جزئیات عملکرد خط منظم کانتینری حمل بار به مقصد سوریه اعلام شد
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۲۰۸۰۸
به گزارش ایرنا از گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، در راستای مأموریتهای ابلاغی و با نگاه به رویکردهای دولت سیزدهم مبنی بر توسعه تجارت با کشور سوریه، گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اقدام به راهاندازی خط منظم کانتینری بهمنظور حمل بار به مقصد سوریه و برعکس کرده است.
بر این اساس با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، در سال ۱۴۰۱ در مجموع ۱۴ سفر دریایی طراحی و برنامه ریزی شد که با انجام آنها در مجموع 6 هزار و ۵۲۲ تیای یو بار به مقصد سوریه حمل شد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
در این میان ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۲ نیز برنامه منظم حمل بار به مقصد سوریه را در دستور کار قرار داده که بر این اساس، هر ماه دستکم یک سفر دریایی برای صادرات کالاهای ایرانی به مقصد این کشور، طراحی و برنامه ریزی شده است.
بر این اساس گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از اردیبهشت امسال، برنامه سفر منظم ماهانه به سوریه را در دستور کار قرار داده و تا اسفند، هر ماه یک کشتی را روانه این مقصد خواهد کرد که بر این اساس از همه صاحبان کالا تقاضا میشود محمولههای صادراتی خود برای حمل به مقصد سوریه را با انجام هماهنگی با شرکت حملونقل کانتینری گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بسپارند.
اقتصاد راه و مسکن ۰ نفر برچسبها جمهوری اسلامی ایران سوریه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایرانمنبع: ایرنا
کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران سوریه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران سوریه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بر این اساس
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۲۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
حمله جنگنده های اسرائیل به شرق سوریه/ واکنش آمریکا به برنامه ایران برای حضور نظامی در قطب جنوب/ واکنش فرانسه درباره احتمال مداخله نظامی در ارمنستان/ ادعای ترکیه درباره احتمال عبور کریدور زنگزور از خاک ایران
بین الملل تابناک: حمله جنگنده های اسرائیل به شرق سوریه، واکنش آمریکا به برنامه ایران برای حضور نظامی در قطب جنوب، واکنش فرانسه درباره احتمال مداخله نظامی در ارمنستان، ادعای ترکیه ذرباره احتمال عبور کریدور زنگزور از خاک ایران و پیام پادشاه و ولیعهد عربستان به اردوغان از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.
حمله جنگنده های اسرائیل به شرق سوریه
منابع خبری بامداد سهشنبه از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی در اطراف شهر دیر الزور واقع در شرق سوریه خبر دادند.
یک منبع نظامی اعلام کرد، حوالی ساعت ۲۳ و ۵۰ دقیقه دوشنبه شب به وقت محلی، دشمن اسرائیلی حملاتی را به برخی از مواضع نیروهای مسلح ارتش سوریه در اطراف شهر دیرالزور انجام داد.
این منبع افزود: بر اثر این تجاوز، ۲ نظامی زخمی شدند و خسارتهایی نیز به بار آمده است.
پیش تر کانال تلگرامی صابرین نیوز گزارش داده بود که هواپیماهایی که به گفته این رسانه احتمالا آمریکایی هستند، منطقه الحمیضه و الهری در نزدیکی البوکمال واقع در حومه دیرالزور را هدف قرار دادند.
تجاوزهای هوایی رژیم اسرائیل در حالی است که دولت سوریه بارها با ارسال نامه به سازمان ملل متحد و شورای امنیت سازمان ملل این حملات را محکوم و خواستار توقف آن شده است.
رژیم صهیونیستی در سالهای اخیر بارها به دمشق و مناطق مختلف سوریه حمله هوایی کرده که با رهگیری به موقع پدافند هوایی دمشق در بیشتر مواقع، این حملات دفع شده است.
واکنش آمریکا به برنامه ایران برای حضور نظامی در قطب جنوب
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشستی خبری به اظهارات اخیر فرمانده نیروی دریای ارتش ایران درباره فعالیت در قطب جنوب واکنش نشان داده و ادعاها درباره ارتباط برخی کارمندان دولت آمریکا با ایران را رد کرد.
متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشستی خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه این کشور منتشر شده است، در پاسخ به سوالی درباره اظهارات اخیر مقامات دفاعی ایران درباره تمایل برای فعالیت در قطب جنوب، با ادعای این که چنین اقدامی فراتر از توانمندیهای ایران است، بیان کرد: قطب جنوب باید یک منطقه بیخطر برای کاوشهای مسالمتآمیز و تحقیقات علمی باقی بماند. آمریکا در عمل به تعهداتش نسبت به معاهده ۱۹۵۹ قطب جنوب ثابتقدم است. این معاهده ایجاد پایگاههای نظامی در منطقه قطب جنوب را منع میکند.
میلر ادامه داد: اگرچه ایران عضوی از این معاده نیست، اما صریحا با هر گونه اقدامی برای تسلط نیروهای نظامی در قطب جنوب مخالفیم. فعالیتهای نظامی نباید هیچ جایی در این محیط منحصر به فرد داشته باشند. چه ایران باشد، چه کسی دیگر.
اظهارات میلر در پی این مطرح میشود که امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش اخیرا در نشستی در دانشگاه صنعتی شریف درباره فعالیتهای آتی نیروی دریایی ارتش گفت: بحث حضور در قطب جنوب هم یک حضور علمی است نه نظامی ولی چون ما تجربه و تجهیزات داریم، کمک میکنیم تا پایگاهی در قطب جنوب احداث شده و پرچم کشورمان در آنجا به اهتزاز درآید.
ایرانی همچنین در این نشست گفته بود: موقعیت قطب جنوب از چند بعد مهم است، یک بعد آن در حوزه نظامی است و بهترین مقر برای کنترل موشکهای بالستیک است.
در ادامه این نشست خبری، میلر مدعی شد که پرتاب موفقیتآمیز ماهواره «نور۳» توسط موشک ماهوارهبر «قاصد» ناقض قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل مرتبط با ایران در زمینه موشکهای بالستیک است.
میلر جمعه گذشته و در اولین واکنش نسبت به پرتاب این ماهواره گفته بود: ما مدتهاست که نگرانیهایمان را درباره برنامه ایران برای آزمایش پرتابگرها به روشنی اعلام کردهایم؛ این برنامه راهی برای توسعه سامانه موشکهای دوربردتر آنهاست. فنارویهای به کار رفته در ماهوارهبرها شبیه و جایگزین فناوریای است که در موشکهای بالستیک استفاده میشود.
واکنش فرانسه درباره احتمال مداخله نظامی در ارمنستان
وزیر دفاع فرانسه روز دوشنبه احتمال دخالت نظامی کشورش برای دفاع از ارمنستان، در منطقه قفقاز و علیه جمهوری آذربایجان را رد کرد.
به گزارش وبگاه «رادیواروپای آزاد» «سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه روز سه شنبه تاکید کرد که فرانسه قویا از تمامیت ارضی ارمنستان حمایت میکند، اما برای دفاع از این کشور مداخله نظامی نخواهدکرد. دولت فرانسه حمله اخیر جمهوری آذربایجان به قره باغ را محکوم کرد .
لکورنو در خصوص مداخله نظامی در منطقه گفت:«اینطور فکر نمیکنم. بدیهی است که پاسخ به این سئوال بر عهده رئیس جمهور و رئیس نیروهای مسلح است.»
روز یکشنبه رسانههای ارمنستانی از سفر قریب الوقوع وزیر خارجه فرانسه به ارمنستان خبر دادند.
به گزارش منابع خبری، «کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه سوم اکتبر(سه شنبه ۱۱ مهر) به ارمنستان سفر خواهد کرد.
چندی قبل «گیلبرت لوک دویناز» قانونگذار فرانسوی و رئیس «گروه دوستی فرانسه و ارمنستان» گفت که فرانسه باید به تسلیح ارمنستان کمک کند.
رئیس گروه دوستی فرانسه و ارمنستان اظهار داشت: «ما همچنان در کنار ارمنستان و بخش ارامنه نشین قره باغ کوهستانی خواهیم بود. موضع ما توسط همکاران من در مجلس سنا بیان شده است».
این سناتور فرانسوی گفت: «آنچه اتحادیه اروپا از طریق ماموریت نظارتی خود انجام میدهد خوب است، اما ما باید به ارمنستان اجازه دهیم امنیت مرزهای خود را تضمین کند، به این معنی که باید به ارمنستان کمک کنیم تا خود را مسلح کند.»
ادعای ترکیه ذرباره احتمال عبور کریدور زنگزور از خاک ایران
وزیر حمل و نقل و زیر ساخت ترکیه روز سه شنبه مدعی شد که ممکن است کریدور«زنگزور» از خاک ایران عبور کند.
به گزارش وبگاه «آرمن نیوز» «عبدالقادر اورال اوغلو» وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «هابر» اظهار داشت: «ممکن است کریدور زنگزور از خاک ایران عبور کند.»
مقامهای ارشد جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کردهاند که با هرگونه تغییر در مرزهای شناخته شده بینالمللی مخالف هستند.
چندی قبل، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران در نشست خبری مشترک با «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه که به تهران سفر کرده بود، درباره قفقاز عنوان کرد: «قویا معتقدیم زمان عبور از دوره تنش و درگیری به دوره صلح و همکاری در قفقاز فرارسیده است. از توافقات و گفتوگوهای ارمنستان و آذربایجان در این زمینه استقبال میکنیم و بار دیگر تأکید میکنیم هرگونه تغییر ژئوپلتیک در منطقه و هرگونه اقدام برای محدود کردن مسیرهای تاریخی ترانزیتی موجود در منطقه را هرگز برنخواهیم تافت.»
وی گفت که ۴۳ کیلومتر از کریدور زنگزور از مرز ارمنستان میگذرد و ترکیه در این زمینه در حال مذاکره با طرف ارمنی است.
وی اظهار داشت: «در جریان سفر "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه به «نخجوان»، وضعیت را در سطح رهبران و وزرا مورد بحث قرار دادیم. مذاکرات در حال انجام است. ما به این فکر میکنیم که چگونه به سرعت این موضوع را به واقعیت تبدیل کنیم.»
ارمنستان بارها تاکید کرده که تلاش رئیس جمهور جمهوری آذربایجان برای افتتاح مسیرهای حمل و نقل منطقهای هیچ ارتباطی با مذاکرات و بیانیههای امضا شده در این زمینه تا به امروز نداشته و برای ارمنستان غیرقابل قبول است.
آنها بر این باورند که ایجاد این کریدورادعایی باعث قطع دائم مرزهای ایران و ارمنستان میشود و به باکو دسترسی بلامانع به جمهوری خودمختار «نخجوان» را خواهد داد.
پیام پادشاه و ولیعهد عربستان به اردوغان
پادشاه و ولیعهد سعودی در پیامهای جداگانه به رئیس جمهوری ترکیه، حمله تروریستی که در آنکارا به وقوع پیوست را محکوم کردند.
سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه سعودی در پیام خود به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه تصریح کرد: «از حمله تروریستی که در آنکارا به وقوع پیوسته و به زخمی شدن دو تن از نیروهای پلیس منجر شده است، با خبر شدیم، ما این اقدام جنایتکارانه را محکوم میکنیم تا تاکید میکنیم که عربستان در کنار ترکیه، ایستاده است».
پادشاه عربستان در ادامه گفت: «برای مجروحان بهبودی سریع آرزومندیم و از خداوند میخواهیم کشور شما و ملت برادر آن را از هر سوء و گزندی محفوظ بدارد».
از سوی دیگر، محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی طی پیام مشابهی به رئیس جمهوری ترکیه، حمله تروریستی در آنکارا را محکوم و برای زخمیشدگان آرزوی شفای عاجل کرد.
رسانههای ترکیه یکشنبه (۹ مهر) از وقوع انفجاری در نزدیکی وزارت کشور ترکیه در آنکارا خبر دادند.
حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) مسئولیت حمله انتحاری در آنکارا را برعهده گرفت.
در پی این تحولات، ارتش ترکیه شامگاه یکشنبه مناطقی در رشته کوه «قندیل» استان سلیمانیه و منطقه «متین» استان دهوک عراق را به شدت بمباران کرد. در این حملات هوایی، ۲۰ موضع استقرار پ.ک.ک در شمال عراق منهدم شد.