خودرویی که تیم رونالدو را در تهران اسکورت کرد/عکس
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۰۹۵۸۵
امیرمسعود عابدین: لاماری ایما جزو خودروهایی است که توانست حضور نسبتا موفقی را در بازار ایران بدست آورد. طراحی خاص و تهاجمی و اسپرت، در کنار مشخصات فنی قابل قبول، از جمله ویژگیهای این خودرو محسوب میشوند. البته که کم و کسریهایی که در امکانات این خودرو حضور دارد، قابل چشم پوشی نیست.
نسخه X یا فول آپشن این خودرو قرار است در چند ماه آینده وارد بازار ایران شود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
طراحی خارجی لاماری ایما به وضوح یک خودرو اسپرت را به تصویر میکشد.
چراغهای روشنایی اصلی نیز در دو طرف جلوپنجره قرار گرفتهاند. جلوپنجره بزرگ و مشکی ایما، ظاهر خشنی برای این خودرو ایجاد کرده است.
نمای جانبی لاماری ایما تا حدودی ساده است اما خط شانهای مواج روی درها، حسی عضلانی به خودرو داده است. رینگهای خودرو نیز مشکیرنگ هستند که در ترکیب با رنگهای مختلف بدنه، ظاهر جذابی را برای این خودرو پدید میآورند. البته که کوچک بودن این رینگها ممکن است کمی توی ذوق مخاطب بزند.
بخش عقب جایی است که سقف با شیب قابل توجهی به در پنجم خودرو ختم میشود. همچنین پیوستگی چراغهای خودرو در این نما باعث شده تا خودرو بیش از چیزی که به چشم میآید، عریض به نظر برسد.
بیشتر بخوانید:
خودروی خاص که پادشاه سوئد سوار میشد/ عکس تغییرات جدید در خودروی وارداتی سایپا/ عکسوارد کابین میشویم؛ جایی که نمایشگرهای به هم چسبیده کلاستر و اطلاعات و سرگرمی بخش قابل توجهی از داشبورد خودرو را در اختیار گرفتهاند. همچنین پنل تهویه نیز به صورت کامل در قسمت میانی داشبورد خودرو قرار دارد.
فرمان خودرو از نوع دی کات است و هنگام رانندگی حس اسپرتی به راننده میدهد. این خودرو یک کراساوور پنج نفره است که با دارا بودن فاصله بین دو محور ۲۷۱۵ میلیمتر، فضای مناسبی را برای خانوادهها فراهم میکند. همچنین اگر نیاز به حجم بار بیشتری داشته باشید، میتوانید صندلیهای ردیف عقب را تا کنید.
سانروف و سقف پانوراما، نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی کیلومترشمار، نمایشگر لمسی ۱۰.۲۵ اینچی سیستم سرگرمی، فرمان برقی با کلیدهای کنترلی، کروز کنترل تطبیقی، سنسور نور، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با دریچه مجزا برای سرنشینان عقب، کول باکس و صندلی برقی راننده با قابلیت تنظیم در شش جهت به همراه امکان تنظیم گودی کمر، از جمله امکانات این خودرو هستند.
همانطور که گفتیم، در بحث آپشن و امکانات، کم و کسریهایی در این خودرو حضور دارد. برای مثال گیربکس این خودرو قابلیت تیپ ترونیک ندارد و راننده قادر به تعویض دستی دندهها نیست. همچنین اگر به دنبال آپشنهایی همچون دوربین ۳۶۰ درجه، گرمکن صندلی، رادارهای جانبی و ماساژور صندلی هستید، لاماری ایما گزینه مطلوبی برای شما نخواهد بود.
زیر کاپوت لاماری ایما، پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر میتسوبیشی به همراه سیستم تزریق مستقیم سوخت یا GDi قرار دارد. حداکثر راندمان این پیشرانه، ۱۹۵ اسب بخار قدرت و ۲۸۵ نیوتن متر گشتاور است.
سیستم انتقال قدرت ایما از نوع دیفرانسیل جلو است، بنابراین توانایی عبور از مسیرهای سنگین آفرودی را نخواهد داشت. جعبه دنده هفت سرعته دو کلاچه از نوع تر (Wet) نیز وظیفه ارسال قدرت و گشتاور را به چرخهای جلو برعهده دارد.
لاماری ایما با این مشخصات فنی، میتواند در ۹.۵ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد.
جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.
227227
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1814763منبع: خبرآنلاین
کلیدواژه: خودروسازان کریستیانو رونالدو قیمت روز خودرو لاماری ایما
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۰۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
مروری بر عملیات اسکورت نفتکشهای ایران در طول دفاع مقدس
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ تدابیر لازم و اجرای تأکتیکهای ویژه عملیات اسکورت نفتکشهای کشور را در طول دفاع مقدس با موفقیت انجام داد.
به گزارش شانا، با آغاز جنگ تحمیلی ظرفیت بنادر خرمشهر و آبادان بهدلیل اینکه در معرض تیر مستقیم نیروهای بعثی بود غیرقابل استفاده شدند. با غیر قابل استفاده شدن اسکلهها و لنگرگاههای بنادر حاشیه اروندرود و نبود بندر مناسب در خلیجفارس و دریای عمان، عمده تلاش تأمین مایحتاج و ارزاق عمومی و ضروری کشور و نیازمندیهای جبهه و جنگ در بندر امام خمینی (ره) متمرکز شد.
کشتیهای ورودی و خروجی به خورموسی در تیررس موشکهای ساحل به دریا و موشکهای دریا پایه و هوا پایه عراق قرار داشت و آسیب دیدن و متوقف ماندن کشتیها در آبراه خورموسی، افزون بر ایجاد محدودیت تردد در این کانال راهبردی و قطع خطوط مواصلاتی دریایی خودی میتوانست در ابعاد مختلف نظامی، سیاسی و بهویژه در اداره امور جنگ و امنیت ملی کشور تأثیری فوقالعاده داشته، باعث بحران کمبود مایحتاج کشور شود.
این موضوع برای دشمن بعثی چنان اهمیتی داشت که در طول جنگ تحمیلی همواره همه سعی و تلاش خود را در شمال خلیجفارس به این مسئله معطوف میداشت، به گونهای که در این زمینه در طول هشت سال جنگ تحمیلی با شلیک بیش از ۱۱۰۰ فروند موشک و استفاده از صدها مین شناور در دریا سعی در ایجاد اختلال در خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کرد.
دشمن در روزهای آغاز جنگ با بهکارگیری موشکهای استیکس ناوچههای موشکانداز، کشتیهای تجاری و شرکت ملی نفتکش جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار میداد، لیکن پس از عملیات ظفرمند مروارید در هفتم آذر ۱۳۵۹ که باعث انهدام بیش از نیمی از نیروی دریایی عراق و کسب برتری دریایی جمهوری اسلامی ایران شد، با بهرهگیری از ترفندهای مختلف دیگر از جمله پرتاب موشکهای ساحل به دریای کرم ابریشم مستقر در منطقه راس البیشه و موشکهای اگزوست اهدایی غرب توسط هواپیماهای اجارهای سوپر اتاندارد و بالگردهای سوپر فرلون سعی در قطع خطوط مواصلاتی دریایی و اختلال در امر صدور نفت جمهوری اسلامی ایران را داشت.
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ تدابیر لازم و اجرای تاکتیکهای ویژه و بهکارگیری مناسب یگانهای شناور رزمی و گروههای عملیات ویژه تکاوران و غواصان و پشتیبانی هوایی جنگندههای نیروی هوایی قهرمان کشور و بالگردهای هوادریا در طول جنگ تحمیلی، اسکورت هزاران فروند کشتی در قالب ۲۵۰ عملیات اسکورت کاروانهای تجاری و نفتکش و محموله ویژه در منطقهای به وسعت ۶۱ هزار کیلومتر مربع را با موفقیت کامل و کمترین تلفات و خسارتهای ممکن انجام داده و در این زمینه توانست یکی از اهداف مهم جنگ دریایی را که همانا باز نگه داشتن خطوط مواصلاتی دریایی خودی است تحقق بخشد.
سلسله عملیات اسکورت کاروانهای تجاری و نفتکش با اهداف زیر در طول جنگ با قدرت هرچه تمامتر به اجرا درآمد:
ـ باز نگه داشتن خطوط مواصلاتی دریایی کشور.
ـ جلوگیری از قطع صادرات نفت و واردات کالاهای مورد نیاز کشور.
ـ مقابله با افزایش نرخ بیمه کشتیها در منطقه و افزایش هزینههای جنگ.
ـ به حداقل رساندن آسیبپذیری کشتیهای تجاری و نفتکش.
در طول عملیاتهای اسکورت کاروانهای تجاری و نفتکش، حملههای هوایی و موشکی عدیدهای از سوی نیروهای دشمن متجاوز شکل میگرفت که با هوشیاری کارکنان یگانهای شناور اسکورتکننده و گروههایب عملیات ویژه تکاوران مستقر در کشتیهای اسکورت شونده و استفاده از سامانههای جنگال و انواع تاکتیک دیگر فریب، افزون بر انهدام تعدادی از هواپیماها و شناورهای دشمن سبب انحراف صدها فروند از موشکهای دشمن شد، بهطوری که در طول این عملیاتهای گسترده و اسکورت بیش از ۱۰ هزار فروند کشتی، تعداد ۲۵۹ فروند از کشتیها (۶.۲ درصد) مورد اصابت قرار گرفته که از این تعداد ۲۰ فروند کشتی تجاری صدمات جدی دیدند و بقیه با بار سالم به بنادر مقصد هدایت شدند که این آمار در مقایسه با حجم تلاشهای دشمن در وارد کردن خسارتها و لطمهها به منابع حیاتی جمهوری اسلامی ایران موفقیت بسیار ناچیزی را برای رژیم بعثی بهدنبال داشته و همانند دیگر صحنههای نبرد برای دشمن ناکامی بزرگی بهشمار میآید.
تهیه و تنظیم: دفتر پژوهشهای نظری و مطالعات راهبری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران