Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بیتوته»
2023-09-28@08:45:41 GMT

تغییر بعد از ازدواج

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۶۹۴۶۶۰

تغییر بعد از ازدواج



چرا افراد بعد از ازدواج عوض می شوند

تغییر بعد از ازدواج ازدواج چگونه افراد را تغییر می‌دهد؟ در این مقاله از بیتوته، ما به بررسی تأثیرات ازدواج بر زندگی و شخصیت افراد می‌پردازیم. ازدواج به عنوان یک مرحله مهم در زندگی انسان‌ها، قدرت تغییر و تحولات ژرفی در روابط و رفتارهای افراد دارد. این مقاله به بررسی نحوه‌ی این تغییرات و تأثیرات روانی و اجتماعی ازدواج می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازدواج یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی است که تأثیر عمیقی بر روی زندگی افراد دارد. این مقاله به بررسی چگونگی تأثیر ازدواج بر تغییرات رفتاری، عاطفی و اجتماعی افراد می‌پردازد. ازدواج می‌تواند باعث تغییرات مثبت و منفی در زندگی افراد شود و این تغییرات می‌توانند در طولانی مدت تأثیرگذار باشند.

تغییر رفتار بعد از ازدواج

تغییر کردن افراد بعد از ازدواج تغییرات در رفتار

ازدواج می‌تواند تغییراتی در رفتار افراد ایجاد کند. به عنوان مثال، افراد ممکن است تغییراتی در رفتارهای اجتماعی و حرفه‌ای خود تجربه کنند. آن‌ها ممکن است مسئولیت‌پذیرتر شوند، تعهدات خانوادگی و اجتماعی بیشتری داشته باشند و به عنوان یک تیم با همسر خود عمل کنند.

تغییرات عاطفی

ازدواج نیز می‌تواند تأثیرات عمیقی بر عواطف افراد داشته باشد. زندگی مشترک ممکن است با عشق، دلبستگی و حمایت همسرانه پر شود که این امر می‌تواند عاطفه‌های مثبت را تقویت کند. از طرف دیگر، اختلافات و مشکلات در زندگی مشترک ممکن است تأثیرات منفی بر روی عواطف ایجاد کند.

تغییرات اجتماعی

ازدواج تأثیرات قابل توجهی بر زندگی اجتماعی افراد دارد. این تغییرات شامل ارتباط با خانواده‌های همسران، دوستان مشترک، شبکه‌های اجتماعی و حتی جوامع محلی می‌شود. ازدواج ممکن است باعث تغییر نقش‌ها و تعهدات اجتماعی افراد شود.

معجزه تغییر رفتار پس از ازدواج

عواملی که ازدواج می‌تواند در تغییر افراد ایجاد کند و نیز چگونگی تأثیر این تغییرات بر زندگی افراد مسئولیت‌پذیری افزایش می‌یابد

ازدواج با خودش مسئولیت‌های جدیدی را به همراه دارد. افراد ممکن است نیازمندی‌ها و تعهدات جدیدی را در زندگی روزمره تجربه کنند. این تغییر می‌تواند باعث افزایش مسئولیت‌پذیری و پایبندی به تعهدات خانوادگی و اجتماعی شود.

توانایی مذاکره و همکاری تقویت می‌شود

ازدواج نیازمند مهارت‌های مذاکره و همکاری میان همسران است. افراد ممکن است به دلیل تفاوت‌های فردی و عقیده‌ها با یکدیگر مواجه شوند. این مواجهه‌ها می‌توانند مهارت‌های مذاکره و حل اختلاف را در افراد تقویت کنند.

تغییر در تعامل‌های اجتماعی

ازدواج معمولاً با تغییرات در شبکه‌های اجتماعی افراد همراه است. افراد ممکن است با خانواده همسر، دوستان مشترک و جوامع مختلف در ارتباط بیشتری باشند. این تغییرات ممکن است باعث تغییر نقش‌ها و تعهدات اجتماعی افراد شود.

تغییر در زندگی حرفه‌ای

ازدواج ممکن است تأثیراتی بر زندگی حرفه‌ای افراد داشته باشد. برای مثال، با تأسیس خانواده، افراد ممکن است تصمیم‌های متفاوتی در زمینه شغلی بگیرند. این تغییرات ممکن است به تغییرات در شغل و درآمد منجر شوند.

تغییر بعد از ازدواج

توسعه مهارت‌های ارتباطی

ارتباط مؤثر با همسر و حل مشکلات در روابط زناشویی نیازمند مهارت‌های ارتباطی قوی است. ازدواج می‌تواند به افراد کمک کند تا مهارت‌های ارتباطی خود را تقویت کنند و از این طریق تغییرات مثبتی در روابط شخصی و حرفه‌ای خود داشته باشند.

تأثیر عواطفی

ازدواج ممکن است باعث تجربه عواطف مثبت مانند عشق، دلبستگی و ایجاد خانواده شود. این تجربه‌ها می‌توانند تأثیرات بسیار مثبتی بر روی رضایت و خوشبختی افراد داشته باشند.

تجربه والدگری

زمانی که یک زوج فرزندان دارند، تجربه والدگری برای آن‌ها می‌آید. این تجربه می‌تواند تغییرات عمیقی در رفتار و ارتباط آن‌ها ایجاد کند. والدگری نیازمند مسئولیت، همکاری و تعهد به تربیت و توجیه کودکان است.

دلایل تغییرات رفتار پس از ازدواج

توانایی تحمل استرس

زندگی زناشویی ممکن است با استرس‌ها و چالش‌های زیادی همراه باشد. ازدواج می‌تواند به افراد کمک کند تا توانایی تحمل استرس و حل مشکلات را تقویت کنند و با این تجربه‌ها به کسب تجربه‌های جدیدی برای مدیریت زندگی‌شان دست پیدا کنند.

تأثیرات مالی

زندگی زناشویی ممکن است تأثیرات مالی زیادی داشته باشد. تقسیم مشترکی از مسائل مالی، تصمیم‌گیری در مورد سرمایه‌گذاری‌ها، خرید مسکن مشترک و تأثیرات مالی دیگر از جمله تغییراتی هستند که ازدواج ممکن است در زندگی مالی افراد ایجاد کند.

تعهد به رشد مشترک

ازدواج به عنوان یک تعهد طولانی مدت می‌تواند باعث ترغیب افراد به رشد مشترک و بهبود روابط باشد. این تعهد به تعهد به یادگیری و تطابق با نیازهای همسر و خانواده مشترک می‌شود.

تغییر کردن افراد بعد از ازدواج

سوالات متداول درباره ازدواج چگونه افراد را تغییر می دهد؟

1. آیا ازدواج می‌تواند تغییرات عمیقی در زندگی عاطفی افراد ایجاد کند؟

بله، ازدواج می‌تواند تجربه‌های عاطفی عمیقی ایجاد کند. این تجربه ممکن است باعث عشق، دلبستگی، و تعهد عاطفی شود.

2. چگونه ازدواج می‌تواند تغییرات در روابط اجتماعی افراد ایجاد کند؟

ازدواج می‌تواند باعث تغییر در ارتباط با خانواده همسر، دوستان مشترک، و شبکه‌های اجتماعی شود. این تغییرات ممکن است باعث تغییر نقش‌ها و تعهدات اجتماعی افراد شوند.

3. آیا ازدواج می‌تواند تغییرات مالی در زندگی افراد ایجاد کند؟

بله، ازدواج ممکن است تأثیرات مالی زیادی داشته باشد. تقسیم مشترکی از مسائل مالی، تصمیم‌گیری‌های مشترک در زمینه سرمایه‌گذاری‌ها و خرید مسکن مشترک می‌تواند تغییرات مالی ایجاد کند.

4. آیا ازدواج می‌تواند تعهد به رشد شخصی و تحصیلی ایجاد کند؟

بله، ازدواج ممکن است تعهد به رشد شخصی و تحصیلی را تقویت کند. این تعهد به ایجاد فرصت‌های یادگیری و بهبود روابط با همسر می‌پردازد.

5. آیا تغییرات ازدواج به تعامل و همکاری میان همسران افزوده می‌شود؟

بله، ازدواج نیازمند تعامل و همکاری میان همسران است. این تعامل و همکاری ممکن است مهارت‌های مذاکره و حل اختلاف را تقویت کند.

6. چه تأثیراتی می‌تواند تجربه والدگری در ازدواج داشته باشد؟

تجربه والدگری باعث تغییرات عمیقی در رفتار و ارتباط همسران می‌شود. والدگری نیازمند مسئولیت، همکاری، و تعهد به تربیت و توجیه کودکان است.

سخن پایانی مقاله درباره ازدواج چگونه افراد را تغییر می دهد؟

در نهایت، ازدواج یک مرحله مهم و تاثیرگذار در زندگی انسان‌ها است که به آن‌ها فرصت می‌دهد تا در تعامل با همسر خود و تجربه زندگی مشترک، تغییرات زیادی را تجربه کنند. این تغییرات ممکن است در جهات مثبت و منفی باشند و وابسته به شیوه برخورد افراد و ایجاد تعامل در زندگی زناشویی‌شان باشد. با این حال، با اراده و تلاش، افراد می‌توانند از تجربه ازدواج بهره‌وری کنند و به رشد شخصی و زندگی معنوی‌تری دست یابند.

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۶۹۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش های فرزندآوری در مازندران/ یک معادله با چند متغیر

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: با توجه به اینکه استان مازندران و گیلان داری رشد منفی در فرزندآوری هستند و در آینده نزدیک جز پیرترین استان‌های کشور خواهند بود با ریشه‌یابی‌های انجام شده نشان می‌دهد علاوه بر مشکلات اجتماعی مسائل و مشکلات دیگری نیز در این عامل نقش دارد که باید بر روی این موارد کار شود. به همین منظور گفت و گویی با ابراهیم اندرخورا روانشناس، مشاور خانواده و نیز جامعه شناس انجام دادیم.

*چالش‌های فرزندآوری در استان مازندران چیست؟

با توجه به شاخص‌ها و آمارهای جهانی و کشور تولد، وفات، ازدواج و طلاق مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. رابطه این چهار عامل نشان دهنده سلامت جامعه و تأثیر آن بر توسعه ملی جامعه را در پی دارد.

متأسفانه در سال‌های اخیر استان گیلان و مازندران از لحاظ رشد جمعیت بدترین وضعیت را در بین استان‌های کشور دارد. اگرچه در حوزه طلاق دو استان گیلان و مازندران دارای نرم بالایی قرار دارد. حتی یکی از شهرهای استان مازندران در یک سال دارای رشد منفی ۳۵ درصد نیز بودیم یعنی ۱۳۵ نفر فوت شدند و ۱۰۰ نفر به دنیا آمدند. این نشان می‌دهد که رشد جمعیت استان مناسب نیست و به عنوان طرح یک آسیب ملی و از نظر جمعیتی باید مورد توجه قرار گیرد.

در سال‌های اخیر مردم در این زمینه اطلاعاتی را کسب کردند و قوانین، دستورالعمل‌ها و آئین‌نامه‌های مناسبی در این زمینه تصویب و ابلاغ شد همچون تسهیلاتی که فرزندان می‌توانند دریافت کنند. اکثر این دستورالعمل‌ها حمایتی بود در حالی که باید طرح‌ها پیشگیرانه باشد.

*برای رفع چالش‌های اجتماعی فرزندآوری چه اقداماتی می‌توان انجام داد؟

ابتدا باید به دنبال این موضوع باشیم که چرا فرزندآوری کاهش یافت و هنگامی که جواب این سوالات را پیدا کردیم باید ریشه مشکلات فرزندآوری را ریشه‌یابی کنیم و در نهایت به رفع آن بپردازیم تا فرزندآوری افزایش یابد.

برای رفع چالش‌های فرزندآوری باید برنامه بلند مدت داشته باشیم. تمامی صاحب نظران معتقدند که در کوتاه مدت نمی‌توان چالش‌های اجتماعی را رفع کرد. گرچه می‌توان یک مسکن تزریق کرد تا بیمار دردش تسکین یابد اما نمی‌توان بیماری را درمان کرد. همچنین برای تغییر یک فرد حدود یک سال و برای تغییر یک سازمان نیاز به ۳ سال زمان است و برای یک جامعه نیاز به حدود ۱۰ الی ۳۰ سال زمان و برای تغییر بنیادی دارد تا تغییر اساسی را در آن جامعه نهادینه کرد.

به همین دلیل دلواپسی صاحب‌نظران در خصوص رشد جمعیت جدی است. تک فرزندی در جامعه رشد پیدا کرده که در آینده جامعه را دچار چالش می‌کند.

*چگونه می‌توان ریشه‌های مشکلات فرزندآوری را پیدا کرد و برای رفع آن گام برداشت؟

بخش زیادی از طلاق‌هایی که رخ می‌دهد ریشه آن به این دلیل است که علت ازدواج درست نبود. براساس آمارهایی که وجود دارد مهم‌ترین عامل طلاق در استان‌های کشور خصوصاً مازندران و گیلان خیانت و سپس اعتیاد و دخالت خانواده‌ها و نیز معیشت بود که البته بسیاری از افرادی که به دنبال طرح موضوع فرزندآوری هستند به معیشت و اقتصاد می‌پردازند که بیشتر افرادی که زندگی مشترک آنها به طلاق منجر شد، وضعیت معیشتی نابسامانی نداشتند و یا حتی افرادی که در زندگی مشترکشان فرزندی متولد نمی‌شود الزاماً افرادی با وضعیت اقتصادی نامناسبی نیستند اما تمایلی به فرزندآوری ندارند. پس ریشه فقط معیشت نیست.

البته معیشت نیز تأثیرگذار است. بنابراین موضوع فرزندآوری یک معادله چند متغیری است.

*راهکاری که برای فرزندآوری می‌توان ارائه داد؟

برای ازدواج نیاز به ۳ دلیل عمده دارد و آن اینکه رسیدن به آرامش، توسعه و تحقق عشق در نظام خانواده و انتقال محبت از طرفین زوجین است و اگر ازدواج براساس این سه اصل شکل گیرد فرزندآوری به شکل طبیعی اتفاق می‌افتد و بخشی از کانون خانواده خواهد شد.

حال اگر زوجین با همدیگر آرامش نداشته باشند و از سایر موارد طلاق در زندگی خود دچار طلاق عاطفی شوند در نتیجه عشق و محبت و آرامش در زندگی از بین خواهد رفت و حتی اگر معیشت خانواده را با انواع تسهیلات تأمین کنیم فایده‌ای نخواهد داشت. ضمن آنکه در حال حاضر اگر تسهیلاتی پرداخت می‌شود برای افرادی که فرزندشان متولد می‌شود بنابراین عملاً این بخش حمایتی است و تشویقی صورت نمی‌گیرد. لذا این نکته مهم است که وقتی در خصوص ازدواج صحبت می‌شود باید عنوان شود که نیاز به نوعی انگیزش است. دو عامل مؤثر بر انگیزه، ظرفیت‌سازی و نیز انتظارات و توقعات منطقی و آگاهانه را در پی دارد.

*چگونگی رفع چالش و نحوه ایجاد انگیزش در فرزندان خانواده‌های پرچالش چیست؟

اگر پدر و مادری عشق و محبت را تجربه نمی‌کنند و با همدیگر درگیری و جر و بحث دارند، چنین فرزندانی تمایلی به ازدواج ندارد و حتی پس از ازدواج تمایلی به فرزندآوری ندارد.

بنابراین هنگامی که در خصوص انگیزش صحبت می‌شود، دو عامل ظرفیت‌هایی که آماده شده و نظام آموزش و پرورش مورد توجه است. جامعه و دستگاه‌های حمایتی کمترین امکانات و بیشترین انتظار را داشته باشند در این حالت رفع چالش غیرممکن است.

همانند خانواده‌ای که هیچ حمایت عاطفی، مدیریتی و حتی پشتیبانی معیشتی هم از فرزند خود نمی‌کند و انتظار دارد که فرزندش ازدواج کند و فرزندی از وی متولد شد که طبیعی است که این اتفاق محقق نمی‌شود. پس نخستین انگیزش، ظرفیت کوچک و انتظار بزرگ باید باشد.

نوعی انگیزش معقول نیز وجود دارد یعنی رابطه عاقلانه و آگاهانه بین ظرفیت و انتظار وجود دارد. در فرزندآوری باید دنبال انگیزش سوم همان انگیزش متعالی باشیم در این بخش ظرفیت‌ها بزرگ و انتظارات کوچک هستند. با کوچک شدن انتظار، ظرفیت نیز افزایش می‌یابد که در این حالت رابطه عاشقانه ایجاد می‌شود. هنگامی که عشق مبنای زندگی قرار گیرد در این صورت موانع کم رنگ ویا نادیده گرفته می‌شود.

فردی که عاشق است به موانع فکر نمی‌کند. زمانی که عقلانیتی که خود تابع احساس و هیجان است را بر عشق غلبه بدهد در این حالت موانع خود به خود رفع می‌شود.

ازدواج یک اتفاق فوق‌العاده است که در زندگی هر انسانی وی را به رشد و تعالی می‌رساند. البته اگر نیت فرد رسیدن به آرامش، عشق و محبت باشد. بنابراین اگر این سه کانون مورد توجه قرار گیرد طبیعتاً می‌توان انتظار داشت که در بلند مدت فرزندآوری مشکلش حل شود.

*مهمترین مشکلات جوانان حال حاضر در چیست؟

مهمترین مشکلاتی که جوانان امروز با آن مواجه هستند، عوامل محیطی است. انرژی منفی که از محیط دریافت می‌کنند. نشانه‌های دینداری در اعتقادات و باورهای دینی مان سه کلمه است که یکی از آنها صداقت که شامل فردی، خانوادگی، سازمانی و اجتماعی است.

صداقت یعنی هنگامی که جوانی عنوان کرد من تمایلی به فرزندآوری ندارم، اقدام به نصیحت‌هایی نکنم که در ذهن فرد قرار نگیرد. نکته دوم، وفای به عهد است. اگر عهدی را پذیرفتیم و به زبان جاری کردیم مسئولیتش را بپذیریم.

سومین نشانه ایمان، امانت‌داری است. بنابراین اگر این موارد را در جامعه خود گسترش دهیم، دین واقعی در جامعه توسعه می‌یابد و فرزندآوری بخشی از زندگی خواهد شد زیرا فرزند لذت و ثمره عشق یک زندگی است. هیچکس حاضر نیست درختی بکارد که نتیجه نداشته باشد و حتی افرادی که گل می‌کارند، زیبایی گل، طراوت، اکسیژن نتیجه آن است. در زندگی مشترک نیز عشق، ثمره آن فرزند است اما اگر ریشه دچار مشکل شود طبیعتاً ساقه، شاخه و برگ نیز دچار مشکل خواهد شد. باید فرزندان خود را پیش از مهدکودک و پیش دبستانی در خصوص فرزندآوری با آنها کار شود البته موضوع باید بیشتر در زمینه شاد زیستن و لذت بردن، احساس مثبت زندگی باشد که این موارد را باید ابتدا فرزند در نظام خانواده مشاهده کند.

به جای افزایش انگیزه ازدواج باید ظرفیت را بالا ببریم وقتی دختر و پسری از همدیگر انتظار وسایل و امکانات زیادی دارند در واقع این افراد به دنبال آرامش و عشقی بینشان نیستند. لذا مسئولیت سنگینی بین دستگاه‌های ذیربطی که بودجه آن را دریافت می‌کنند باید کارشناسان متخصصی را تربیت کنند تا این مشکلات را ریشه‌ای رفع کنند. فعالیت‌هایی که تا کنون انجام شده ریشه‌ای نبود و بیشتر نمایشی به شکل همایش و سمینار و جلسه برگزار شد و هرگز ریشه‌ای در خصوص عدم فرزندآوری کار نشد.

*خانواده‌های ایرانی چرا به دنبال نگهداری حیوان در خانواده خود هستند؟

هزینه نگهداری حیوان در خانه بسیار سنگین است. پس معیشت مشکل نیست. البته معیشت در کشور ایران مشکل اصلی نیست. فرهنگ فرزندآوری در کشورمان آسیب دیده و آسیب آن نیز ناشی از تأثیر مجموعه‌ای از متغیرها بر روی آن است. هنگامی که از فرهنگ صحبت می‌شود، مجموعه متغیرهای تأثیرگذار روند و شکل زندگی افراد در یک مجموعه جغرافیایی تعریف شده است که به آن فرهنگ می‌گویند.

فرزندآوری بخشی از فرهنگ است. گرچه در گیلان و مازندران رشد فرزندآوری منفی بوده اما در برخی از استان‌ها رشد مثبت است و به تنهایی فرزندانی که متولد می‌شوند مربوط به استانی خاص هستند به طور مثال در سیستان و بلوچستان امکاناتش بیشتر از استان مازندران است؟ البته که نیست.

*عوامل مؤثر بر فرزندآوری چیست؟

در میان چهار عامل اجتماعی مؤثر بر فرزندآوری، تبیین موضوع نخستین مورد است که به بررسی متغیرها و اولیت‌های آن می‌پردازد و دومین مورد پیشگیری موضوع است که پس از پیدا شدن ریشه، اگر به این شاخص دست پیدا کردیم که مسئولی کم کار است و مسئولیت خود را به درستی انجام نمی‌دهد. در واقع هنگامی که قانون، بودجه و نیروی انسانی وجود دارد اما مسئولی کارش را درست انجام نمی‌دهد باید آن مسئول جابجا شود. بنابراین هزینه پیشگیری بهتر از درمان است.

عامل سوم مؤثر بر فرزندآوری درمان است. فرزندآوری رابطه مستقیمی با رابطه پزشکی فیزیولوژیک دارد. به طور مثال طرحی ارائه شد تا هزینه‌های ناباروری کاهش یابد که تاکنون در زمینه این عامل اقدامی صورت نگرفت. در حال حاضر افراد زیادی هستند که به دلیل ناباروری در صف واگذاری و دریافت فرزند در سازمان بهزیستی هستند که این نشان می‌دهد مردم تمایل به فرزندآوری دارند اما مشکل فیزیولوژی دارند که باید رفع شود و این روند درمان باید استمرار داشته باشد تا در طی ده سال این مشکل حل شود.

عامل روانی به عنوان بخش چهارم مؤثر بر فرزندآوری است. اقدامی برای بخش روانی جامعه صورت نگرفت. اگر حدود دو ماه بیلبردهای درون شهرها را از تصاویر زیبا و خبرهای خوب قرار دهیم و محتوای انرژی بخش بگذاریم در این حالت مشکلات روانی رفع خواهد شد. حدود ۱۰ الی ۳۰ سال زمان نیاز است تا یک بحران اجتماعی به فرصت تبدیل شود.

به منظور برگشت به جامعه جوان نیاز به توسعه شادمانی، عشق و لذت در خانواده است که در این حالت فرزندآوری در جامعه افزایش می‌یابد.

کد خبر 5895318

دیگر خبرها

  • این نماینده با ۳۹ هزار رأی حاضر است با اتوبوس به مجلس برود؟
  • ببینید| توصیه تخصصی کارشناس صدا و سیما به دختران: در جلسه اول خواستگاری حقوق آقایان را نپرسید چون ممکن است ...
  • احتمال مهاجر شدن صدها میلیون نفر به دلیل گرمایش زمین
  • ۱۰ واقعیت که فقط افراد در یک رابطه طولانی مدت می‌توانند درک کنند
  • دردسرهای ازدواج با مزاحم تلفنی
  • تغییر نام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به تصویب مجلس برسد
  • توضیحات اسماعیلی درباره اعمال برخی تغییرات در وزارت ارشاد
  • ۱۵ حقیقت شوکه‌کننده درباره تنهایی
  • آغاز زندگی مشترک زوج رشتی زیر سایه شهدا
  • چالش های فرزندآوری در مازندران/ یک معادله با چند متغیر