Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 7 MB کد خبر 765676 برچسب‌ها خبر مهم استان سیستان و بلوچستان سوخت - بنزین حوادث ایران

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم استان سیستان و بلوچستان سوخت بنزین حوادث ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۲۹۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جدی؛ این لینک‌ها را در تعطیلات اصلا باز نکنید!

سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی واصله به پلیس فتا و تجربه عملی از ادوار گذشته، همزمان با نزدیک شدن به ایام پایانی هفته و یا تعطیلات رسمی، نرخ وقوع ارتکاب جرایم سایبری افزایش می‌یابد که طی اقدام پیشگیرانه تمامی رده‌های پلیس فتا، استان و شهرستان‌ها آمادگی لازم در خصوص رصد و برخورد با هرگونه پدیده مجرمانه و پاسخگویی به درخواست‌های حضوری و تلفنی هموطنان مهیا است.

وی افزود: مجرمان سایبری ترفنده‌های مجرمانه خود را در خصوص ارسال لینک‌های آلوده در این ایام افزایش می‌دهند، شگردی که در این روز‌ها شاهد افزایش آن هستیم لینک senn.blogfa.com که شبیه به لینک سامانه سنا که از نظر از نظر دیداری هموطنان فریب آن را می‌خوردند.

سرهنگ پاشایی ادامه داد: کلاهبرداران با ارسال این لینک مبنی بر ابلاغیات قضائی با روش ترفند نصب لینک بر روی تلفن همراه کلاهبرداری را انجام می‌دهند فرد بعد از نصب لینک و فعال شدن آن بر روی گوشی همراه برای ارائه خدمات درخواست واریز می‌کنند و فرد را به یک درگاه جعلی منتقل و حساب را هک و پول را برداشت می‌کنند که بعد از هک شدن حساب فرد، کلاهبردار تلفن همراه فرد را هک و به آن دسترسی پیدا می‌کند و از طریق آن این پیامک‌ها را ارسال می‌کند.

وی افزود: هموطنان باید توجه داشته باشند که هیچ سازمان، نهاد دولتی و اجرایی کشور از طریق شماره تلفن شخصی برای برقراری ارتباط با مخاطبان و یا ارسال ابلاغیه‌ها استفاده نخواهد کرد؛ و هر جا که پیامکی از طریق شماره شخصی چه در داخل پیام رسان‌های بومی و غیر بومی و چه به صورت پیامک کلاهبرداری است و به هیچ عنوان کلیک نکنند.

سرهنگ پاشایی در پایان گفت: در صورت فریب توسط کلاهبرداران سایبری، در هر ساعت از شبانه روز می‌توانند از خدمات انتظامی پلیس فتا از طریق شماره تلفن ۹۶۳۸۰ بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • ۹۰۰ هزار دانش آموز سیستان و بلوچستانی سال جدید تحصیلی را آغاز کردند
  • انتقال شعبه بیمه تعاون استان کرمانشاه به محل جدید
  • قدردانی بانک سینا از مشارکت هموطنان در هفتمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز
  • خط قرمز بازارساز برای دلار/ نهنگ‌ها سکه می‌خرند؟
  • ایران ؛ تنهاترین نهنگ ۵۲ هرتزی !
  • ایران؛ تنهاترین نهنگ ۵۲ هرتزی
  • ادعای عجیب وزیر صنعت: استاندارد خودروهای ایران در سطح جهانی است
  • دلایل طغیان سرطان در ایران و راه کار مقابله با آن
  • هشدار پلیس درباره افزایش ارسال لینک‌ های آلوده
  • هشدار جدی؛ این لینک‌ها را در تعطیلات اصلا باز نکنید!