هزینه وام مسکن برای متاهلها چقدر است؟
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۰۵۹۳۴
قیمت هر برگ وام مسکن (تسه) نسبت به حدود یک ماه قبل روندی کاهشی داشته و متاهلهای ساکن تهران برای اخذ این وام باید حدود ۸۲ میلیون تومان پرداخت کنند.
به گزارش ایسنا، هر برگ اوراق وام مسکن (تسه) در خرداد سال ۱۴۰۰، با قیمت ۶۶ هزار و ۴۰۰ تومان قیمت دارد. هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در تیر سال ۱۴۰۰ با قیمت ۸۵ هزار تومان، در مرداد با قیمت ۸۹ هزار تومان و در شهریور نیز با قیمت ۸۸ هزار و ۵۰۰ تومان داد و ستد میشود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
این اوراق در ماه مهر سال ۱۴۰۰ معادل ۸۶ هزار و ۴۰۰ تومان، در آبان ماه سال ۱۴۰۰ معادل ۸۳ هزار و و ۸۰۰ تومان و در آذر نیز ۸۲ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت دارد.
اوراق تسهیلات مسکن در دی و بهمن سال ۱۴۰۰ نیز با قیمتهای ۸۳ هزار و ۶۰۰ تومان و ۸۱ هزار و ۴۰۰ تومان معامله میشود. این اوراق در سال ۱۴۰۱ معادل ۸۵ هزار و ۲۰۰ و در سال ۱۴۰۲ نیز ۸۵ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت داشته که این گزارش بر اساس قیمت سال ۱۴۰۲ نوشته شده است.
قیمت اوراق برای مجردها و متأهلهای تهرانی
بر این اساس، مجردهای ساکن تهران میتوانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله میشود؛ لذا برای دریافت ۲۰۰ میلیون تومان وام باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه این تعداد با اوراق ۸۵ هزار و ۹۰۰ تومانی، ۳۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان میشود. همچنین با در نظر گرفتن ۸۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن باید ۱۶۰ ورق به مبلغ ۱۳ میلیون و ۷۴۴ هزار تومان خریداری کنند، مجموع هزینه خرید اوراق به ۴۸ میلیون و ۱۰۴هزار تومان میرسد.
زوجهای تهرانی نیز بر همین اساس میتوانند تا سقف ۴۸۰ میلیون تومان شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند؛ بنابراین زوجین باید ۸۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۶۸ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان میشود که همراه با هزینه ۱۳ میلیون و ۷۴۴ هزار تومانی وام جعاله که برای آن باید ۱۶۰ ورق تسهیلات مسکن خریداری کنند، در مجموع باید ۸۲ میلیون و ۴۶۴ هزار تومان پرداخت کنند.
قیمت اوراق در سایر استانها
سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهرهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجردها به ۱۶۰ و برای زوجین به ۳۲۰ میلیون تومان رسیده است. با توجه به اینکه مجردها باید ۳۲۰ و متاهلهای ساکن این شهرها نیز باید ۶۴۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند، مجردها باید ۲۷ میلیون و ۴۸۸ و متاهلها نیز ۵۴میلیون و۹۷۶ هزار تومان پرداخت کنند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
کلیدواژه: اوراق تسهيلات مسكن متاهلان وام مسکن انجمن تولیدکنندگان فولاد شمش فولاد کاهش قیمت طلا مقاطع فولادی برنامه هفتم توسعه فروش آنلاین مصرف ظاهری فولاد سیستم عامل iOS 16 انجمن تولیدکنندگان فولاد شمش فولاد کاهش قیمت طلا مقاطع فولادی تسهیلات مسکن خریداری کنند میلیون تومان وام هزار تومان وام جعاله سال ۱۴۰۰
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۰۵۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
پرداخت تسهیلات ساخت پیشرفت پروژههای نهضت ملی را چند برابر میکند
ایرج رهبر گفت: طبق قانون جهش تولید مسکن بانک ها باید ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن پرداخت کند که در سال اول اجرای این قانون ۳۶۰ همت میشد که در حال حاضر بخش خیلی کمی از این تسهیلات به حوزه صنعت ساخت مسکن پرداخت شده است.
به گفته دبیر انجمن انبوهسازان مسکن استان تهران بخشی از منابع مالی پروژه های نهضت ملی مسکن باید از طریق منابع صندوق ملی مسکن و فروش اراضی مازاد تامین و بخشی هم از طریق آورده متقاضیان تامین شود.
او می گوید: پیشنهاد دادهایم که در این شرایط برای پروژه های که دولت با کمبود منابع مالی مواجه میشود از ظرفیت های مالی بخش خصوصی در قالب تهاتر استفاده کند تا هرچه سریعتر این پروژه ها به اتمام برسد که در این زمینه فعلا وزیر راه وشهرسازی موافقت کرده اما هنوز در مرحله پیشنهاد است.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی