این خودروی چینی رکوردشکنی خواهد کرد | باتری هیجانانگیز با برد باورنکردنی
تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۳۱۳۵۲
به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از آرنائو، بر اساس اعلام یک رسانه خبری چینی، سایک که بزرگترین تولیدکننده خودرو در این کشور است، قصد دارد اولین وسیله نقلیه خود را با باتری حالت جامد در اوایل سال ۲۰۲۵ عرضه کند. این شرکت از ماه ژوئیه سال گذشته با کمپانی «توسعه انرژی کینگ تائو» همکاری نزدیک داشته است. به نظر می رسد که تلاشهای مشترک نتیجه داده است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
متسفانه «سایک» هیچ جزئیاتی در مورد ظرفیت باتری، چگالی انرژی یا هر گونه مشخصاتی دیگر از این خودرو فاش نکرده است. اما در ماه ژوئیه، این خودروساز اعلام کرد که در حال تلاش برای تولید انبوه باتری حالت جامد با حداقل برد ۱۰۰۰ کیلومتر و فناوری شارژ سریع 4C است. این بدان معناست که این باتری می تواند در عرض ۱۵ دقیقه به طور کامل شارژ شود.
اگرچه در زمینه ساخت باتریهای حالت جامد هنوز پیشرفت زیادی حاصل نشده، اخبار مربوط به این فناوری جدید هر روز بیشتر و بیشتر انتشار مییابد. شیائومی چند ماه پیش به پیشرفت خود در زمنیه ساخت باتریهای جامد افتخار کرد، کمپانی «کوانتوم اسکیپ» در حال آزمایش یک نمونه اولیه است و «سامسونگ» نیز در حال پیشرفت در این زمینه است.
بیشتر بخوانید:

منبع: همشهری آنلاین
کلیدواژه: خودرو جهانی باتری خودروی برقی چین تکنولوژی فناوری خودرو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۳۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
افزایش بی رویه قیمت باتری های ایرانی
تین نیوز
محمد رضا چوپانی، رئیس اتحادیه صنف باطریسازان کرج با بیان اینکه باتری خودرو محصولی تماماً داخلی است گفت: اما با این وجود قیمت باتری خودرو دچار بی ثباتی و افزایش پی در پی است. این وضعیت صنف باطریسازان را سردرگم کرده است.
به گزارش تین نیوز، چوپانی در گفت و گو با ایسنا گفت: در حالی که باتری خودرو در کشور تماماً تولید داخلی بوده و از لحاظ کیفیت بی نظیر و قابل رقابت با مشابه خارجی است اما افزایش پی در پی و بی ثباتی قیمت آن صنف باطریسازان را در محاسبه آورده مالی و توان خرید دچار مشکل کرده است.
وی افزود: قیمت باتری به فاصله ی کوتاهی از مراجعه قبلی تا مراجعه مغازه دار، افزایش دوباره پیدا می کند و اعضا در حالی که با محاسبه میزان درآمد بخشی از سرمایه اش را برای تهیه اجناس مورد نیازش به بازار اختصاص می دهد، در نتیجه نوسان این قیمت ها مجبور می شود آورده بیشتری را برای بهای خرید بپردازد. این موضوع باعث می شود همخوانی بین درآمد و هزینه ها طبق برنامه ریزی و پیش بینی اتفاق نیافتد و صنف از بابت افزایش پرداخت هزینه های خرید دچار مشکل شود.
چوپانی با اشاره به اینکه در حال حاضر افزایش قیمت باتری حساب و کتاب ندارد ادامه داد: کمتر از سه ماه از سال سپری شده و در این مدت نزدیک به ۴۰درصد افزایش قیمت خرید باتری داشته ایم. در حالی که لازم است حداقل باطری که به واحدهای صنفی فروخته می شود تا پایان سال یک قیمت بماند نه اینکه هر بار مراجعه می کنیم قیمت ها تغییر کرده باشد.
وی با اشاره به علت افزایش قیمت باطری گفت: این افزایش ممکن است به خاطر بهای سرب مصرفی در صنعت باطریسازی کشور باشد. بهای فلز سرب متاثر از قیمت جهانی است لذا اگر مشکلی در کارخانه های تولید کننده وجود دارد باید برای حل آن اقدام و این مجموعه ها را تامین کنند و یا در صورت نیاز سهمیه سربشان را افزایش دهند.
وی افزود: بر اساس قانون، صنف اجازه دارد اجناس خود را با ۱۲درصد سود بفروشد و برای کمک به مردم اجازه داده ایم که باتری کهنه هم در خرید و فروش استفاده شود که کلیه این اقدامات توسط اتحادیه رصد می شود.
وی بیان کرد: مشکل خاصی در تامین قطعات خودرو در این بخش نداریم و زمانی که شرکت های تولید کننده درخواست فروش و معرفی محصولی را می دهند کمسیون فنی آن را مورد بررسی و بازدید قرار می دهد و اگر کمسیون فنی تولید و استفاده از آن راتایید کند درخواست نیاز به آن را به اتاق اصناف و سپس به سازمان ثبت ارائه می کنیم.
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید