Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2023-10-04@03:57:23 GMT

حمله پهپادی به جنوب و غرب پایتخت روسیه

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۶۱۴۲۰

حمله پهپادی به جنوب و غرب پایتخت روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو اعلام کرد مناطق جنوبی و غربی این شهر هدف حمله پهپادی قرار گرفتند.

وی دراین‌باره گفت: هواپیماهای بدون سرنشین صبح امروز سه‌شنبه به پایتخت روسیه حمله کردند و به چندین ساختمان آسیب رساندند. این حادثه تلفات جانی نداشته است.

مقامات اورژانس درباره جزئیات این حادثه در گفت‌وگو با ریانووستی اعلام کردند یک پهپاد به طبقات بالایی یک ساختمان مسکونی در بخش جنوب غربی شهر برخورد کرد و یک پهپاد دیگر نیز به یک بلوک آپارتمانی ۲۴ طبقه نیز در بخش جنوب غربی مسکو برخورد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار دستور تخلیه ساکنان دو بلوک آپارتمانی را صادر کرده است.

در حال تکمیل...

کد خبر 5797897 محسن وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: حملات پهپادی روسیه غرب مسکو راشاتودی جنگ اوکراین رژیم صهیونیستی روسیه اوکراین ایالات متحده امریکا فلسطین عراق ترکیه رجب طیب اردوغان ایران کوزوو سوریه صربستان واشنگتن خبرگزاری مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۶۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با طرح شکار در شب‌ها توسط پلیس راهور پایتخت

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اجرای «طرح شکار» از تشدید برخورد با تخلفات‌ حادثه‌ساز رانندگی در طول شب خبر داد.

سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در حاشیه اجرای طرح شکار که در ساعات پایانی شنبه شب در بزرگراه‌های پایتخت برگزار شد، با حضور درجمع خبرنگاران گفت: در ساعات پایانی شب و ساعات آغازین بامداد شاهد خلوتی معابر و به خصوص بزرگراه‌ها در پایتخت هستیم و همین موضوع سبب شده تا نوع رانندگی برای برخی از رانندگان در طول شب با ساعات روز متفاوت باشد. در این شرایط معمولا در هنگام شب‌ سرعت خودروها افزایش پیدا کرده و به تبع آن احتمال ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز نیز بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه عمده رانندگان همواره قوانین و مقررات را رعایت می‌کنند، گفت: در این میان درصد اندکی از رانندگان با سوءاستفاده از خلوتی معابر، مرتکب تخلفات حادثه‌ساز رانندگی نظیر رانندگی با سرعت غیرمجاز، لایی‌کشی، انجام حرکات نمایشی و ... شده و امنیت ترافیکی را برای دیگران رانندگان به خطر می‌اندازند، پلیس راهور نیز در راستای تامین امنیت ترافیکی و کاهش تصادفات ناشی از این تخلفات طرح شکار را با هدف تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز رانندگی در طول شب را به اجرا درآورده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در اجرای این طرح تیم‌های محسوس و نامحسوس پلیس راهور در معابر پایتخت و به خصوص بزرگراه‌ها مستقر می‌شوند، گفت: این تیم‌ها با تخلفات رانندگی حادثه‌ساز نظیر سرعت و سبقت غیرمجاز، انجام حرکات نمایشی و ... برخورد می‌کنند.

مرگ ۳۰۰ تن در حوادث رانندگی پایتخت در نیمه اول سال ۱۴۰۲

موسوی‌پور ادامه داد: در نیمه نخست امسال، متاسفانه نزدیک ۳۰۰ نفر در حوادث رانندگی در پایتحت جان خود را ازدست دادند. از طرفی دیگر آمارهای ما نشان می‌دهد که حدود ۶۰ درصد تصادفات منجر به فوت رخ داده در پایتخت، در بزرگراه‌ها رخ داده است. همچنین ۵۵ درصد تصادفات منجر به فوت در تهران در طول شب اتفاق افتاده است. همین موضوع ضرورت اجرای طرح شکار را به خوبی نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۳۹ درصد این‌گونه تصادفات مربوط به عابران پیاده و ۵۴ درصد مربوط به موتورسیکلت سواران است، اظهارکرد: درچنین شرایطی، پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ وظیفه خود دانست که اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در طول شب در بزرگراه‌های پایتخت را از امشب آغاز کند و همکاران ما در این طرح برخوردی جدی با رانندگانی خواهند داشت که با تخلفات حادثه‌ساز خود، آرامش را از دیگران سلب کنند.

پلیس راهور با چه تخلفاتی در طرح شکار برخورد می‌کند؟

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره مصادیق تخلفات رانندگی که پلیس با آن برخورد خواهد کرد، گفت: همانطور که گفتم حرکات مارپیچ و سرعت و سبقت غیرمجاز تنها بخشی از تخلفات حادثه‌ساز رانندگی درطول شب را تشکیل می‌دهد. همچنین تردد خودروهای سنگین در لاین تندروی بزرگراه‌ها و استفاده از بوق شیپوری نیز جزو این تخلفات محسوب می‌شود و همچنین یکی دیگر از تخلفاتی که احتمال تصادف را به‌ویژه در طول شب افزایش می‌دهد، توقف در حاشیه بزرگراه‌ها است.

موسوی‌پور با بیان این که تردد عابران پیاده و موتورسواران به‌خصوص موتورسیکلت‌های دارای چراغ‌های معیوب، خطر وقوع تصادفات جرحی و فوتی را در طول شب افزایش می‌دهد، گفت: در بسیاری از حوادث رانندگی به‌خصوص در طول شب، عامل اصلی حادثه در محل حضور ندارد و بعد از ارتکاب به تخلف از محل می‌گریزد. به همین دلیل لازم است برخورد با رانندگانی را که در طول شب دست به انجام این تخلفات می‌زنند، تشدید کنیم تا امنیت ترافیکی و آرامش شبانه در بزرگراه‌های تهران افزایش یابد.

توقیف ۷۲ ساعته در انتظار خودروهای متخلف

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره اینکه چه برخوردی با خودروهای متخلف در این طرح می‌شود، گفت: براساس مقررات، خودروهایی که مرتکب دو تخلف حادثه‌ساز هم‌زمان شوند، ۷۲ ساعت در پارکینگ توقیف خواهند شد و در طرح‌ تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز شبانه حتما همکاران ما این موضوع را به صورت جدی در دستورکار خود قرار خواهند داد.

موسوی‌پور درباره جزئیات تشدید برخورد با تخلفات کامیون‌ها نیز گفت: ما مبدأ تردد کامیون‌ها را در سطح شهر شناسایی کرده‌ایم و از مبدأ تردد آنها را رصد می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم که در ساعات غیرمجاز و همچنین با بار غیرمجاز، لاستیک صاف و سایر تخلفات در سطح شهر تردد کنند.

پلاک مخدوش؛ خط قرمز پلیس راهور

وی با بیان اینکه در این طرح با خودروهای دارای پلاک مخدوش نیز برخورد می‌شود،گفت: مخدوش بودن پلاک یا نداشتن پلاک، خط قرمز پلیس راهور است و اگر یک خودرو پلاک نداشته باشد، عملا هویت ندارد، از این رو ممکن است هر تخلف دیگری را هم انجام دهد. از این رو تردد این خودروها خط قرمز پلیس بوده و همکاران ما حتما به صورت جدی با این‌ خودروها و و موتورسیکلت‌ها برخورد می‌کنند و به محض مشاهده، چنین خودروهایی را توقیف می‌کنند. همچنین در صورت مخدوشی پلاک برای متخلفان پرونده قضایی نیز تشکیل خواهد شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: اجرای این طرح محدود به یک شب یا یک بازه زمانی محدود نیست. طرح شکار از امشب آغاز شده و در روزهای آتی نیز به طورجد به شکل محسوس و نامحسوس ادامه پیدا خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • حمله گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه با بمب های خوشه ای و پهپاد/آماده شدن زنان اوکراینی برای ورود به جبهه نبرد با روسیه
  • مقابله روسیه با حمله پهپادی و راکتی اوکراین به «بلگورود»
  • پیشروی نیروهای اوکراینی در جنوب دونتسک ناکام ماند
  • حمله پهپادی اوکراین به کارخانه ساخت موشک های کروز روسیه/ پسر پریگوژین فرمانده واگنر شد/ اعلام برگزاری نشست ویژه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در اوکراین
  • حمله پهپادی اوکراین به کارخانه ساخت موشک های کروز روسیه/اعلام برگزاری نشست ویژه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در اوکراین
  • حمله اوکراین به کارخانه ساخت موشک کروز روسیه
  • ارتش روسیه ۸ حمله اوکراین را خنثی کرد
  • آشنایی با طرح شکار در شب‌ها توسط پلیس راهور پایتخت
  • مرگ ۳۰۰ تن در حوادث رانندگی پایتخت
  • دفع حمله پهپادی اوکراین به روسیه