ویژه در بسیاری از نهادها و یا مجموعه‌هایی که دارای اطلاعات امنیتی حساس و خاصی هستند کاربرد دارد.

با توجه با اینکه هرکدام از این نرم افزار‌ها در زمینه امنیت شبکه عملکرد خاصی دارند و هر مجموعه یا دستگاهی نیازمند برنامه‌های امنیتی ویژه و مخصوص به خود است این شرکت خدمات خود را به آنان ارائه می دهد .

برای مثال امنیت شبکه، امنیت اطلاعات، امنیت زیر ساخت و برنامه‌های کاربردی، خدمات بلاک چین، خدمات پیشرفته امنیت و.. از سری فعالیت ها و اقداماتی است که این شرکت انجام می دهد و در اختیار نهاد‌های دولتی، سازمان‌ها، پژوهشگاه‌ها پتروشیمی و.. قرار می دهد.

برای نمونه نرم افزار ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ «Pentest» یکی از کاربردی ترین محصولات ارائه شده این شرکت محسوب می شود که با بهره گیری از مزایای استاندارهای مطرح در حوزه امنیت نرم افزار و آزمون نفوذ چهارچوبی فراگیر و کارا برای ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ برنامه های کاربردی ایجاد کرده است به طوریکه پس از از بررسی کلی سامانه ، با ریزبینی و دقت کافی به ارزیابی امنیتی و شناسایی آسیب پذیری های برنامه کاربردی پرداخته و از به دست آمده در راستای آزمون نفوذ و رسیدن به اهداف مورد نظر بهره می گیرد.

 

انتهای پیام/

صرافی ارز دیجیتال

منبع: آنا

کلیدواژه: امنیت شبکه بومی سازی ارتباطات وزارت ارتباطات زیست بوم ارزیابی امنیتی نرم افزار ها آزمون نفوذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۳۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشته و زخمی شدن ۲۲ نیروی امنیتی پاکستانی در حمله انتحاری

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، مسئولان امنیتی در منطقه «دیره اسماعیل خان» واقع در ایالت «خیبرپختونخوا» اعلام کردند که مهاجم انتحاری که سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت بود، خود را در حین عبور کاروان نیروهای ارتش منفجر کرد.
 
شبکه‌های خبری پاکستان گزارش دادند که دست کم ۲۲ نظامی در این حمله زخمی شدند و گفته می‌شود حال برخی از آنان وخیم و امکان تلفات جانی وجود دارد.
 
منابع خبری از کشته شدن 2 نفر از این مجروحان خبر دادند. «عنایت الله ببر»، از مقامات نظامی پاکستان، گفت که کاروان نظامی در حال حرکت به سمت «وزیرستان جنوبی» بود که بمب‌گذار انتحاری به آن‌ها حمله کرد که در جریان این حمله تروریستی ۲ نفر از نیروهای امنیتی کشته و ۱۹ تن دیگر مجروح شدند. به گفته مقامات مطلع، حال سه نفر از مجروحان وخیم است.
 
تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
 
طی ماه‌های اخیر گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان و داعش خراسان مسئولیت بسیاری از عملیات‌های انتحاری و بمب‌گذاری‌ها علیه نیروهای امنیتی و مواضع دولت در شمال غرب این کشور را برعهده گرفته‌اند.
 
چهارشنبه گذشته (سوم خرداد) نیز در پی یک عملیات انتحاری در منطقه وزیرستان شمالی واقع در شمال غرب این کشور، ۴ نظامی پاکستان کشته شدند.
 
این کشور در روزهای اخیر صحنه ناآرامی‌های سیاسی بوده است. به دنبال دستگیری «عمران خان»، نخست‌وزیر سابق، اعتراضات شدیدی در چندین شهر پاکستان به راه افتاد و خشونت‌های این اعتراضات به مرگ حداقل ۹ نفر و جراحت صدها نفر انجامید و دادگاه عالی پاکستان دستور آزادی عمران خان با قرار وثیقه را صادر کرد.
 

دیگر خبرها

  • حمله سایبری در یونان باعث بروز اختلال در امتحانات مقطع دبیرستان شد
  • جلوگیری از هدر رفت ۱۰۰ میلیارد مترمکعب آب با روش‌های نوین آبیاری
  • هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل شهری با نرم‌افزاری بومی
  • حمله سایبری به سایت ریاست جمهوری؟ +تصویر
  • الاعرجی راهی تهران شد
  • پرتغال به جمع تحریم‌کنندگان هوآوی پیوست!
  • کشته و زخمی شدن ۲۰ نظامی پاکستان در یک حمله انتحاری
  • برنامه هفتم توسعه تکلیف امنیت سایبری را مشخص کرد
  • کشته و زخمی شدن ۲۲ نیروی امنیتی پاکستانی در حمله انتحاری
  • هشدار احتمال ورود حمله ملخ صحرایی به کشور