Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2023-06-07@12:59:51 GMT

رفع نیازهای صنعتی ارزبر با مشارکت دانش بنیان‌ها

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۳۱۳۳۹

رفع نیازهای صنعتی ارزبر با مشارکت دانش بنیان‌ها

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت علمی ریاست جمهوری و یک شرکت انرژی از دستاوردهای بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی ایران است.

انعقاد توافق‌نامه همکاری مشترک میان «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری» و یک شرکت انرژی در زمینه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در زنجیره‎‌های ارزش بالادستی صنعت نفت یکی از دستاورد‌های بیست و هفتمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی بود که از سوی جواد مشایخ معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری» و «علیرضا صادق‌آبادی مدیرعامل این شرکت انرژی» به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این توافق‌نامه با هدف بهره‌مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در زنجیره ارزش صنایع نفت، گاز و انرژی ‎های تجدیدپذیر در حوزه‌های اکتشاف، توسعه و بهره‌برداری و سرمایه‌گذاری با هدف توسعه اقتصاد دانش‎ بنیان امضا شد.

بر اساس این توافق نامه با اجرای صحیح و دقیق آن، تحقق ۷ هدف مهم پیش بینی شده است که «رفع نیاز‌های صنعتی ارزبر از طریق تعریف مگاپروژه‌های دانش‌بنیان و ایجاد کنسرسیوم‌های تخصصی دانش‌بنیان" یکی از اهداف ما است که در قالب قرارداد‌های همکاری به میزان برآورد تجمعی ۲۰۰ میلیون دلار اجرایی می‌شود.

«تعریف مگاپروژه‎‌های دانش‎ بنیان در فاز‌های تحقیق و توسعه و کمک به پیشبرد آن از طریق ایجاد همکاری با شرکت‎‌های دانش‎ بنیان و کمک به توسعه پلتفرم ‎های فناوری و توسعه محصولات جدید»، «ارتقاء تاب‌آوری ملی و رقابت‌پذیری بین‌المللی در محصولات، تجهیزات و لایسنس‎‌های مورد نیاز در این شرکت انرژی و «توسعه نیروی انسانی مستعد با استفاده از ظرفیت سرمایه انسانی اکوسیستم کارآفرینی و دانش‌بنیان کشور و تأمین نیروی انسانی ماهر و نخبه با استفاده از ظرفیت ‎های طرفین و رفع نیاز منابع انسانی این شرکت از طریق برگزاری آزمون‌های مشترک و همچنین برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان پس از تأیید هیئت‌مدیره و اداره منابع انسانی هلدینگ و شرکت‌های تابعه» نیز دیگر اهداف این توافق‌نامه است.

صرافی ارز دیجیتال

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مشارکت مشارکت اقتصادی مشارکت مدنی مشارکت اقتصادی زنان مشارکت خارجی ها اقتصاد دانش بنیان شرکت انرژی توافق نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۳۱۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت شهرک‌های صنعتی اردبیل از برگزاری استارت آپ‌ها و واحدهای تولیدی مستعد تبدیل به دانش‌بنیان

ایسنا/اردبیل مدیرعامل شهرک‌های صنعتی اردبیل گفت: از برگزاری استارت آپ های صنعتی و واحدهای تولیدی مستعد برای دانش بنیان شدن که در حال حاضر ۱۲ واحد دانش بنیان در شهرکهای صنعتی استان وجود دارند، حمایت می کنیم.

هاشم علایی در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به تشکیل کلینیک کسب و کار با حضور مشاوران و کارشناسان کاربلد استان، با هدف عارضه‌یابی و بهبود عملکرد و احیای واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال گفت: با پایش واحدهای راکد در سال ۱۴۰۱ تعداد ۳۵ واحد راکد به چرخه تولید بازگشتند.

علایی از حمایت مالی ۲۸ پایان نامه دانشجویی و همچنین حمایت از حضور بیش از ۱۴۰۰ واحد صنعتی در نمایشگاه های داخلی و خارجی با پرداخت کمک هزینه اخذ غرفه و یا بازدید از نمایشگاه خبر داد و اذعان کرد: از برگزاری استارت آپ های صنعتی و واحدهای تولیدی مستعد برای دانش بنیان شدن که در حال حاضر ۱۲ واحد دانش بنیان در شهرکهای صنعتی استان وجود دارند، حمایت می کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با اشاره به شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی و تلاش برای رفع آن افزود: ارائه برنامه های حمایتی به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی، افزایش صادرات محصولات صنعتی استان و اخذ مجوزهای استانداردسازی واحدهای تولیدی را در دستور کار شرکت داریم.

علایی اضافه کرد: بیش از ۵۰۰ واحد تولیدی به منظور شناسایی و آسیب شناسی واحدهای پرخطر از لحاظ ایمنی و بهداشت بررسی و راهکارهای مناسب برای ارتقای ایمنی و سلامتی کارکنان و سرمایه های واحدهای تولیدی ارائه شد.

رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان به واگذاری زمین به سرمایه گذاران با شرایط نقد و اقساط اشاره کرد و ادامه داد: واگذاری زمین به سرمایه گذاران از طریق سامانه الکترونیکی با هدف جلوگیری از ایجاد رانت و رعایت عدالت در فرآیند واگذاری زمین انجام می‌شود.

علایی اعمال بخشودگی تا ۵۰ درصد اقساط قیمت حق بهره برداری زمین برای طرحهایی که در مناطق محروم بیش از موعد مقرر به مرحله بهره برداری می‌رسند را از دیگرمشوقات و تسهیلات و برنامه های این شرکت برشمرد و گفت: ارائه بسته های مختلف حمایتی به واحدهای تولیدی در قالب تورهای صنعتی، نمایشگاه ها، حمایت از دانش بنیان شدن، برگزاری دوره های آموزشی، حمایت از پایان نامه های دانشجویی، شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی، ارائه برنامه های حمایتی به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی، افزایش صادرات محصولات صنعتی استان و اخذ مجوزهای استاندارد سازی واحدهای تولیدی، حمایتهای خوشه ای از واحدهای تولیدی و ده‌ها برنامه حمایتی دیگر را به منظور افزایش تولید و اشتغال انجام داده ایم.

علایی تصریح کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی مختلف در شهرکها و نواحی صنعتی استان در سال ۱۴۰۱ با اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی و در حدود ۵۰۰ میلیارد ریال از منابع ملی و استانی انجام شده است.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان اظهار کرد: برنامه ریزی و پیگیری ها برای توسعه و تملک اراضی جدید با کمک مسئولان استان و دستگاه های مرتبط برای شهرک فناوری، شهرک انرژی خورشیدی، شهرک صنعتی گرمی، ناحیه صنعتی هیر و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی فعلی انجام شد.

علایی بیان کرد: فسخ و خلع ید قراردادهای راکد با هدف آزاد سازی اراضی راکد و تامین زمین سرمایه گذاران واقعی انجام شد.

وی از برنامه ریزی برای تأمین زیرساختها در سال جدید خبر داد و افزود: بهسازی و آسفالت ۷ خیابان و تکمیل مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی اردبیل ۲، طراحی و اجرای شبکه برق ۲۰ کیلوولت و خط دومداره فاز ۹۵ هکتاری شهرک اردبیل ۲، اجرای شبکه توزیع آب فاز ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی ۲ اردبیل، تکمیل پروژه آبرسانی از کانال مغان به ناحیه صنعتی پارس آباد، اجرای شبکه روشنایی نواحی صنعتی مشگین شهر و رضی، اجرای مخزن زمینی ۵۰۰ مترمکعبی ناحیه صنعتی رضی، شروع عملیات اجرایی ناحیه صنعتی اصلاندوز و جدول گذاری و زیرسازی معابر ناحیه صنعتی هشجین بخشی از اقدامات پیش روی شرکت شهرک‌های صنعتی استان خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقتصاد دانش‌بنیان از ستون‌های اصلی سند یزدنوین است
  • استاندار: اقتصاد دانش بنیان از اولویت‌های سند یزد نوین است
  • جهاددانشگاهی شهید بهشتی از محصولات دانش بنیان برای رفع نیاز جامعه حمایت می‌کند
  • فراخوان شناسایی منابع آب ژرف با استفاده از ظرفیت شرکت‌های توانمند
  • رشد تولید تجهیزات پزشکی در خراسان رضوی
  • راهکاری دانش‌بنیان برای مدیریت انرژی در فصل پیک مصرف
  • حمایت شهرک‌های صنعتی اردبیل از برگزاری استارت آپ‌ها و واحدهای تولیدی مستعد تبدیل به دانش‌بنیان
  • رشد تولید تجهیزات پزشکی در استان خراسان رضوی  
  • بومی سازی گیربکس های صنایع مادر
  • بومی سازی گیربکس صنایع مادر