Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، امتحانات نهایی خرداد دانش‌آموزان سراسر کشور از 31 اردیبهشت با امتحان درس تعلیمات دینی(3) برای رشته‌های ریاضی ـ فیزیک، علوم تجربی و ادبیات و علوم انسانی و امتحان درس علوم و معارف قرآنی(3) برای رشته‌ علوم و معارف اسلامی آغاز شد.

از 31 اردیبهشت و با احتساب امروز 16 خرداد، 7 روز از امتحان نهایی برگزار شده است و 4 روز دیگر از امتحانات نهایی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین روز امتحان نهایی هم 25 خرداد است که با برگزاری امتحان دروس علوم اجتماعی، جغرافیا(3) و احکام(3) پایان می‌پذیرد.

امتحانات نهایی امسال از ویژگی خاصی برخوردار است و آن هم تأثیر قطعی سوابق تحصیلی به میزان 40 درصد در کنکور است؛ به عبارت دیگر، تنها راه ورود به دانشگاه، فقط گذشتن از سد کنکور نیست بلکه نمرات خوب در امتحانات نهایی هم تأثیر بسزایی دارد.

اهمیت امتحان نهایی باعث شد، فرصتی فراهم شود تا به همراه محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش و مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران از حوزه‌های امتحان نهایی شهرستان شهریار بازدید به عمل آوریم.

* وقتی کفش‌ها هم چک می‌شوند!

حوزه امتحانی دبیرستان دخترانه الزهرا(س) شهریار، پر از دانش‌آموز دختر پایه دوازدهمی است. برخی‌ها کتاب به دست هنوز در حال خواندن هستند و برخی هم در گروه‌های چند نفره در حال مرور درس‌ها هستند؛ تعدادی هم در سکوت در خودشان فرو رفته‌اند و انگار فقط می‌خواهند زودتر به سر جلسه امتحان بروند و آزمون‌شان برگزار شود. چند نفری با دوستانشان گرم گفت‌وگو هستند.

برای حضور در جلسه امتحان، به جز خودکار و کارت امتحان چیز دیگری نباید همراه دانش‌آموزان باشد. به همین دلیل کیف و کتاب‌ها در گوشه گوشه حیاط مدرسه خودنمایی می‌کنند. دانش‌آموزان به صف می‌ایستند تا از ایست و بازرسی که قبل از ورود به سالن برایشان پیش‌بینی شده است، بگذرند. 

دانش‌آموزان با راکت موبایل‌یاب چک می‌شوند؛ ضمن اینکه کفش‌هایشان را هم باید در آورند تا بررسی شود. این روند به خاطر امنیت آزمون است؛ البته دستگاه سیگنال‌یاب و دوربین مدار بسته هم در حوزه‌های امتحانی پیش‌بینی شده است.

با اینکه آمار کرونا خیلی کم شده است اما تقریباً همه دانش‌آموزان ماسک زده‌اند. دانش‌آموزان سر جای خود نشسته‌اند و پاسخ‌برگ‌های شخصی‌سازی شده هم روی میز کوچک صندلی‌شان قرار دارد.

* دانش‌آموزان: سؤالات امتحانی سخت است 

رمز آزمون‌های امروز 7 دقیقه قبل از شروع امتحان، برای مدیر مدرسه ارسال شده است و او هم در فرم مخصوص نوشته و به افرادی که در اتاق قرنطینه هستند، می‌سپارد تا سؤالات امتحانی را پرینت گرفته و مُهر و موم شده به وی تحویل دهند. 

از فرصت قبل از شروع امتحان، استفاده کرده و از دانش‌آموزان درباره سؤالات امتحان می‌پرسم. یکی از دانش‌آموزان رشته ریاضی می‌گوید: سؤالات امتحانی خیلی سخت است. به نظرم از سال‌های گذشته هم سخت‌تر شده است. 

این دانش‌آموز، امتحان «فیزیک» را سخت‌ترین امتحان می‌داند و البته دیگر دوستانش هم با سر تأیید می‌کنند: به نظر ما سؤالات امتحانی را خیلی سخت طراحی کردند. شاید به خاطر تأثیر قطعی معدل در کنکور است. اما سال‌های قبل انقدر سخت نبود.

* اینجا روزهای تعطیل هم همه کار می‌کنند!

911 هزار و 980 نفر در امتحان نهایی خرداد شرکت کردند که از این تعداد، 580 هزار نفر دانش‌آموزان هستند و مابقی افراد بزرگسال برای ایجاد سابقه تحصیلی و داوطلبان ترمیم نمره هستند.

در حوزه امتحانی از رئیس حوزه گرفته تا مراقبان، حفاظت آزمون و ... همگی پای کار امتحانات نهایی هستند. 

محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش می‌گوید: کادر امتحانات روز گذشته که تعطیل بود، در حوزه‌های امتحانی حضور داشتند و پاسخ‌برگ‌های شخصی‌سازی شده را چاپ کرده و به مُهر حوزه امتحانی ممهور کردند.

وی ادامه می‌دهد: حوزه تصحیح که امسال تصحیح الکترونیکی شده است هم حتی روزهای تعطیل فعال هستند چرا که باید تا نیمه تیر امسال سابقه تحصیلی دانش‌آموزان و داوطلبان را به سازمان سنجش ارسال کنیم.

* دانش‌آموزانی که تقلب کردند

این روزها برخی دانش‌آموزان متأسفانه تقلب می‌کنند که این تقلب عواقب خوبی ندارد؛ محکوم شدن از امتحان همان درس و یا همه دروس از جمله این عواقب است. 

تا امروز با ۵۰۰ مورد تقلب و تخلف در امتحانات نهایی خرداد برخورد شده است. این موارد تقلب و تخلف از همراه داشتن جزوه و یادداشت، بی نظمی در جلسه تا همراه داشتن وسایل الکترونیکی است که پرونده تشکیل شده است و با دانش‌آموزان خاطی متناسب با تخلف برخورد شده است.

توضیحات دانش‌آموزی که توسط دستگاه سیگنال‌یاب شناسایی شده است را بخوانید: اینجانب ... دانش‌آموز مدرسه شهرستان ...که برای شرکت در آزمون فلسفه در حوزه امتحان ... شرکت کردم. توانستم موبایل خود را به روش .... داخل کفش گذاشته و وارد حوزه کنم. رأس ساعت 8 و ربع با گوشی که قبل از ورود مراقبین از کفشم بیرون آوردم از سؤالات عکس گرفتم و ساعت هشت و هفده دقیقه از طریق تلگرام به آیدی ... ارسال کردم. 

در لحظه عکس گرفتن و ارسال آن به دلیل عدم توجه مراقب توانستم از گوشی خودم استفاده کنم. بعد از ارسال از طریق بازرسی و سیگنال‌یاب گوشی مرا پیدا کردند. 

نحوه آشنایی از طریق جست‌وجو بود و در قبالش نه پولی گرفتم و نه پولی دادم. پیام هم در کانال گذاشته شد. کانال انسانی(فلسفه) گذاشته شد و هیچ منفعت شخصی نداشت و جواب هم در گروه گذاشتند. قسمت عمومی ارسال شد و برای بنده ارسال نشد».

دانش‌آموز دیگر در توضیحات بعد از شناسایی توسط دستگاه سیگنال‌یاب نوشته است: «اینجانب ... دانش‌آموز مدرسه ... یکشنبه مورخ 31 اردیبهشت 1402 گوشی خود را از نظر مراقبان پنهان کرده و وارد کلاس و حوزه امتحان کردم و عکس از صفحه اول برگه برای کانال ... ارسال شد در ازای دریافت جزوه فیزیک و سؤالات امتحان فیزیک، این اقدام را انجام دادم. 

پایان پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان امتحانات نهایی تقلب سؤالات امتحانی امتحانات نهایی سؤالات امتحان آموزش و پرورش امتحان نهایی دانش آموزان حوزه امتحان سیگنال یاب دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۱۶۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسدی دوشنبه شب در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان دیلم ضمن تبریک عملیات وعده صادق اظهار داشت: این روزها، روزهای نمایش اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه نیروهای مسلح ما است که به این واسطه همه مردم ما خوشحال هستند.

فرماندار دیلم با بیان اینکه کنکور حاصل تلاش و رقم زدن سرنوشت جوانان این مرز و بوم به ویژه جوانان شهرستان دیلم است، گفت: در شهرستان دیلم نزدیک به ۵۰۰ نفر در آزمون سراسری کنکور شرکت خواهند کرد که انتظار داریم نیروی انتظامی، ادارات آب، برق، مخابرات، بهداشت، آتش نشانی و دیگر عوامل در کنار همدیگر در برگزاری هرچه بهتر این آزمون اهتمام ورزند.

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان دیلم با بیان اینکه دیلم میزبان ۹ شهر شمالی استان بوشهر برای برگزاری مسابقات قرآنی خواهد بود، ادامه داد: شهرستان دیلم میزبان کار بزرگ فرهنگی است که نزدیک به ۷۰۰ دانش آموز از دیلم، گناوه، بندر ریگ، خارگ، برازجان، شبانکاره، آبپخش، سعد آباد و دلوار در رشته‌های قرائت، ترتیل، اذان و زیارت نامه با همدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

اسدی خاطر نشان کرد: امتحانات نهایی برای این مقطع سنی بسیار حساس و مهم‌است پس انتظار داریم جهت رفاه حال دانش آموزان و تمرکز بر امتحانات نهایی، این امتحانات با پیگیری مدیر آموزش و پرورش در شهر امام حسن برگزار شود.

کد خبر 6085884

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود
  • لزوم تلاش برای افزایش معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • برگزاری آزمون‌های نهایی مازندران در ۲۲۶ حوزه امتحانی
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت
  • جایگاه حوزه سلامت در برنامه‌های درسی خالی است
  • وجود ۵۴ هزار سفیر سلامت در گلستان
  • ثبت نام کنکور فنی و حرفه‌ای در اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۱۳۰۰ دانش آموز شهرستان دشتی در کنکور سراسری شرکت می‌کنند
  • آغاز ثبت نام کنکور فنی و حرفه‌ای از نیمه دوم اردیبهشت