میزان بارندگی ها در تهران طی دو روز گذشته | آیا در تابستان کمبود آب نخواهیم داشت؟
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۳۷۱۴۲
به گزارش همشهری آنلاین، مازیار غلامی با اشاره به بارندگیهای روزهای گذشته گفت: طی امروز (۱۹ خرداد) از صبح تا عصر در فیروزکوه، دماوند، شمیرانات، آبعلی و لواسانات بارندگی و رگبار و رعد و برق و طی روزهای شنبه و یکشنبه(۲۰ و ۲۱ خرداد) پایداری جوی پیشبینی میشود.
به گفته وی بر اساس آخرین دادهها و اطلاعات طی چهارشنبه صبح تا پنجشنبه صبح (۱۷ تا ۱۸ خرداد) ایستگاههای هواشناسی میگون به میزان ۳۷.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران ادامه داد: در ایستگاههای هواشناسی دماوند به میزان ۳.۸ میلیمتر، چیتگر ۳.۲ میلیمتر، مهرآباد ۲ میلیمتر، ژئوفیزیک ۱.۴ میلیمتر و در ایستگاه هواشناسی ورامین ۰.۵ میلیمتر بارندگی ثبت شده است.
به گفته وی با وجود بارندگیهای اخیر تهران به عنوان چهارمین استان کشور با بیشترین کاهش بارش و خشکسالی مواجه است.
غلامی همچنین به وضعیت بارندگی کشور طی اردیبهشت ماه اشاره و توضیح داد: تجزیه و تحلیل آمارهای دریافتی از ایستگاههای هواشناسی استان بیانگر آن است که طی اردیبهشت ۱۴۰۲، تنها ۱۰ میلیمتر باران بهصورت پهنهای در استان تهران اتفاق افتاد که نشان دهنده کاهش ۶۹ درصدی بارش نسبت به دوره آماری بلند مدت در این ماه است همچنین از ابتدای فصل بهار تاکنون کاهش بارش ۵۱ درصدی در استان تهران مشاهده میشود.
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران ادامه داد: این موضوع در حالیست که از ابتدای سال زراعی تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ ، تنها ۱۴۱ میلیمتر باران بهصورت پهنهای در استان تهران اتفاق افتاده که ۴۳ درصد کاهش بارش نسبت به بلند مدت و شش درصد کاهش بارش نسبت به سال قبل در استان تهران را نشان میدهد.
وی یادآور شد: بررسی بارش از ابتدای سال زراعی تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲، نشان دهنده آن است که متاسفانه استان تهران با سه پله صعود، چهارمین استان کشور بوده که بیشترین کاهش درصد تامین بارش سال آبی را نسبت به بلند مدت دارد همچنین از نظر توزیع مکانی نیز در تمامی شهرستانها طی اردیبهشتماه کاهش بارش اتفاق افتاده که بیشترین کاهش بارش مربوط به شمیرانات، دماوند، تهران، پردیس و فیروزکوه بوده است.
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران درباره وضعیت دمایی تهران تا پایان اردیبهشت نیز اظهار کرد: بررسی و تحلیل مقادیر ثبت شده دمای هوا شامل متوسط دما، دمای حداقل و دمای حداکثر در ایستگاههای هواشناسی استان بیانگر افزایش دما در اردیبهشتماه است. متوسط دمای هوا استان تهران در این ماه ۲۰.۷ درجه سلسیوس بوده که در مقایسه با بلند مدت ۱.۱ درجه افزایش داشته است.
وی ادامه داد: متوسط دما از ابتدای سال زراعی تا پایان اردیبهشت در استان تهران نسبت به دوره آماری بلند مدت ۱ درجه سلسیوس افزایش داشته است.
غلامی در پایان تصریح کرد: کماکان مدیریت منابع و مصارف آب در بخشهای مختلف بهویژه بخشهای کشاورزی، صنعتی و حتی خانگی و نیز بهطور کلی صرفهجویی در مصرف آب توصیه میشود همچنین لازم است با توجه به شرایط نسبت به الگوی کشت و نیز تقویم کشت متناسب با کم بارشی تصمیم گیری و مدیریت شود.
کد خبر 765820 منبع: ایسنا برچسبها خشکسالی سازمان هواشناسي باران تهرانمنبع: همشهری آنلاین
کلیدواژه: خشکسالی سازمان هواشناسي باران تهران ایستگاه های هواشناسی تا پایان اردیبهشت هواشناسی استان استان تهران کاهش بارش بلند مدت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۳۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
هشدار به مسافران؛ کاهش ۱۰ درجهای دما و بارشهای شدید در این استان
به گزارش همشهری آنلاین، کارشناس هواشناسی گیلان گفت: آخرین نقشههای هواشناسی نشانگر استقرار توده هوای غالبا پایدار تا سهشنبه هفته جاری در منطقه است بنابراین طی این مدت آسمانی صاف تا نیمه ابری، گاهی افزایش ابر، وزش باد در برخی مناطق موقتی شدید پیشبینی شدهاست.
آرش نبیزاده اظهار کرد: طی این مدت گاهی با گذر امواج کم و بیش ناپایدار، رگبار پراکنده و احتمال رعد و برق در برخی از مناطق استان گیلان دور از انتظار نیست.
وی اضافه کرد: اما به تدریج از عصر فردا (سهشنبه) با نفوذ سامانه بارشی شرایط برای ابرناکی، مه آلودگی هوا، روند کاهش دما، وزش باد در برخی مناطق شدید، بارندگی گاهی رگباری شدید تا پنجشنبه هفته جاری فراهم است.
نبیزاده با بیان اینکه بارندگیها طی چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری موقتی خیلی شدید خواهد بود، خاطر نشان کرد: دمای هوا در استان طی این ۲ روز بین پنج تا ۱۰ درجه سلسیوس کاهش مییابد.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به هشدارهای هواشناسی و پرهیز از استقرار و توقف در حاشیه رودخانهها طی فعالیت این سامانه بارشی از رانندگان نیز خواست تا با توجه به بارندگیهای شدید و رگباری طی این مدت برای پیشگیری از هرگونه حوادث احتیاط لازم را داشته باشند.
کارشناس هواشناسی گیلان با اشاره به وزش باد و افزایش ارتفاع موج و انتشار هشدار سطح زرد در این ارتباط اظهار کرد: دریا امروز با بیشینه ارتفاع موج ۵۰ سانتیمتر برای فعالیتهای دریایی غالبا مناسب است اما از فردا (سهشنبه) تا پایان هفته جاری به تدریج و با ارتفاع موج ۱.۵ متر برای فعالیتهای دریانوردی نامناسب است.