Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، انقلاب ۵۷، از مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر جهان، رسانه‌های بزرگ را بر آن داشت تا عکاسان خود را برای ثبت آن به ایران اعزام کنند؛ این مجموعه به عکس‌های امام خمینی (ره) اختصاص دارد که از سوی عکاسان خارجی ثبت شده و در رسانه های داخلی منتشر نشده است.

 دربرگیری این تصاویر در جهان چنان بود که بسیاری از عکاسان خود را فارغ التحصیل تجربه انقلاب ایران و این رویداد را نقطه عطفی در کارنامه حرفه‌ای خود می‌دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عکاسی مطبوعاتی به رویداد وابسته است که دهه ۷۰ میلادی و سال های منتهی و پس از این دهه؛ جهان شاهد مهمترین تحولات تاریخی خود بود. انقلاب اسلامی ایران، انقلاب نیکاراگوئه، درگیری مجاهدین افغانستان با نیروهای شوروی، درگیری های مصلحانه جبهه آزادی بخش فلسطین؛ شورش ۱۹۶۹ ایرلند شمالی، اعتراضات مه ۱۹۶۸ فرانسه، جنگ داخلی لبنان، جنگ ویتنام، درگیری های نظامی مصر و لیبی و دیگر رویدادها را می توان بستری برای توجه بیشتر به عکاسی خبری در جهان دانست. نیازهای تصویری سبب شد که آژانس های عکس بزرگی همچون سیگما و گاما شکل بگیرد که فقط بر روی فروش عکس های خبری متمرکز بودند.

در این دوران این آژانس های عکس مهمترین منبع ارائه عکس های خبری در جهان بودند که عکاسان خود را برای پوشش وقایع خبری به سراسر جهان اعزام می کردند.

انقلاب ایران در ۱۳۵۷ شمسی (۱۹۷۹ میلادی) در کنار دیگر رویدادها چنان مورد توجه جهانیان قرار گرفت که اندشمندان بزرگی همچون میشل فوکو نویسنده و متفکر فرانسوی ترجیح دادند از نزدیک شاهد وقوع این رویداد باشند. فوکو طی ۲ سفر کوتاه خود در سال ۱۳۵۷ سر مقالات متعددی همچون «شورش با دست خالی» و «شورش ایران روی نوار ضبط صوت پخش می شود» را برای روزنامه مشهور ایتالیایی کوریر دلا سرا نوشت.

عکاسان بسیاری در سال های منتهی به انقلاب ۵۷ ایران و همچنین سال های پس از انقلاب، از وقایع و تحولات ایران عکاسی کردند که می توان به عکاسانی همچون میشل سبتون، ژیل پرس، دیوید برنت، میشل لیپچیتز، آلن دژان،آلن مینگام،الکس بویی، فرانسوآ لوشون، باب دیر و کریستینا اسپینگر اشاره کرد.

حجم ویدیو: 14.64M | مدت زمان ویدیو: 00:02:54 دانلود ویدیو

منبع: جماران

کلیدواژه: زلزله ترکیه و سوریه امام خمینی عکس از امام خمینی عکس جدید از امام عکس جدید از امام خمینی زلزله ترکیه و سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۰۶۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره شروع جنگ و تهمتی بزرگ به امام خمینی

پایگاه خبری جماران، بعد از دروغ بزرگی که از مرحوم آقای دعایی نقل کردند که امام دخالت در شروع جنگ داشته! و ایشان در زمان حیاتش به جدّ آن را تکذیب نمود این تهمت را بوسیله ابزار دیگری طرح نمودند و آن یک فایل تصویری از امام خمینی است که در این سالها مقارن با هفته دفاع در فضای مجازی در دسترس قرار میگیرد و بصورت زیر نویس تاریخ جعلی فروردین ۱۳۵۹ را دارد و اینطور القاء میکند که شش ماه قبل از تجاوز عراق به ایران، امام راحل سخنانی طرح نموده اند که باعث تحریک رژیم بعث عراق برای حمله به ایران شده است!!

نکاتی در مورد امام و ایران و عراق در موضوع شروع جنگ تقدیم میدارم؛

اول ؛ آنچه در این مورد در فایل تصویری آمده به دروغ تاریخ فروردین را بصورت زیر نویس دارد ! در حالیکه تاریخ آن سخنرانی در ۲۴ مهر ۵۹ است که یک ماه بعد از شروع جنگ است ، و در ۲۳ تیر ۶۱ مشابه آن تعبیرات بار دیگر از امام ثبت و ضبط شده است.

دوم ؛ متن فرمایشات امام در ۲۸ فروردین ۱۳۵۹

قبل شروع جنگ که تصریح به احتمال هجوم صدام را دارد ، چنین است : « این لشکری که الآن

سرنیزه را کشیده اند و توپ و تانکها را کشیده

اند و با مردم مخالفت می کنند، یا آمده اند

با ایران که یک مملکت اسلامی است دارند

جنگ می خواهند بکنند، یا هجوم می خواهند

بکنند، این جنگ با اسلام است.... نمی دانند که

اگر اینها بخواهند تعدی به ایران بکنند، ایران

خردشان می کند و تا بغداد می رود. »(صحیفه

امام ، ج۱۲، ص۲۴۶)

این فرمایشات امام قبل از آغاز جنگ ، بر اساس گزارشات و ذکاوت ایشان در مورد مسئله عراق و اینکه تجاوزاتی در سر دارد است.

سوم ؛ صدام حرکات خود را ماها قبل شروع رسمی جنگ آغاز نمود تا هم حقارت امضای قرارداد الجزایر را جبران کند و هم درس عبرتی به انقلابیون عراق و یا کشورهای دیگر عربی دهد و پایه های دیکتاتوری حزب بعث را در عراق و نفوذ در دیگر کشور را نهادینه کند.

چهارم‌ ؛ اگر مجامع بین المللی ذره ای میتوانستند ایران را با استناد به کوچکترین حرف امام خمینی به عنوان آغازگر معرفی کنند، تردید نکنید که رژیم صدام که تا بن دندان از او حمایت کردند را متجاوز معرفی نمیکردند.

پنجم ؛ نباید شرائط جهان اسلام را در آن روز نادیده گرفت ، کشورهای اسلامی مانند پاکستان ، لیبی ، لبنان و .. با دیدن پیروزی انقلاب ایران و شکست ژاندارم با بُن دندان مسلحِ منطقه روح امید پیدا کردند و نگاه های آنان به زبان معجزه آسای بزرگ مرد آزادی و شجاعت و ایثار از گوشه جماران داشتند و امام بزرگوار که داعیه حمایت از مظلومان و مستضعفان را داشت مطالب کلی در مبارزه با ظلم و پیروزی مستضعفان و مظلومان را ایراد مینمودند.

 ششم ؛ در این بحث نمیتوان از تشویق های مکرر و تبلیغاتی و عملیاتی بیگانگان نسبت به تجاوزگری رژیم بعث صدام غفلت ورزید.

در این موضوع جنگ عراق با ایران نگاه اجمالی به شرائط دو کشور میتواند راه گشا باشد؛

اولا ؛ رئیس جمهور وقت عراق «حسن البکر» که حضور او با توجه به پختگی سیاسیش مانع از اهداف توسعه طلبان رقبای او در حزب بعث بود. اما با یک کودتای درون حزبی وادار به استعفا شد و صدام با در دست گرفتن قدرت بدنبال اهداف خود دست به اقدامات مهمی زد تا بتواند در داخل و خارج از خود یک ابهت چشم گیری عرضه کند، مثلا در فروردین ۱۳۵۹ شهید آیت ا... محمدباقر صدر و خواهر بزرگوارش شهیده بنت الهدی را اعدام کرد.

ثانیا ؛ درمورد ایران نیت های پلید صدام قابل انکار نیست ، صدام بدنبال یک فرصت تاریخی برای تحقیر و تضعیف همیشگیِ ایران بود و با وجود حکومت نوپای جمهوری اسلامی این فرصت نخواست از دست دهد.

کافی است این جمله سفیر وقت عراق در سازمان ملل که در سال ۱۳۵۸ بزبان آورده  را ملاحظه کنید که میگوید: "صدام به من گفت از این فرصت ها در هر صد سال، یک بار بدست می آید که ما سرهای ایرانی ها را بشکنیم و هر وجبی از خاکی را که اشغال کرده اند و شط العرب را بازپس گیریم. مبادا صحبتی که نشان از راه حل مسالمت آمیز و حل کردن اختلافات با ایران از زبان تو شنیده شود!"

این جاست که انسان از آن روحیه برتربینی و دیکتاتوری منحصری صدام نمیتواند عبور کند و به عوامل دیگر در شروع جنگ را باور داشته باشد.

ثالثا ؛ وضع آن روز ایران میتوانست هر تجاوزگری را به طمع انداخته و باعث زحمت ما شود. انحلال مراکز قدرت امنیتی شاه مانند ساواک و فروپاشی نظام سابق و تزلزل در بدنه ارتش مانند تمرد سربازان از فرماندهان و فرار آنان از پادگان ها ، وجود احزاب غیر همسو در ادامه و مدیریت انقلاب و نظام و ..  فرصت را بسیار شیرین و به موقعی برای ضربه به کیان کشور از سوی دشمن خارجی بحساب می آید.

با فراهم آمدنِ این فرصت ها و مقدمات صدام دست به جنایت بزرگ جنگ و خونریزی زد .

آنان که گرفتار شبهه ای در موضوع آغاز جنگ میشوند اگر توجه به همه جوانب این رخداد نمایند؛ قطعا در اعتقاد به تجاوزگری صدام در حدوث و بقاء دارای تشویش ذهنی نخواهند شد .

 

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه عکس آتشواره با ۴۰۰ قطعه عکس خبری
  • دومین سالگرد ارتحال علامه حسن زاده آملی برگزار شد
  • سی و چهارمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه
  • در دوران دفاع مقدس عکاسان تنها گروه هنری ثابت قدم نزدیک رزمندگان بودند
  • گرایی به مدال برنز جهان رسید / چهارمین سهمیه المپیک برای کشتی فرنگی ایران
  • چهارمین سهمیه المپیک برای کشتی فرنگی ایران
  • اعتماد آیت الله خامنه‌ ای به جوانان چگونه باعث تحول در نیروی هوایی ارتش شد؟/ از تعویض‌کاری تا ساخت موشک با یک فرمان مهم
  • بازداشت ۶ متهم تیراندازی مراسم عزاداری در بندر امام(ره)
  • درباره شروع جنگ و تهمتی بزرگ به امام خمینی
  • سالگرد دفاع مقدس؛ شکست توطئه هاي دشمن و تبديل شدن ايران به قدرت منطقه اي