Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2025-04-21@20:35:49 GMT

رایزنی برای بازاریابی خارجی محصولات خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۷۹۶۶۳۷۵

رایزنی برای بازاریابی خارجی محصولات خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: بازار بکر کشور بورکینافاسو، فرصتی مطلوب برای عرضه تولیدات استان است.

جواد قناعت، امروز دوشنبه ۲۲ خرداد به تشریح نتایج دیدار خود با دکتر فقیهی سفیر ایران در کشور بورکینا فاسو پرداخت.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به شناخت کامل سفیر بورکینافاسو از استان خراسان جنوبی، تصریح کرد: در این دیدار درخصوص ظرفیت های کشاورزی و معدنی استان به صورت مفصل صحبت و آمادگی خراسان جنوبی برای عرضه محصولات مرتبط به بورکینافاسو اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار با تأکید بر اقلیم و محل استقرار کشور بورکینافاسو، اظهار کرد: بورکینا فاسو می‌تواند دروازه صادرات محصولات خراسان جنوبی به بازارهای کشورهای آفریقایی باشد.

به گفته وی؛ با عنایت به توان بی نظیر خراسان جنوبی در تولید مصالح ساختمانی، انواع لوله و پروفیل، کاشی و سرامیک در بخش صنعتی و دانه های روغنی، آجیل و خشکبار، خوراک دام و طیور در بخش کشاورزی، هر کدام از این محصولات می توانند سهم بسزایی در سبد صادرات ما به بورکینافاسو داشته باشند.

قناعت از قول مساعد دکتر فقیهی درخصوص باز کردن باب گفتگوی استان با دیگر همتایانش گفت و خاطرنشان کرد: براساس تبادل نظرهایی که در این جلسه صورت گرفت، خراسان جنوبی پذیرای هیئت های تجاری بورکینافاسو خواهد بود و به زودی شرایط و زمینه‌های اعزام یک گروه تجاری از استان به این کشور فراهم می‌شود.

وی با اشاره به شرایط اقلیمی بورکینا فاسو و توان این کشور در تولید ذرت، پنبه و آناناس یادآور شد:  دانش فنی متخصصان و اهل فن استان نیز می‌تواند در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی در اختیار بورکینافاسو قرار گیرد.

گفتنی است؛ این دیدار با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق بازرگانی و رئیس اتاق تعاون استان انجام شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی سازمان جهاد کشاورزی اداره کل صنعت معدن و تجارت استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی شهرستانها استانی فرهنگی و هنری اخبار اجتماعی خوزستان استانی علمی و آموزشی استانی ورزشی كرمانشاه استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی شهرستانها استانی فرهنگی و هنری خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۷۹۶۶۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت حدود ۴۸ هزار تن گندم از مزارع خراسان جنوبی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمانه هرمزی - اکبری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: در استان ۱۷ هزار و ۳۲۰ هکتار سطح زیرکشت گندم داریم که پیش بینی می‌کنیم ۴۷ تا ۴۸ هزار تن گندم برداشت کنیم البته پیش بینی‌های ما بیشتر بود، اما چون بارندگی‌ها در سال نو کم بود این میزان کاهش یافت؛ همچنین امیدواریم بتوانیم ۱۸ هزار تن گندم از خارج استان نیز خریداری کنیم.

او افزود: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم توسط دولت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شده و برای رفاه حال گندمکاران ۱۴ مرکز خرید تضمینی گندم از تعاون روستایی به علاوه دو مرکز از اداره غله پیش بینی شده است و حدود ۴۵۹ میلیارد تومان وجه لازم برای خریداری گندم است.

اکبری بیان کرد: ۹۹ کمباین داخلی و ۳۵ کمباین مهاجر به علاوه ۱۲۰ دستگاه دروگر کار برداشت گندم را از ۱۵ اردیبهشت آغاز خواهند کرد و جلسات لازم برای تأمین سوخت این ماشین آلات و معاینات فنی و ضدعفونی آنها برگزار شده است؛ از گندمکاران می‌خواهیم که اگر درصد ریزش کمباین بیش از حد معمولی بود استفاده از آن را متوقف و مورد را به همکاران ما اطلاع دهند. 

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: بیشترین سطح زیرکشت گندم در استان مربوط به قائن با ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار است و نهبندان ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار و سربیشه با ۱۷۰۰ هکتار در رتبه‌های بعدی قرار دارد. 

او عنوان کرد: گندم ۱۱ شاخص ارزیابی دارد که سه شاخص آن مهمتر است؛ شاخص اول میزان گلوتن مرطوب گندم است که میزان گلوتن یک آرد قوی باید بیشتر از ۲۶ باشد و در استان ما این میزان بین ۲۵ تا ۲۷ است؛ مورد بعدی میزان دانه‌های سالم، متناسب و هم اندازه است که میانگین استاندارد در کشور ۷۵.۷ است که این میانگین در استان ما بین ۷۷ تا ۷۸ است؛ شاخص آخر میزان پروتئین موجود در گندم است که استاندارد آن ۱۱.۶ و میزان پروتئین موجود در گندم استان ما ۱۱ و نیم تا ۱۲ است. 

اکبری تصریح کرد: گندم استان ما حداقل استاندارد را دارد، اما در پاسخ به گلایه مردم و نانوایان در مورد بی‌کیفیتی گندم گاهاً این موضوع وجود دارد که مثلا به طور استاندارد گندم باید سه ماه خواب کند تا به کیفیت لازم برسد، اما با توجه به کمبود در استان ما گاهی گندم این مدت زمان خواب را طی نمی‌کند و از کیفیت آن کاسته می‌شود. 

بیشتر بخوانید

خرید تضمینی گندم از ۲۰ اردیبهشت آغاز می شود

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: در مورد افزایش قیمت نان در جلسه شورای آرد و نان این موضوع بررسی شد و سعی می‌کنیم در این مورد با برنامه‌ریزی پیش برویم، زیرا هم هزینه‌های تولید نان برای نانوا زیاد شده است و هم نمی‌خواهیم که فشار زیادی روی مردم وارد شود. 

او گفت: این موضوع که نانوایان می‌گویند اگر گندم بعد از آرد شدن هم خواب داشته باشد به افزایش کیفیت آن کمک می‌کند کاملاً درست است و این مورد را نیز بررسی خواهیم کرد؛ قبلاً گندم خارجی وارد می‌شده و کیفیت بالایی داشته، اما الان از آنجایی که بحث خودکفایی شده باید تلاش کنیم تا افزایش تولید و کیفیت را داشته باشیم.

اکبری افزود: در بحث نان کامل واقعیت این است که اگر این نان داخل بازار بیاید خیلی به نفع سلامتی مردم عمل می‌کند، چند نانوایی در سطح استان پخت نان با آرد کامل را آغاز کردند و از مردم می‌خواهیم که از این موضوع استقبال کنند تا فرهنگ استفاده از آن جا بیفتد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: قیمت گندم را بر اساس برآورد کلی تعیین می‌کند و این موضوع که پارسال مبلغ خرید تضمینی گندم به کشاورزان خیلی دیر پرداخت شد را قبول داریم، اما با توجه به سازوکار‌هایی که امسال در دولت در مورد این موضوع رقم خورده امیدواریم که پرداختی‌های امسال به موقع باشد.

او در پایان از کشاورزان خواست با توجه به اینکه تا پایان اردیبهشت مهلت داریم تا ۲۵۰ حلقه چاه کشاورزی را برق دار کنیم و تاکنون برای ۶۵ حلقه چاه این اتفاق افتاده است، هرچه زودتر نسبت به این موضوع اقدام کنند، زیرا هم به نفع خودشان است و هم بعد از سه سال برگشت سرمایه و درآمدزایی از محل پنل‌های خورشیدی را دارند؛ همچنین از کشاورزان می‌خواهیم با توجه به اینکه امسال نیز ناترازی برق را داریم در مصرف آن صرفه جویی کرده و با برنامه پیش روند.

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت حدود ۴۸ هزار تن گندم از مزارع خراسان جنوبی
  • معرفی ۱۱۸ طرح کشاورزی خراسان جنوبی برای دریافت تسهیلات
  • تدوین برنامه رفع شوری آب در زمین‌های کشاورزی خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۰۰ درصدی صادرات تخم‌مرغ در خراسان جنوبی
  • تجهیز۲۰۰ حلقه چاه کشاورزی خراسان جنوبی به پنل‌های خورشیدی
  • از مزرعه تا سفره؛ رونمایی از زنجیره طلایی کشاورزی در خراسان جنوبی
  • گندم، امنیت غذایی و چالش‌های کشاورزان
  • حمایت از کشاورزان برای کاشت «زعفران»| بازاریابی «طلای سرخ» در دستور کار است
  • فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی
  • فعال شدن گمرک در محل پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی