Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد ظریف گفت: تعهد محضری می دهم که قصد شرکت در انتخابات را ندارم.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به انتشار برخی از خبری مبنی بر قصد او جهت شرکت در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی گفت: بنده نه در گذشته، نه در حال، نه در آینده قصد مشارکت در انتخابات به صورت مستقیم، نیابتی یا غیرمستقیم ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعهد محضری هم می‌دهم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد جواد ظريف انتخابات 1402 سفر رئیسی به آذربایجان شرقی سفر استانی رئیسی حسين اميرعبداللهيان موشک هایپرسونیک برگزیده ها انرژي هسته يي تغییر ساعت ادارات استانی سیاسی سفر رئیسی به آذربایجان شرقی سفر استانی رئیسی حسين اميرعبداللهيان موشک هایپرسونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۳۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فردا؛ پایان فرصت ثبت اعتراض داوطلبان انتخابات مجلس

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: فرصت ثبت اعتراض برای داوطلبانی که مدارک آن‌ها در مرحله اولیه ثبت‌نام انتخابات مجلس شورای اسلامی تایید نشده است، فردا به پایان می رسد.

به گزارش ایسنا، براساس جدول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، فرصت بررسی مدارک داوطلبان این انتخابات از سوی شش دستگاه ثبت احوال، فراجا، دادستانی، وزارت خارجه، سازمان امور استخدامی و نهادهای بخش آموزش از جمله وزارت علوم، بهداشت، دانشگاه آزاد و مرکز مدیریت حوزه های علمیه در روز ۲۷ شهریور به پایان رسید.

داوطبان انتخابات می‌توانند برای مشاهده نتیجه استعلام مدارک از مراجع صادر کننده گواهی، طی بازه زمانی ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ لغایت ۱۴۰۲/۰۷/۰۲ از ساعت ۸ الی ۱۸ به آدرس keshvar.moi.ir مراجعه کنند. متقاضیانی که مدارک یا اطلاعات آنان از سوی مرجع یا مراجعی مورد تایید قرار نگرفته باشد، می‌توانند اعتراض خود را  ثبت و مدارک لازم را در درگاه مذکور بارگذاری کنند.

محمد اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت وگو با ایسنا درباره فرصت ثبت اعتراض برای این دسته از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: متقضیانی که نسبت به صدور گواهی از سوی شش دستگاه اعتراض دارند، باید به سامانه پنجره واحد وزارت کشور وارد شده و اعتراض خود را ثبت کنند تا ما در ستاد انتخابات کشور، اعتراض ثبت شده را به دستگاه مربوطه که مدارک آنها را تایید نکرده است، ارسال کنیم.

وی ادامه داد: فرصت ثبت اعتراض تا فردا دوم مهر ساعت ۱۸ خواهد بود. دستگاه‌های شش گانه هم تا روز ۲۷ مهر فرصت دارند تا پاسخ اعتراض را ارائه کنند.

ثبت نام نهایی از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از روز ۲۷ مهر به مدت ۷ روز انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار با خانواده شهیدان عباس نصیری و حسن ظریف در شهر کاکی + تصاویر
  • فردا آخرین فرصت داوطلبان مجلس برای رفع نقص مدارک است
  • چهره معروف اصلاح‌طلبان: ۱۰ درصد مردم تهران رای می‌دهند | مردم عبرت بگیرند و انتخابات شرکت کنند | حداقل ۳۰ نماینده وارد مجلس بعدی کنیم
  • فردا؛ پایان فرصت ثبت اعتراض داوطلبان انتخابات مجلس
  • جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
  • رئیس شورای شهر شهرستان آبادان انتخاب شد
  • آتش زننده برجام، عاشق برجامِ ظریف شد /چطور منتقد برجام سکان‌دار برجام می شود؟
  • تعهد ساخت ۴۰۰ هزار مسکن توسط تعاونی‌ها در نهضت ملی مسکن
  • لزوم تمدید مهلت رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان و پیشگیری از اخذ تصمیمات خلق‌الساعه
  • رئیس شورای شهر آبادان انتخاب شد