Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2023-10-04@05:59:16 GMT

قتل در جشن عروسی جنوب تهران!

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۳۷۴۸۳

قتل در جشن عروسی جنوب تهران!

مرد جوان توسط پسرخاله‌اش در یک جشن عروسی با ضربه چاقو به قتل رسید. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، عقربه‌ها ساعت 22 چهارشنبه 17 خردادماه را نشان می‌داد که صدای نزاع دسته جمعی در یک مراسم عروسی در تالار قصر الماس خیابان خاوران جشن را به عزا تبدیل کرد و دقایقی بعد وقوع جنایت هولناک به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اعلام این خبر، خیلی زود تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، متخصصان پزشکی قانونی و تیم تشخیص هویت به همراه قاضی محمدمهدی براعه؛ بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جنایی، راهی تالار مورد نظر شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در محل حادثه با جسد مرد جوان اهل کشور افغانستان مواجه شدند که از ناحیه قفسه سینه هدف ضربه چاقو قرار گرفته و توسط پسرخاله‌اش به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه نشان می‌داد، قاتل و مقتول که با یکدیگر از گذشته در کشور افغانستان اختلافات شخصی داشتند و هر 2 نفر مهمان این جشن عروسی بودند.

قتل مرد زباله‌گرد در محله سعادت‌آباد

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، در پایان مراسم، قاتل با پسرخاله خود درگیر شده و با همدستی 2 فرد دیگر که دستان مقتول را از پشت سر گرفته بودند، وی را با ضربه چاقو به قتل رسانده و پس از ارتکاب جنایت با متهمان متواری شده است.

پس از پایان تحقیقات میدانی در تالار عروسی، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی از سوی قاضی جنایی ماموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی و بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف تالار مسیر تردد عاملان این جنایت هولناک را شناسایی و آنها را دستگیر کنند.

به گزارش تسنیم، با دستور بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جنایی، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در رابطه با این پرونده ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دادسرای امور جنایی دادسرای امور جنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۳۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات آتش سوزی در مراسم عروسی در عراق

به گزارش مهر، سه شنبه هفته گذشته آتش سوزی در تالار عروسی الهیثم در منطقه الحمدانیه در استان نینوای (شمال عراق)، طی تنها چند ساعت در صدر اخبار شبکه های عراقی و منطقه ای قرار گرفت.   این حادثه پس از آن آغاز شد که آتش بازی‌ در این مراسم عروسی، به سرعت به کامپوزیت های پلاستیکی و سریع الاشتعال درون تالار که به صورت غیر ایمن جهت فضاسازی کارگذاری شده بود، سرایت کرد. دقایقی بعد این آتش سوزی گسترده تر شد و کل تالار را در برگرفت که در نتیجه آن بر اساس آخرین آمارها ۱۰۷ نفر کشته و ۸۲ نفر دیگر زخمی شدند.   ریوان داماد ۲۷ ساله و حنین عروس ۱۸ ساله این مراسم عروسی بودند که در اثر این رخداد دچار شوک و روحی روانی شده اند. آنها در جریان گفتگویی تاکید کردند که از لحاظ روحی و روانی اصلا وضعیت مناسبی ندارند و ترجیح می دهند پس از این رخداد دردناک از محل زندگی خود نقل مکان کنند!   حنین و ریوان عروس و داماد این مراسم که به صورت معجزه آسایی از این آتش سوزی جان سالم به در برده اند، در مجموع ۲۵ نفر از نزدیکان خود را در این حادثه از دست داده اند. در این بین وضعیت حنین (عروس) به مراتب بدتر است چون مادر و برادرش را در این فاجعه دردناک از دست داده و وضعیت پدرش نیز به دلیل سوختگی شدید، همچنان وخیم است.   ریوان (داماد) در این باره گفت: همسرم بسیار وضعیت بدی دارد و به دلیل شوک شدید قادر به صحبت کردن نیست.   وی افزود: ما تصمیم داریم از محل زندگی خود نقل مکان کنیم، چون هر زمان اتفاق خوبی برای ما رخ می دهد یک حادثه شوم، آرامش و خوشی ما را در هم شکسته و شرایط را فاجعه بار می کند.   وی افزود: درست است که ما هم اکنون در برابر شما حضور داریم اما از درون ویران شده ایم و وضعیت روحی و روانی بسیار بغرنجی پیدا کرده ایم.   ریوان تاکید کرد: این آتش سوزی در نتیجه آتش بازی آغاز شد و ما در عرض چند ثانیه دیدیم که تزیینات پلاستیکی و نایلونی آویزان شده از سقف، به گلوله هایی آتشین تبدیل شدند که به پایین و روی حضار در مراسم سقوط می کرد.   داماد این مراسم درباره شرایط نجات یافتن خودش و همسرش نیز گفت: پس از آتش سوزی، حاضران در مراسم به سمت درهای خروجی تالار هجوم بردند و من با وجود اینکه همسرم به دلیل پوشش ویژه ای که در مراسم عروسی داشت، قادر به دویدن نبود، دست وی را گرفتم و با خود به بیرون از تالار کشاندم، در این مسیر هم برخی از حضار در مراسم پاهای همسرم را لگد کردند!   وی با انتقاد از مدیران تالار عروسی الهیثم در منطقه الحمدانیه، افزود: پدرم قبل از این آتش بازی ها درباره احتمال گسترش و سرایت آن هشدار داده بود، اما مدیران تالار به این هشدارها توجهی نکردند.   ریوان افزود: در زمان گسترش آتش سوزی متوجه شدیم که در این تالار تنها یک کپسول آتش نشانی وجود دارد که آن کپسول هم خراب و غیر قابل استفاده بود!

دیگر خبرها

  • جنایت؛ سرانجام کری خوانی ۳ جوان در فضای مجازی 
  • اشک ندامت خواننده قاتل در دادسرا | جوان هنرمند چرا برادرش را کشت؟
  • دو جنایت در عصر جمعه پایتخت
  • جزئیات آتش سوزی در مراسم عروسی در عراق
  • قتل نگهبان جوان در ساختمان نوساز شرق تهران
  • بازی مافیا قربانی گرفت/ قرار مرگبار در جنوب تهران
  • نتایج تحقیقات درباره آتش‌سوزی تالار عروسی در حمدانیه عراق اعلام شد
  • عامل جنایت خونین شهرستان قدس دستگیر شد
  • تحقیقات درباره آتش‌سوزی تالار عروسی در حمدانیه عراق اعلام شد
  • جنایت در مهمانی دوستانه/ مرد بدهکار، طلبکار را کشت و گریخت