Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه معلم، آیین رونمایی از طرح ارزش مالکانه مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) با حضور مسئولان صندوق و فرهنگیان عضو، مدیرعامل و مدیران بیمه معلم برگزار شد.بر اساس این گزارش، بیمه معلم با برپایی غرفه در این مراسم به ارائه خدمات به منتخبان فرهنگیان سراسر کشور پرداخت که با استقبال شرکت‌کنندگان روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حمیدرضا نجف‌پور مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در این مراسم اقدامات سازنده که در یک‌سال گذشته توسط صندوق ذخیره فرهنگیان انجام شده است را نقطه عطفی در حصول عقلانیت سازمانی دانست و گفت: بر اساس این طرح، مالکیت بخشی از دارایی‌های صندوق ذخیره فرهنگیان از خرداد سال جاری به صورت تدریجی به اعضای بازنشسته تخصیص می‌یابد.

گفتنی است بیمه معلم نیز به عنوان یکی از مجموعه‌های هلدینگ بزرگ صندوق ذخیره فرهنگیان و ارتباط سهامداری منسجم با این گروه، تلاش کرده تا سهم خود را در خدمت‌رسانی به این مجموعه بزرگ ایفا کند و با حضور در این مراسم نقش قابل‌توجهی در ایجاد انسجام با هلدینگ داشته باشد.

شایان ذکر است این مراسم با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونان و مسئولان وزارت آموزش و پرورش، مدیران ارشد صنعت بانکی، بازار سرمایه و سازمان‌های اقتصادی، اعضای هیأت امنا و هیأت مدیره مؤسسه، مدیران‌ عامل هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و منتخبان فرهنگیان سراسر کشور در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: برنامه هفتم توسعه دهه کرامت اسدالله اسدی موشک خیبر حقآبه هیرمند حج 1402 بیمه معلم صنعت بیمه صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه هفتم توسعه دهه کرامت اسدالله اسدی موشک خیبر حقآبه هیرمند حج 1402 صندوق ذخیره فرهنگیان بیمه معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۴۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۴۲۲ بیماری نادر در ایران / پوشش ویژه ۳۱۷ بیماری در صندوق خاص و صعب‌العلاج

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر با اشاره به نشان‌دار شدن ۳۱۷ بیماری نادر در صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج جهت حمایت ویژه، گفت: با شکل‌گیری این صندوق باید مدیریت دارو و تجهیزات آسان‌تر از قبل انجام شود و دارو بدون مشکل به دست بیماران برسد.

دکتر حمیدرضا ادراکی در گفت‌وگو با ایسنا؛ با اشاره به اینکه موضوع تحت پوشش بیمه بردن بیماری‌های نادر با سرعت بیشتری در جریان است، گفت: هر هفته تعداد بیماری بیشتری توسط بیمه سلامت ایران در سامانه‌های مربوط به صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نشان‌دار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۲۲ نوع بیماری نادر در ایران شناسایی شده است، تصریح کرد: از این تعداد تاکنون ۳۱۷ نوع بیماری نادر نشان‌دار شده و تحت پوشش قرار گرفته است اما لازم است به سرعت تمام این بیماری‌ها تحت پوشش رفته و نشان‌دار شوند.

او تاکید کرد: حدود ۶۵۰۰ بیمار نادر در سامانه "سبنا" ثبت‌نام کردند اما، تخمین ما این است که تعداد بیماران نادر در کشور ما حدود ۱.۵ تا ۲ میلیون نفر باشد.

ادراکی ادامه داد: طی مدت اخیر برخی بیماران نادر با این معضل مواجه بودند که بیمه پایه آنها تامین اجتماعی بود و برای نشان‌دار شدن ذیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج که مربوط به بیمه سلامت است، با تاخیراتی مواجه می‌شدند اما خوشبختانه با رایزنی‌های صورت گرفته با سازمان تامین اجتماعی این معضل برطرف و مقرر شد تا نشان‌دار شدن این دسته از بیماران نادر توسط تامین اجتماعی نیز انجام شود.

وی با اشاره به سختی‌های تامین داروی بیماران نادر، اظهار کرد: مقرر شد از طریق صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، تامین ارزی داروهای وارداتی تخمین زده شود تا به اندازه نیاز روزانه بیماران تامین شود که در میانه یا انتهای سال به معضل کمبود ارز برنخوریم و این موضوع تامین داروی کلیه بیماران و پانسمان بیماران پروانه‌ای را تحت تاثیر قرار ندهد.

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر با تاکید بر اینکه مشکل این بیماران تنها دارو نیست، بیان کرد: این افراد به مراقبت‌های بهداشتی، بستری‌ شدن در بیمارستان و... نیاز دارند و باید تمهیداتی اندیشیده شود که بیمارستان‌های دولتی و خصوصی با بیمه تکمیلی این افراد که اکنون ذیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و سازمان بیمه سلامت دنبال می‌شود، قرارداد داشته باشند؛ نه اینکه بیمار نادر به دنبال بیمارستان طرف قرارداد بگردد.

وی با اشاره به اینکه بیماران نادر برای ادامه زندگی به برخی تجهیزات پزشکی در منزل، محل کار، محل تحصیل هم نیاز دارند، گفت: عصا، ویلچر، واکر و... همه مورد نیاز این بیماران است و باید بتوان این اقلام را به راحتی در اختیار بیماران قرار داد که لازم نباشد هزینه بیشتری بر سبد اقتصادی خانواده برای تهیه این اقلام وارد شود و این موضوع طبق قانون در سند ملی بیماری‌های نادر هم قید شده است.

وی افزود: بیماران مرتبا در حال دسته‌بندی و رجیستری هستند تا به سرعت اسامی را به سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت اعلام کنیم تا طبق فهرست ارائه شده، برنامه‌ریزی تامین دارو و تجهیزات انجام شود.

ادراکی تاکید کرد: در مورد بیماران پروانه‌ای باید پانسمان بر اساس تعداد بیماران و تخمینی که از پیش زده شده است هر هفته به بیماران تحویل داده شود. تحویل دارو به بیماران نادر اصلا قابل مقایسه با ارائه دارو به بیماران سرماخوردگی یا آنفلوآنزا نیست که نتوان تخمین دقیقی از میزان مصرف داشت و یا حتی امیدوار بود که با مصرف کوتاه مدت دارو، بیمار دیگر نیاز دارویی یا تجهیزاتی نخواهد داشت. یک بیمار نادر تا پایان عمر باید تحت مراقبت باشد و دارو و تجهیزات استفاده کند؛ به عنوان مثال در مورد بیماران پروانه‌ای، عدم تامین پانسمان سبب عود مجدد بیماری می‌شود و همین موضوع تمام زحمات قبلی را هم از بین می‌برد.

وی در خاتمه افزود: با شکل‌گیری صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج باید مدیریت دارو و تجهیزات آسان‌تر از قبل انجام شود و توزیع پانسمان بین بیماران پروانه‌ای هم بر اساس فهرست و اسامی باید بدون مشکل انجام شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مطالبات مراکز درمانی در خراسان جنوبی پرداخت شد
  • مفهوم و کاربرد اسباب‌بازی ایرانی برای خانواده‌ها پررنگ‌تر شده است
  • ورود ۲۱۲ معلم از دانشگاه فرهنگیان برای تعلیم و تربیت دانش آموزان
  • شناسایی ۴۲۲ بیماری نادر در ایران / پوشش ویژه ۳۱۷ بیماری در صندوق خاص و صعب‌العلاج
  • پس از پیروزی انقلاب اسلامی چند «زن» بیمه شده‌اند؟
  • صندوق بیمه کشاورزی "آباد" شد (+فیلم)
  • آيين تجليل از نفرات برتر کنکور 1402 بيمه دي با حضور رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران برگزار شد
  • هدف‌گذاری جذب سالانه ۴۰ هزار معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان
  • پذیرش هزار و ۵۰۰ دانشجو معلم در خوزستان
  • پذیرش ۱۵۰۰ نودانشجو معلم در خوزستان