Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود آرام شدن تورم انرژی، قیمت مواد غذایی به‌شدت در ۲۷ عضو اتحادیه اروپا رو به افزایش است. در برخی موارد این افزایش قیمت به ۵۰ درصد می‌رسد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، اروپا در سال گذشته میلادی با کمبود گاز مواجه بود که قیمت برق و هرچیزی را که با آن مربوط می‌شد افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این بحران به‌خاطر زمستان نسبتاً معتدل و واردات بالای گاز طبیعی مایع آرام شد و حالا قیمت مواد غذایی رو به افزایش است و هیچ‌کس دلیل آن را نمی‌داند.

 طبق گزارش یورو نیوز، با وجود آرام شدن تورم انرژی، قیمت مواد غذایی به‌شدت در 27 عضو اتحادیه اروپا رو به افزایش است. در برخی موارد این افزایش قیمت به 50 درصد می‌رسد.

قیمت مواد غذایی در بریتانیا دو برابر شدشاخص قیمت جهانی مواد غذایی پس از یک سال افزایش یافت

 وال‌استریت ژورنال هم در این هفته گزارشی درمورد قیمت مواد غذایی در اروپا منتشر کرد. طبق این گزارش، با وجود اینکه قیمت‌ها در بازارهای جهانی محصولات کشاورزی رو به کاهش است، اما در اروپا افزایش پیدا می‌کند.

 اگر هزینه‌های انرژی پایین آمده، هزینه‌های کلی تولید کنندگان مواد غذایی هم باید کاهش پیدا کند، اما قیمت نهایی محصولات آنها رو به افزایش است. این قیمت‌ها را آن‌قدر در اتحادیه اروپا بالا رفته که دولت‌ها مجبورن با کمک‌های مالی وارد عمل شوند.

 اسپانیا، ایتالیا و پرتقال مالیات بر مواد غذایی را پایین آورده‌اند تا قیمت‌ها کاهش پیدا کند و سایر کشورهای اتحادیه اروپا هم تولیدکنندگان مواد غذایی را برای عدم افزایش قیمت‌ها تحت فشار گذاشته‌اند. انگلیس هم تولیدکنندگان مواد غذایی را به‌خاطر دست‌کاری قیمت‌ها مواخذه می‌کند.

 تورم بالای مواد غذایی باعث شده اروپایی‌ها هزینه‌های خود در این بخش را پایین بیاورند. آن‌هم در شرایطی که قیمت انرژی بسیار پایین‌تر از همین زمان در سال گذشته میلادی است و فعالیت‌های صنعتی در اتحادیه اروپا بهبود یافته است.

 اما بسیاری از تحلیلگران عقیده دارند احیای فعالیت‌های صنعتی همه‌جانبه و جهانی نیست و دلیل پایین آمدن قیمت انرژی هم تقاضای کم‌تر است. بنابراین هیچ احیای اقتصادی بزرگی در اتحادیه اروپا صورت نگرفته است.

 دراین‌بین، در آلمان شرکت فولکس‌واگن طرح‌های خود برای راه‌اندازی دومین کارخانه‌ی باتری خودروهای برقی را به‌خاطر هزینه بالای انرژی لغو کرده‌است. این نشان می‌دهد گرچه قیمت انرژی پایین‌تر از سال گذشته میلادی است، اما هزینه انرژی در اروپا باید تا حدی پایین بیاید که برای ازسرگیری فعالیت‌های معمول کسب‌وکارها به‌صرفه باشد.

 تولید مواد غذایی به‌خاطر کاهش شدید تولید کودهای شیمیایی در سال گذشته پایین آمده‌ و قیمت‌ها بالا رفته‌اند. بنابراین بسیاری از کشاورزان از کودهای کمتری نسبت‌به قبل استفاده می‌کنند و این به‌معنای محصولات کم‌تر است که باعث دسترسی کم‌تر به مواد غذایی می‌شود.

 انتهای پیام/50

صرافی ارز دیجیتال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رو به افزایش قیمت مواد غذایی اتحادیه اروپا سال گذشته قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۳۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم هلند افزایش یافت

تورم سالانه هلند در ماه مه به ۶.۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش ایسنا به نقل از اکونومیک، آمارهای رسمی نشان داد که نرخ تورم سالانه هلند از ۵.۲ درصد در ماه آوریل به ۶.۱ درصد در ماه مه افزایش یافت.

بر اساس آمار هلند (CBS)، بدون احتساب قیمت انرژی، تورم سالانه ۷.۹ درصد در ماه مه بود که از ۷.۸ درصد ماه آوریل افزایش یافته است.

در این بیانیه آمده است که افزایش قیمت انرژی (برق، گاز و گرمایش شهری) بر نرخ تورم اثر صعودی داشته است.

اگرچه انرژی در ماه مه ۲۴.۹ درصد ارزان‌تر از ماه مشابه سال گذشته بود اما در ماه آوریل کاهش قیمت سالانه ۳۲.۲ درصد ثبت شده است.

نرخ تورم سالانه این کشور که در سال گذشته بیش از ۱۴ درصد بود، در ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت اما در ماه آوریل افزایش ثبت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آلودگی‌های زیست محیطی مسمومیت غذایی را افزایش داده است
  • دستاورد جدید سازمان انرژی اتمی؛ رونمایی از سامانه آفت‌زدای صنعتی
  • رونمایی از سامانه آفت‌زدای صنعتی ۶۰ کیلووات
  • تورم هلند افزایش یافت
  • قیمت جهانی موادغذایی به پایین ترین سطح خود رسید
  • خرید طلای غیردلاری ارزان شد
  • قیمت جهانی طلا کاهش شد
  • بحران غذا در افغانستان/ افراد نيازمند به کمک‌هاي انساني افزايش يافته است
  • این مواد غذایی را هرگز ناشتا نخورید!
  • بیت‌کوین کامبک زد/ سطوح مقاومتی اعلام شد