Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ضمن انتقاد از عملکرد سازمان اداری‌واستخدامی کشور برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز وزارت آموزش‌وپرورش تاکید کرد که چنانچه این روند تداوم یابد مسئولان این سازمان باید در مجلس پاسخگوی این تعلل باشند.
به گزار ش خبرگزاری آریا به نقل از خانه ملت، سیدمحمد مولوی  ، با انتقاد از بی‌توجهی سازمان اداری و استخدامی کشور در برگزاری آزمون متوسطه در جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش، گفت: با عنایت به کمبود شدید نیروی انسانی، لزوم برنامه‌ریزی و ساماندهی جهت تامین نیروی انسانی در دوره‌های تحصیلی مختلف برای این وزارتخانه امری ضرورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: کمبود وزارت آموزش و پرورش و سونامی بازنشستگی که در سنوات آینده با آن مواجه خواهیم شد کما اینکه در مهرماه سال جاری حدود 100 هزار نفر از نیروهای این وزارتخانه بازنشسته خواهند شد لذا برگزاری آزمون سه مرحله‌ای جذب وزارت آموزش و پرورش در دستورکار قرار گرفت و مرحله اول آن برای آموزش ابتدایی برگزار شد که در پی آن 22 هزار نفر جذب خواهند شد.
مولوی اظهار کرد: مرحله دوم آزمون جذب نیروی انسانی برای دوره متوسطه برنامه‌ریزی شده اما تاکنون سازمان اداری و استخدامی کشور مجوز برگزاری آن را صادر نکرده است و این تعلل و نوع نگاه این سازمان به برگزاری این آزمون‌ها هیچ توجیه علمی ندارد.
وی تصریح کرد: آنچه مسلم است سازمان اداری و استخدامی کشور متولی این است که به سرعت نیروی انسانی دستگاه‌ها را بالانس کند تا کمبود نیروی انسانی در آنها رفع شود لذا بخشی از کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش برعهده این سازمان است و این تعلل و توقف در برگزاری آزمون آموزش متوسطه هیچ توجیه علمی ندارد و ممکن است مراکز آموزشی را در سال آینده با مشکلات جدی مواجه کند.
مولوی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود سازمان اداری و استخدامی کشور در هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش، مجوز برگزاری آزمون متوسطه در خرداد ماه را صادر کند چرا که 28 هزار نفر از این طریق می‌توانند جذب این وزارتخانه و ساماندهی شوند و آموزش ببینند و به کلاس‌های درس هدایت شوند لذا هر گونه تعلل در برگزاری این آزمون و تداوم معضل کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش متوجه عملکرد سازمان اداری و استخدامی کشور است.
وی افزود: با توجه به اینکه اعداد و ارقام به طور دقیق نشان می‌دهد که چه میزان کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و نیروهای فعال در این وزارتخانه نیز با چه ضریب اشتغال و ضریب غیرمرتبط بالا در آن فعالیت دارند، تعلل در این بخش اصلا پذیرفتنی نیست لذا چنانچه این روند تداوم یابد شخصا این موضوع را به صحن کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می‌کشانم تا مسئولان سازمان اداری و استخدامی کشور پاسخگوی این تعلل باشند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: هم‌اکنون این بهانه که سازمان اداری و استخدامی کشور منتظر نتیجه آزمون آموزش ابتدایی و خروجی این بخش است هیچ مبنای علمی ندارد چرا که فرآیند برگزاری این آزمون از طریق سیستم سنجش انجام شده است و این گونه نبوده است که دانش آموزان آزمون داده باشند و اعلام نتیجه بعد از تصحیح تک تک اوراق آنها صورت بگیرد لذا این نوع محاسبه سازمان اداری و استخدامی کشور برای این حوزه صحیح و منطقی نیست.
نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: انتظار می‌رود سازمان اداری و استخدامی کشور روند برگزاری آزمون در جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش را تسریع بخشد و خود به متولی تشدید کمبود نیروی انسانی برای این وزارتخانه تبدیل نشود./
پایان پیام

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان اداری و استخدامی کشور کمبود نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی برگزاری آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۰۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۸۰۰ معلول در صورت تأیید سازمان برنامه و بودجه استخدام می شوند

علی محمد قادری اظهار کرد: قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت اعلام می‌کند که بیش از ۲۰ دستگاه وظیفه تسهیلگری خدمات موردنیاز را در حوزه آموزشی، تربیتی و فضاهای تحصیلی دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی درباره زمان اجرای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استثنایی توضیح داد: موضوع اجرایی شده است و دستورات خوبی را معاون اول رییس جمهوری صادر و جلسات متعددی برگزار شده و آرامش برقرار است.

رئیس سازمان بهزیستی درخصوص اجرای آزمون اختصاصی افراد دارای معلولیت، گفت: همه امورات آن انجام شده است. سازمان اداری و استخدامی تایید کرده و اگر سازمان برنامه و بودجه تایید نهایی کند، در سال ۱۴۰۲، بیش از ۳۸۰۰ فرد دارای معلولیت که شرایط لازم را دارند می‌توانند در آزمون اداری و استخدامی شرکت کنند و جذب دستگاه‌های مرتبط با موضوع بشوند.

قادری در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش چه تعداد از قبول شدگان از میان جامعه معلولان بودند، تصریح کرد: آمار باید توسط وزارت آموزش و پرورش اعلام شود و بعد از تایید نهایی، گزینش و سایر مراحل باید تا سه ماه آینده اعلام شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۳۸۰۰ معلول در صورت تأیید سازمان برنامه و بودجه استخدام می شوند
  • برگزاری آزمون استخدام ۳۸۰۰ معلول در صورت تایید سازمان برنامه و بودجه
  • ۳۵ هزار معلم جذب آموزش و پرورش شدند
  • رئیس سازمان ‌استخدامی: ۳۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش شدند
  • معاون رئیس جمهور: ۳۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش شدند
  • بازدید معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور از مرکز شماره ۳ فنی و حرفه‌ای تبریز 
  • اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • بالاخره اعلام شد؛ اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش | قبول‌نشده‌ها فقط ۴۸ ساعت مهلت اعتراض دارند
  • اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام شد
  • اعلام پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال ۱۴۰۱