Web Analytics Made Easy - Statcounter


خبرگزاری آریا-مدیرکل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی تلاش معاونت صنایع‌دستی را در جهت تسهیل‌گری و تسریع‌بخشی در صادرات دانست.
­به گزارش خبرگزاری آریا، نخستین نشست تخصصی بازاریابی با حضور فرزاد اوجانی مدیرکل برگزاری نخستین نشست تخصصی بازاریابی فعالان صنایع‌دستی و اعضای اتاق بازرگانیبازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی، محمدحسین عسکرپور مدیر کل حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی، اعضای اتاق بازرگانی ایران و جمعی از تولیدکنندگان صنایع‌دستی در سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرزاد اوجانی در این نشست گفت: این جلسه با توجه به ضرورت معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی به فعالان اقتصادی کشور برگزار شد.
مدیرکل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی افزود: در برنامه‌های پیش‌رو، همکاری و هماهنگی با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و کشور‌های هدف همچون ترکیه، روسیه و قطر با رویکرد صادرات صنایع‌دستی در دستور کار قرار گرفت.
اوجانی گفت: در حال حاضر یک میلیون و 500 هزار نفر شاغل در حوزه صنایع‌دستی داریم که بیش از 500 هزار نفر در حوزه تولید در 299 رشته فعالیت دارند.
مدیرکل بازاریابی و تجاری‌سازی معاونت صنایع‌دستی افزود: این معاونت تلاش می‌کند تسهیل‌گر و تسریع بخش معرفی، صادرات و بازرگانی صنایع‌دستی باشد.
محمدحسین عسکرپور مدیرکل حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی نیز در این نشست تأکید کرد: باید بازار‌های جدید با کمک و تجربه فعالان اقتصادی کشف شود.
عسکرپور افزود: لوکوموتیو صنایع‌دستی بخش بازرگانی و صادرات است که شناسایی تقاضا در بازار‌های جهانی، موتور محرک این لوکوموتیو خواهد بود.
مدیرکل حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی گفت: با همکاری وزارت صمت و ایجاد شبکه‌سازی در حوزه تولید، کدگذاری کالا‌های صنایع‌دستی در حال انجام است.
عسکرپور تصریح کرد: استفاده از ظرفیت گردشگری و همکاری با آژانس‌های تخصصی می‌تواند راهکار مناسب برای معرفی و صادرات هرچه بهتر در حوزه صنایع‌دستی باشد.
در ادامه همچنین، فعالان صنایع‌دستی ضمن آشنایی با اعضای اتاق‌های بازرگانی ایران و معرفی فعالیت‌های مجموعه خود، درباره حوزه صادرات و بازرگانی به گفتگو و بیان درخواست‌ها پرداختند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صنایع دستی اتاق بازرگانی اعضای اتاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۸۷۶۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های استوار بانوان کردستانی در مسیر احیای صنایع‌دستی بومی ستودنی است

ایسنا/کردستان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: گام‌های استوار بانوان صنعتگر کردستانی در مسیر احیای هنرهای بومی منطقه ستودنی است.

منصور مهرزاد، امروز شنبه (۶ اردیبهشت) با حضور در منزل بانوان صنعتگر کردستانی که با همراهی سرپرست معاونت صنایع‌دستی استان و جمعی از کارکنان این اداره‌کل انجام شد، از یک عمر فعالیت و خدمات ماندگار این هنرمندان توانمند در حوزه صنایع‌دستی تجلیل کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در این دیدار بیان کرد: استان کردستان با داشتن بانوان تلاشگر و متعهد در بخش صنایع‌دستی از ظرفیت خوبی برای توسعه هنرهای سنتی برخوردار است که باید بیش از پیش مورد توجه و حمایت قرار گیرد.

او افزود: بانوان صنعتگر کردستانی توانسته‌اند با تکیه بر ذوق، خلاقیت و پشتکار خود، صنایع‌دستی این منطقه را زنده نگه دارند و در توسعه بازارهای داخلی و خارجی نقش‌آفرینی کنند.

مهرزاد عنوان کرد: صنایع‌دستی به عنوان بخشی از هویت فرهنگی و اقتصادی جامعه، در استان کردستان جایگاه ویژه‌ای دارد و حضور فعال بانوان در این عرصه، نقطه اتکایی برای تداوم و پویایی آن محسوب می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست فعالان گردشگری یزد و کرمان در مکانی خاص
  • برنامه‌ ریزی ویژه برای توسعه تجارت استان با کشورهای همسایه
  • دولت زمینه واردات ماشین آلات کشاورزی به خوزستان را تسهیل کند
  • حضور اتاق بازرگانی تبریز در بزرگترین رویداد نمایشگاهی ایران
  • فارس پرچم دار صادرات صنایع دستی ایران
  • مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد
  • گام‌های استوار بانوان کردستانی در مسیر احیای صنایع‌دستی بومی ستودنی است
  • رییس اتاق بازرگانی زنجان: نیازمند تکنولوژی‌های روز در توسعه حمل و نقل هستیم
  • تجارت ایران و آمریکا ممنوع نیست
  • نشست مسئولان اقتصادی استان با شهردار و رئیس اتاق بازرگانی جین‌جیانگ