بازگشت قیمت طلا و سکه به نرخهای پارسال/ ریزش قیمتها ادامه خواهد داشت
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۳۶۷۸۶
به گزارش قدس انلاین، «محمد کشتیآرای» اظهار داشت: هفته گذشته قیمت جهانی طلا با نوسان ۲۰ دلاری همراه بود و طی روز گذشته و امروز در آخرین معاملات بهای انس جهانی به یکهزار و ۹۴۹ دلار رسید که به طور متوسط در مقایسه با ابتدای هفته ۲۰ دلار کاهش داشت.
وی افزود: از سوی دیگر سیر نزولی نرخ ارز نیز در داخل کشور را شاهد بودیم و بر این اساس قیمت طلا و سکه در داخل به شدت کاهشی بود و سیر نزولی داشت و حتی شاهد بازگشت نرخها به قیمتهای سال گذشته بودیم.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
این فعال صنفی گفت: در آخرین معاملات روز گذشته، سکه طرح قدیم یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، سکه طرح جدید ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، نیم سکه یک میلیون تومان، ربع سکه ۷۰۰ هزار تومان و سکههای یک گرمی ۳۵۰ هزار تومان کاهش قیمت هفتگی داشت.
کشتیآرای بیانداشت: نرخ ارز در هفته گذشته به کانال ۴۰ هزار تومان بازگشت و در نتیجه هر مثقال طلای آب شده که مبنای معاملات طلا است ۶۴۰ هزار تومان کاهش قیمت هفتگی داشت و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۱۳۷ هزار تومان کاهش قیمت تجربه کرد.
وی ادامهداد: هفته گذشته داد و ستدها در بازار طلا با توجه به سیر نزولی قیمتها، کم شده بود و در نتیجه حباب سکه نیز ۸۰۰ هزار تومان کاهش یافت و به پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.
این کارشناس بازار طلا گفت: پیشبینی میشود با توجه به افت قیمت طلا و نرخ ارز در ۱۰ روز اخیر، در روزهای آینده نیز این روند ادامه داشته باشد.
وی تصریحکرد: مواقعی که قیمتها نزولی است داد و ستدها و تقاضا نیز کاهش مییابد و در این روزها تقاضایی برای سکه وجود ندارد و معاملات با احتیاط انجام میشود و میتوان گفت بازار در حالت سکون قرار دارد.
منبع: خبرگزاری ایرنامنبع: قدس آنلاین
کلیدواژه: بازار طلا نرخ ارز سکه هزار تومان کاهش قیمت ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۳۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
نفت در پی چشم انداز کمبود عرضه صعودی شد
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا، تحت تاثیر دورنمای عرضه محدودتر در پی ممنوعیت موقتی صادرات سوخت روسیه، افزایش یافت.
به گزارش ایران اکونومیست، بهای معاملات نفت برنت با ۳۲ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۹۳ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز جمعه با سه سنت کاهش، بسته شده بود. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۴ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۹۰ دلار و ۲۷ سنت در هر بشکه رسید.
تونی ساکامور، تحلیلگر شرکت «آی جی مارکتس» در این باره اظهار کرد: قیمت نفت خام هفته را با صعود آغاز کرد زیرا بازار همچنان در حال هضم ممنوعیت موقتی روسیه برای صادرات دیزل و بنزین است که باعث محدودتر شدن عرضه در بازار میشود و موضع بانک مرکزی آمریکا برای افزایش نرخ بهره را جبران میکند.
هر دو شاخص هفته گذشته کاهش پیدا کردند که نخستین کاهش هفتگی پس از سه هفته رشد متوالی بود. این کاهش در پی موضع موافق فدرال رزرو آمریکا برای ادامه افزایش نرخ بهره روی داد که بخشهای مالی جهانی را ملتهب کرد و نگرانیها نسبت به تقاضا برای نفت را برانگیخت.
قیمتها در مدت سه هفته، تحت تاثیر پیش بینیها از کمبود عرضه نفت در سه ماهه چهارم، بیش از ۱۰ درصد صعود کرده بودند. عربستان سعودی و روسیه، کاهش عرضه اضافی را تا پایان سال ۲۰۲۳ تمدید کردهاند. سپس، مسکو هفته گذشته صادرات دیزل و بنزین به اکثر کشورها را ممنوع کرد تا قیمتها در بازار داخلی را کنترل کند. این ممنوعیت باعث افزایش نگرانیها نسبت به عرضه اندک فرآوردههای نفتی در آستانه ورود نیمکره شمالی به زمستان شده است.
واندانا هری، موسس شرکت تحلیل بازار نفت «واندا اینسایتس» گفت: به نظر میرسد خبر ممنوعیت صادرات سوخت روسیه در حال حاضر در قیمتها منعکس شده اما کمبود عرضه جهانی نفت شدید است و توجه زیادی به کمبود دیزل وجود دارد و اختلال در عرضه «گاز طبیعی مایع» (الانجی) به خصوص در بازارهای اروپایی، احتمالا ادامه پیدا میکند.
آمار شرکت خدمات نفتی «بیکرهیوز» نشان داد تعداد دکلهای حفاری نفت آمریکا با وجود قیمتهای بالاتر، هفته گذشته، هشت حلقه کاهش یافت و به ۵۰۷ حلقه رسید که پایینترین تعداد از فوریه سال ۲۰۲۲ است.
انتظارات برای آمار اقتصادی بهتر از سوی چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، از فضای مثبت بازار حمایت کرد. با این حال، تحلیلگران خاطرنشان کردند که قیمت نفت با مقاومت فنی در محدوده قیمت بالایی است که هفته گذشته به آن صعود کرده بود.
انتظار میرود روند توسعه بخش تولید چین در سپتامبر ازسرگرفته شود و پیش بینی میشود شاخص مدیران خرید بخش تولید برای نخستین بار از مارس، به بالای ۵۰ واحد صعود کند.
بر اساس گزارش رویترز، تقاضای چین برای نفت، تحت تاثیر بهبود تدریجی تقاضا برای سوخت برای پروازهای بینالمللی، هفته گذشته ۰.۳ میلیون بشکه در روز افزایش یافت و به ۱۶.۳ میلیون بشکه در روز رسید.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: قیمت نفت ، صادرات سوخت ، افزایش نرخ بهره آمریکا