بازگشت سهامهایی که غیرقانونی به نام برخی اشخاص شده است
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۸۷۰۳۷۲
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان آخرین وضعیت احیای بانک سرمایه را تشریح کرد و گفت: مقدمات افزایش سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی در حال انجام است. این در حالیست که کسانی برخلاف قوانین و مقررات، سهام بانک سرمایه را به نام خودشان کردند که با اقدامات لازم سهام به نام فرهنگیان بازخواهد گشت؛ این سهام چند هزار میلیارد تومان ارزش دارد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
حمیدرضا نجفپور کردی در گفتوگو با ایران اکونومیست، دراین باره اظهار کرد: طرح احیای بانک سرمایه تدوین و مسیر احیای خودش را طی کرده است. در این مسیر دچار مشکلاتی جدی بوده و هستیم و حتما در آینده هم خواهیم بود.
وی افزود: مگر میشود یک بانک را با چهل و چند هزار میلیارد تومان زیان به سادگی از این مسیر پر پیچ و خم عبور داد؟.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه طرح احیای بانک سرمایه درحال انجام است گفت: این طرح دارای ابعاد گوناگونی است و همه در حال عمل به تعهدات هستیم. مرکز ثقل اجرای طرح احیای بانک سرمایه، خود بانک مرکزی است و جای قدردانی دارد که همراهی میکنند.
نجفپور ادامه داد: این همراهی ناشی از نگاه متعالی در درون صندوق ذخیره و وزارت آموزش و پرورش مبنی بر این بود که میشود یک بانک ورشکسته و زمینخورده را احیا کرد. این طرح تدوین شد و کار کارشناسی در بانک مرکزی نیز انجام و مورد قبول واقع شد. همکاران ما در بانک مرکزی، مسیرهای گوناگونی را طی و مجوزهایی دریافت کرده و در حال مراقبت حرفهای هستند که آیا در قالب طرح به تعهداتمان عمل کردهایم یا خیر.
وی با اشاره به اینکه طرح احیاء در مسیر نهایی کار خودش از حیث صحهگذاری در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا قرار دارد گفت: برخی اظهاراتی که در این بین از سوی برخی مدیران مطرح شده همان سختیها و پیچیدگیهای طول مسیر است که آنها را طی خواهیم کرد.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: در بانک سرمایه مکلف بودیم داراییهای مازاد که زاینده نیست را تعیین تکلیف کنیم که این کارانجام شده است. یکسری داراییها به صندوق ذخیره واگذار و هزینهاش به بانک سرمایه داده شده است تا بانک سرمایه در تعامل با مشتریان خود، اضافه برداشت نزد بانک مرکزی را کم کند؛ این مهمترین مولفه بود. خود صندوق در جهت حمایت از بانک سرمایه، تعهداتی به دولت داده است و یک به یک انجام دادهایم و اگر هم تاخیری وجود داشته باشد جبران میکنیم.
نجفپور با بیان اینکه از زمان ایفای تعهدات، جلوتر هستیم اظهار کرد: قبل از تصویب طرح، بانک سرمایه را هزاران میلیارد تومان شارژ کردیم. وزارت آموزش و پرورش مکلف بود برخی وجوهش را از صندوقها و بانکهای دیگر به بانک سرمایه انتقال دهد که تدابیر خوبی از سوی وزیر وقت و وزیر فعلی اندیشیده و کارهای خوبی در این زمینه انجام شده است. اینها باید در یک بازه زمانی پنج ساله اتفاق میافتاد اما اکنون بخش زیادی از کارها انجام شده است.
وی ادامه داد: کسانی برخلاف قوانین و مقررات سهام بانک سرمایه را به نام خودشان کردند که با اقدامات لازم سهام به نام فرهنگیان بازخواهد گشت. این سهام چند هزار میلیارد تومان ارزش دارد. مقدمات افزایش سرمایه ۱۰ هزار میلیاردی نیز در حال انجام است. مصوبات دارای ارزش و ملموس در شورای پول و اعتبار اخذ شده و جرائم تاخیر اضافه برداشت بخشیده شدند. این موارد همه زوایای احیای بانک سرمایه هستند.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان تاکید کرد که نام معلم زیبایی دارد، کشور و اجزای حاکمیت نظر حمایتی خاص به قشر معلمان دارند، از این منظر احیای بانک سرمایه نیز از عنایات حاکمیت است و انشاءالله اتفاق خواهد افتاد.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بانک سرمایه
منبع: ایران اکونومیست
کلیدواژه: بانک سرمایه مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان هزار میلیارد تومان احیای بانک سرمایه بانک سرمایه بانک مرکزی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۷۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
فرار سرمایه های مردم همچنان از بورس ادامه دارد
امروز همزمان با افت شاخص بورس برای چهارمین روز متوالی سرمایه و پول حقیقی ها از بازار خارج شد.
بورس تهران در روز یکم مهرماه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد و خروج جریان پول حقیقی از سهام در کنار ریزش اندک شاخصهای سهامی بود.
در معاملات روز شنبه یکم مهر 1402، شاخص کل بورس تهران 2 هزار و 851 واحد نسبت به روز کاری گذشته پایینتر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 118 هزار و 361 واحد رسید.
شاخص کل هم وزن بورس نیز با ریزش 10 واحد در رقم 721 هزار و 789 واحدی ایستاد.
همچنین شاخص کل فرابورس با افت 31 واحدی به رقم 26 هزار و 187 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با افزایش 126 واحدی به سطح 129 هزار و 171 واحد رسید.
چهارمین روز فرار سرمایه حقیقی
روز شنبه خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار سهام برای چهارمین روز معاملاتی متوالی منفی شد و در حالی که روز دوشنبه هفته قبل این معیار به منفی 402 میلیارد تومان رسیده بود و سهشنبه منفی 343 میلیارد تومان بود و چهارشنبه نیز 238 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد. امروز نیز 124 میلیارد تومان از مالکیت کدهای حقیقی بازار کاسته شد.
امروز نماد فملی بیشترین خروج پول حقیقی را داشت که ارزش آن 28 میلیارد تومان بود. پس از فملی، نمادهای شپنا، وبملت، وتجارت و فولاد بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در سوی دیگر، بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای حکشتی و خکمک تعلق داشت و پس از این دو، نمادهای خزامیا، حشکوه و بکابل بیشترین ورود را داشتند.
امروز نمادهای حکشتی، شستا و خزامیا نمادهای سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. امروز نیز مشابه روز چهارشنبه مقاومت مثبت نمادهای سبک در برابر ریزش قیمت نمادهای سنگین بازار سهام مغلوب شد.
در مقابل فارس، شپنا و شبندر از نمادهای قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای خاور، هرمز و خدیزل بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای آریا، وسپهر و صبا بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.
در بین نمادهای پرتراکنش بورس امروز نماد تکاردان بیشترین تراکنش را داشت و شستا، حکشتی و خزامیا در رتبههای بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز نطرین، خاور و بمولد بیشترین تراکنش را داشتند.
ارزش معاملات خرد همچنان در کف!
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به 9 هزار و 624 میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 2 هزار و 736 میلیارد تومان بود که 28 درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل میشود.
ارزش معاملات خرد نیز با کاهش 1.3 درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم 3 هزار و 340 میلیارد تومان رسید.
در معاملات امروز نماد وپاسار بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن 994 میلیارد و 448 میلیون تومان بود.
پس از وپاسار، افران بیشترین ارزش معاملات را داشت و همای رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد رایکا و کمند در رتبههای بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.
در جدول حجم معاملات نیز سهام وپاسار با تعداد 3 میلیارد و 640 میلیون سهم در صدر قرار گرفته است. شستا در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به همای تعلق داشت. دو نماد خودرو و افران نیز در رتبههای بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.
افزایش صفهای فروش و خرید در بورس
در معاملات شنبه، 75 نماد صف خرید داشتند و 41 نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد 40 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 163 میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با افزایش 33 درصدی به 359 میلیارد تومان رسید.
نقشه بازار سهام بر مبنای ارزش معاملات