توضیحی درباره وضعیت جسمی قرائتی
تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۳۴۹۸۶
مدیر روابط عمومی و اطلاعرسانی ستاد اقامه نماز حال محسن قرائتی را خوب توصیف کرد و گفت عکسهای منتشرشده در فضای مجازی مربوط به بستری بودن او در سالهای قبل است.
حامد صالحی به ایسنا گفت: چند روزی است که تصاویری از بستری شدن حجتالاسلام والمسلمین قرائتی در فضای مجازی دست به دست میشود که این تصاویر مربوط به گذشته است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
او با تاکید بر اینکه حال عمومی حجتالاسلام والمسلمین قرائتی خوب است، اظهار کرد: با توجه به پیامهای متعدد و تماسهای بسیار و ابراز محبت و پیگیری علاقهمندان نسبت به اخبار نادرست منتشرشده درباره سلامتی حجتالاسلام و المسلمین قرائتی به اطلاع میرساند عکسهای منتشرشده مربوط به بستری شدن ایشان در سالهای قبل است، و در حال حاضر ایشان در منزل بوده و به جز مشکل زانودرد که مراحل درمان را سپری میکند، مشکل دیگری ندارند.
مدیر روابط عمومی ستاد اقامه نماز گفت: به لطف خدا این روزها حجتالاسلام والمسلمین قرائتی در حال ضبط برنامههای تلویزیونی و سخنرانی در جلسات وبیناری در سراسر کشور هستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا
کلیدواژه: تكذيب عربستان حج 1402 باستان شناسي خوشنويسي راديو جشنواره فیلم کن 2023 سریال چشم بندی عربستان حج 1402 باستان شناسي حجت الاسلام
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۳۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
همه عواملی که باعث بیخوابی میشوند
آفتابنیوز :
مطالعهای که به تازگی روی ۲۰۰۰ شرکتکننده بزرگسال در انگلیس انجام شده نشان داده است که عواملی، چون اضطراب، نگرانی مالی و ناتوانی در تنظیم دمای مناسب برای اتاق خواب، از مهمترین دلایل بیخوابی شبانه هستند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، این مطالعه همچنین نشان داده است که ۳۸ درصد از بزرگسالان نیز به دلیل تشک نامناسب دچار بیخوابی میشوند و همچنین ۳۶ درصد دیگر به دلیل خروپف دیگران اغلب برای خوابیدن مشکل دارند.
از سوی دیگر اختلالات محیطی مثل سر و صدای رفت و آمد اتومبیل و آلودگی نوری که از پنجره اتاق خواب به داخل میآید، نیز ممکن است خواب را مختل کند.
از دلایل دیگری که برای بدخوابی شبانه میتوان برشمرد شامل ناخوشی یا مصرف نوشیدنیهای حاوی کافئین در طول روز است.
بنابر اعلام "بنیاد خوابِ" انگلیس، بیشتر بزرگسالان به هفت تا ۹ ساعت خواب شبانه نیاز دارند و این در حالیست که کودکان و نوجوانان خواب بیشتری لازم دارند. خواب کمتر از حد لازم، به "محرومیت از خواب" (sleep deprivation) منجر میشود. همچنین کمبود مزمن خواب به محرومیت مداوم خواب و نیز کیفیت پایین خواب برمیگردد که معمولا به دلیل اختلالات جسمی رخ میدهد.
نداشتن خواب کافی در کوتاهمدت به کاهش زمان تفکر و واکنش، کاهش دامنه توجه و تمرکز، ضعف حافظه، تحریکپذیری و کمبود انرژی میانجامد. اما اگر فردی نتواند مدت طولانیتر و پایدارتری به خواب کافی دست یابد، ممکن است خطرهای چشمگیری برای سلامت جسمی و روحیاش پدید آید.
کارشناسان در این مطالعه میگویند: راههایی برای بهبود کیفیت خواب شبانه وجود دارد، اما به نظر میرسد که افراد با شماری از عادتهای روزمره و دستوپاگیرشان در طول روز، از انجام این روشهای مفید بازماندهاند.
وی افزود: تعجبی ندارد که داشتن یک تشک یا بالش بیکیفیت و نیز عوامل احساسی و فیزیکی داخل و اطراف خانه، عامل ایجاد الگوی خواب ناخوشایند هستند.
منبع: خبرگزاری ایسنا