Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی، در گفتگوی تلویزیونی گفت: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری از سال ۱۳۸۶ مصوب شد و به رغم اینکه به شکل معمول بین ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا آئین نامه اجرایی آن نگاشته و ابلاغ شود، متأسفانه حدود ۱۵ سال به درازا کشید تا اینکه بعد از همه گیری کرونا و نگاه ویژه‌ای که رهبری داشتند، عزم بر این شد که این قانون اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: می‌توانیم بگوییم الان قانون تازه تولد یافته است بنابراین شبیه جنین و نوزاد متولد شده‌ای می‌ماند که نیاز به مراقبت دارد، کمک کنیم که به رشد و بلوغ کافی برسد.

عبادی افزود: از سال گذشته قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به لحاظ اجرا آغاز کرده ایم، هرچند پرداخت‌هایی که در سال گذشته انجام شده به شکل علی الحساب بوده است، ولی محاسبات در حال تکمیل است که معوقاتی که همکاران اگر بابت خدمات پرستاری دارند، اصلاح شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: اتفاق مبارکی که در سال دوم اجرای تعرفه گذاری افتاده است، اول اینکه تعرفه خدمات پرستاری مثل سایر تعرفه‌های حوزه پزشکی وارد سرانه سلامت شده است، برخلاف سال گذشته که فقط یک اعتبار ثابت از طرف مجلس شورای اسلامی ابلاغ شده بود، امسال وارد سرانه سلامت شده است، این یک نقطه قوت است. تغییر دومی که داشته ایم، در سال گذشته ۱۷ بسته خدمت پرستاری تعریف شده بود که در سال ۱۴۰۲ به ۲۷ مورد افزایش پیدا کرده است.

عبادی افزود: در سند باز توزیع که چهارشنبه گذشته به مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد، در برخی از جزئیات که در سال ۱۴۰۱ همکاران ما بازخورد داده بودند، مثل همکاران شب کار، ضرایب آنها ارتقا پیدا کرده و برخی از بخش‌ها مثل اتاق عمل، همودیالیز، اورژانس و برخی از بخش‌های دیگر شرایط نسبت به سال ۱۴۰۲ ترمیم پیدا کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح شامل همه گروه‌های پرستاری اعم از شرکتی، دولتی و خصوصی می‌شود، گفت: همه کارکنان پرستاری که خدمات بالینی ارائه می‌کنند، مشمول این تعرفه خواهند بود؛ فارغ از اینکه اشتغال در حوزه خصوصی، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح یا خیریه یا بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند، می‌توانند از مزایای این تعرفه برخوردار باشند. اما آن چیزی که تولیت وزارت بهداشت است، مربوط به بیمارستان‌های تحت پوشش خودش است. سایر مراکز مثل تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح، خصوصی می‌توانند از این الگو استفاده کنند، چون این مبلغ تعرفه را در حال حاضر این مراکزی که عرض کردم از بیمار و از بیمه‌ها دریافت می‌کنند بنابراین همه همکاران ما در همه حوزه‌ها حق دارند از مزایای این قانون منتفع شوند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: یکی از نقایصی که سال گذشته به ما وارد بود که ایراد درستی هم هست، مربوط به این بود که تقریباً ۹ ماه طول کشید تا اولین اعتبار از سازمان برنامه و بودجه به دست ما برسد، زیرساخت‌ها کفایت لازم را نداشتند مثل HIS، خوشبختانه با فراخوانی که از همه شرکت‌های طرف قرارداد با بیمارستان‌ها داشتیم دستورالعمل منطبق شده است و می‌توانیم بگوییم با ضریب بالای ۹۵ درصد اکثر خدماتی که در حوزه مراقبت پرستاری است امکان ثبت آن وجود دارد و حتماً همکاران و مدیران پرستاری دقت کنند که ثبت به درستی انجام شود تا همه هم دانشگاه، بیمارستان و همکاران پرستار از این مزایا، به درستی و منصفانه برخوردار باشند.

کد خبر 5888200 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: تعرفه پرستاری عباس عبادی جامعه پرستاری سرطان سازمان بیمه سلامت بیماری های غیرواگیر کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا فشار خون هپاتیت اورژانس کشور کبد چرب حرم رضوی افسردگی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیابت خدمات پرستاری سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۰۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر ایرج فاضل: با مهاجرت استادان علوم پزشکی آینده این علم خوب نیست/ تا تعرفه ها اصلاح نشود اوضاع همین است

او با بیان اینکه باید علت مهاجرت این افراد و اینکه در پی چه اهدافی تصمیم به ترک کشور می‌گیرند،‌ واکاوی شود، ادامه می‌دهد:‌ «گروه پزشکی سال‌هاست که از تمام جهات تحت فشار است و این فشار در بخش اقتصادی بیشتر دیده می‌شود. تکلیف تعرفه‌های پزشکی برعکس تمامی صنوف به عهده مصرف‌کنندگان خدمات پزشکی است و تا زمانی که مصوبه آن از سوی مجلس لغو نشود، این مشکل ادامه خواهد داشت. تعرفه‌های فعلی کفاف هزینه‌های حداقلی پرشکان را هم نمی‌دهد. البته جز مشکل اقتصادی، مسائل فرهنگی، سیاسی، آزادی اندیشه و... هم این مهاجرت‌ها را تشدید کرده است و نیازمند بررسی دقیق است.» 23302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1817640

دیگر خبرها

  • با کمبود ٥٠ هزار پرستار در تهران مواجه هستیم / ورودی‌های آزمون استخدامی کافی نیست
  • با کمبود حدود ٥٠ هزار پرستار در تهران مواجه هستیم/ورودی های آزمون استخدامی کافی نیست
  • پرداختی نامتوازن، مشکل بزرگ استقلال؛ دردسر مطالبات فصل قبل برای مدیران
  • اجرای طرح تعرفه‌گذاری پرستاران در ‌همدان/ معوقات از اسفند ماه ۱۴۰۱ پرداخت شد
  • معوقات تعرفه خدمات پرستاری همدان پرداخت می‌شود
  • پرداخت معوقات طرح تعرفه گذاری پرستاری در آینده نزدیک
  • خبر خوش برای بازیکنان استقلال در آستانه دربی
  • ۱۰ درصد قرارداد فصل جدید بازیکنان استقلال پرداخت می‌شود
  • 10درصد قرارداد فصل جدید بازیکنان استقلال پرداخت می‌شود
  • دکتر ایرج فاضل: با مهاجرت استادان علوم پزشکی آینده این علم خوب نیست/ تا تعرفه ها اصلاح نشود اوضاع همین است