نماینده مجلس: هرچه زودتر فیلترینگ فضای مجازی بهصورت اصولی تعیین تکلیف شود
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۶۶۲۶۲
نماینده میانه در تذکری به شرکت مخابرات منطقه گفت به جای کمک مالی به تیمهای ورزشی حقوق کارگزاران و بازنشستگان خود را بپردازید.
به گزارش خانه ملت، سید مرتضی حسینی به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سایر دستگاههای مرتبط در زمینه فیلترینگ فضای مجازی تذکر شفاهی داد و گفت: «هرچه زودتر فیلترینگ فضای مجازی را بهطور اصولی و عقلانی تعیین تکلیف کنید و حتماً به گسترش پدیده فیلترشکن فروشی که رقمی بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان به جیب اشخاص نامعلوم وارد میکند، پایان دهید.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
در نشست علنی امروز دوشنبه ۲۲ خرداد ماه، دو تذکر اساسی به شرکت مخابرات منطقه داد. به گفته او کارگزاران مخابرات روستایی که سالها است شبکه ارتباطات روستایی را در حوزه تلفن ثابت و اینترنت خانگی سرپا نگه داشتهاند هنوز جزو بدنه مخابرات محسوب نمیشوند. در حالی که طبق قانون مصوب سال ۹۳، بخشنامه سال ۹۵ وزارت کار و رأی سال ۹۷ هیات عمومی دیوان عدالت اداری، قرارداد دائم شده و به استخدام شرکت مخابرات درآمدهاند.
حسینی گفت: «از شرکت مخابرات مصرانه تقاضا داریم که کارگزاران که حدود شش هزار نفر میشوند مشمول مفاد آئیننامه استخدامی سال ۸۹ مخابرات قرار گیرند و سطح برخورداری آنها به سطح کارمندان شهری برسد، همچنین سنوات و طرح طبقهبندی مشاغل آنها طبق قانون کار بهطور عادلانه محاسبه و لحاظ شود ضمن اینکه عبارت عطف به ماسبق نمیشود مندرج در صورت جلسه مورخ ۲۲ دی ۹۹ که بدون هماهنگی با کارگزاران افزوده شد لغو شود.»
او با اشاره به اینکه شرکت مخابرات از پرداخت حق و حقوق کارگزاران و بازنشستگان هم عاجز است اما در این شرایط به تیمهای ورزشی کمک مالی میکند گفت: «مخابرات نسبت به پرداخت معوقات و پایان کار بازنشستگان این شرکت طبق بخشنامه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ اقدام کند؛ چراکه متأسفانه تاکنون نه تنها در این زمینه اقدام نشده، بلکه پرداخت حقوق ماهانه تعدادی از آنها نیز قطع شده است.»
او همچنین در ادامه به وزیر ارتباطات و دستگاههای مرتبط با حوزه اینترنت تذکری شفاهی داد و گفت هرچه زودتر فیلترینگ فضای مجازی را به طور اصولی و عقلانی تعیین تکلیف کنند و به گسترش فیلترشکنفروشی پایان دهند.
روز گذشته هم صدیف بدری نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در زمینه فیلترینگ و بازار فیلترشکنها به وزیر ارتباطات و رئیس جمهور تذکر داده بود. بدری گفته بود: «تکلیف فیلترینگ و محدودیتهای بینتیجه اعمالشده در پلتفرمها و سکوهای اجتماعی جهانی را یک بار برای همیشه روشن کنید.» و اشاره کرده بود که چرا مردم باید ماهانه هزاران میلیارد تومان هزینه کنند تا به پلتفرمهایی دسترسی داشته باشند که وکلا و مسئولان حرفهای خود را در آنجا میزنند؟
وزیر ارتباطات پیش از این هم در بهمن ماه سال گذشته در زمینه کیفیت اینترنت از مجلس کارت زرد گرفته بود. همچنین پس از افزایش محدودیتها و فیلترینگ گسترده که از شهریور سال گذشته شروع شد، بعضی از نمایندگان نسبت به عملکرد وزیر ارتباطات انتقادهای تندی مطرح کردند. با این حال در این مدت هیچکدام از انتقادها به نتیجه نرسیده و وزیر ارتباطات تا به حال همان پاسخ همیشگی را که «تصمیمگیرنده نیستم» داده است؛ اما نماینده میانه این بار غیر از وزیر ارتباطات «دستگاههای مرتبط» را هم مخاطب تذکر خود قرار داده، هرچند اسمی از آنها نبرده است.
منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۶۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
مرحبا: طرح الزام به ثبت رسمی معاملات سریعتر در مجمع تشخیص تعیینتکلیف شود
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت سامان یافتن اموال مازاد بانکها، گفت: انتظار میرود مجمع تشخیص مصلحت نظام هرچه سریعتر طرح الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول را تعیینتکلیف کند.
غلامرضا مرحبا در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیان کرد: در حوزه بانکی هم بحث بنگاه داری و هم بحث مولد سازی دو موضوع مهم است تا اموال غیرمنقول و غیرضرور خود را سریع تر واگذار کرده و به کار اصلی خود بپردازند.
وی در ادامه اظهار کرد: مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تاکید داشتند و انتظار می رود مجمع تشیخص مصلحت نظام هرچه سریع تر این طرح را تعیین تکلیف کند. مجلس در برنامه هفتم توسعه نیز به این موضوع توجه داشته است. در برنامه هفتم توسعه یک مهلتی به بانک ها داده شده و یک ساز وکار معینی نیز مشخص شده است تا بر اساس این ساز و کار اموال مازاد بانک ها سر و سامان داده شود.
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تعیین تکلیف این طرح در مجمع تشخیص مصلحت نظام یک ضرورت است. حتما یک نیاز و ضرورتی وجود داشته که این طرح در مجلس به تصویب رسیده است. لازم است هرچه سریع تر این طرح به مرحله اجرایی برسد تا از منافع آن کشور بهره مند گردد.
انتهای پیام