بهادری: موافقتنامههای همکاری با آمریکای جنوبی و لایحه مکران در هیات دولت تصویب شد
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۲۲۸۰۳
سخنگوی دولت از تصویب موافقتنامه هایی که قرار است در سفر آتی رئیس جمهور به آمریکا جنوبی امضا شود، خبر داد.
به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز در جلسه هیات دولت به ریاست رئیس جمهور، مصوبات مختلفی تصویب شد. برخی از مجوزهای پیش امضا یا امضای موافقت نامه هایی به تصویب رسید که قرار است در سفر آتی رئیس جمهور به آمریکای جنوبی منعقد شود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی ادامه داد: یکی از مصوبات بسیار خوب دولت، تصویب لایحه اساسنامه منطقه مکران بود. سال ها بود که قانونگذار دولت را مکلف کرده بود که این لایحه را تقدیم مجلس کند اما در ادوار مختلف این لایحه معطل مانده بود اما دولت این لایحه را تصویب کرد. براساس این لایحه تمامی اختیارات لازم برای توسعه مکران به خود سازمانی که در آنجا مستقر می شود، اعطا می گردد. پیشنهاد شده است که همه امکانات، اموال و دارایی های دستگاه هایی اجرایی منطقه مکران به سازمانی که آنجا مستقر می شود، داده شود البته استثناهای محدودی مثل حوزه دفاعی یا خارجه وجود دارد. این لایحه تحول شگرفی در نظام حکمرانی ما می تواند باشد.
جهرمی همچنین افزود: دولت لایحه ای به پیشنهاد معاونت حقوقی تصویب کرد تا از اتباع حقیقی و حقوقی ایرانی در برابر تحریم های ظالمانه ای که علیه آنها انجام می شود حمایت شود. بر این اساس شرکتها، نخبگان و فعالان اقتصادی که مورد ظلم قرار می گیرند، حمایت حقوقی و دیپلماتیک شوند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
کلیدواژه: علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه دولت آمریکای جنوبی موشک فتاح موشک هایپرسونیک برنامه موشکی ایران برجام تحریم های آمریکا در حاشیه جلسه دولت توافق ایران و عربستان برنامه هفتم توسعه موشک فتاح موشک هایپرسونیک برنامه موشکی ایران تحریم های آمریکا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۲۲۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با تهدید برکناری مواجه است
«کوین مک کارتی» جمهوریخواه ارشد مجلس نمایندگان آمریکا، پس از آنکه یک منتقد تندرو در حزب او امروز (یکشنبه) خواستار رأیگیری برای برکناری وی پس از تصویب لایحه توقف بودجه شد، ممکن است با پایان نابهنگام نقش خود به عنوان رئیس مجلس مواجه شود. حمایت دموکراتها از این لایحه بیشتر از جمهوریخواهان بود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، مجلس نمایندگان تحت کنترل جمهوریخواهان با ۳۳۵ رأی موافق در برابر ۹۱ رأی مخالف به تصویب یک طرح توقف ۴۵ روزه چند ساعت قبل از پایان بودجه برای آژانسهای فدرال دولت آمریکا رأی داد. سنا به رهبری دموکراتها بعداً همین لایحه را با حمایت دو حزبی تصویب کرد و آن را برای امضای قانون به دفتر رئیسجمهور جو بایدن فرستاد.
«مت گیتز» نماینده تندروی جمهوریخواهان، روز یکشنبه به سیانان گفت که «پیشنهاد تخلیه» را ارائه خواهد کرد، که خواستار رأیگیری برای برکناری مک کارتی از سمت رئیس مجلس است.
گاتز همچنین در مصاحبهای با ABC گفت: «اگر هفته آینده کوین مک کارتی همچنان رئیس مجلس نمایندگان باشد، به این دلیل است که دموکراتها او را نجات دادند. من به دنبال این هدف (برکناری مک کارتی) خواهم بود.»
مک کارتی در ماه ژانویه قبل از انتخاب شدن به عنوان رئیس مجلس، ۱۵ دور رأی بیرحمانه را تحمل کرد، طی این رأیگیریها او با دادن امتیازات متعدد موافقت کرد که قدرت تندروهای جمهوریخواه افزایش یابد.
یکی از آنها تصمیمی بود که به تنها یک عضو اجازه داد تا پیشنهادی را برای تخلیه ارائه دهد، که به این معنی بود که تندروها میتوانند هر زمان که بخواهند ریاست مک کارتی را تهدید کنند.
اندکی پس از تصویب لایحه مجلس نمایندگان در اواخر روز شنبه که از تعطیلی جزئی دولت جلوگیری میکرد، محافظهکاران جمهوریخواه تندرو شروع به هدف قرار دادن نقش مک کارتی به عنوان رئیس مجلس کردند و گفتند که او برای «حزب متحد» واشنگتن به پیروزی رسیده است.
«اندی بیگز» نماینده جمهوریخواه، یکی از تندروهای برجسته، در پلتفرم اجتماعی X، که قبلاً به نام توییتر شناخته میشد، سؤال کرد: آیا او باید رئیس مجلس بماند؟
باشگاه خبرنگاران جوان بینالملل اروپا و آمریکا