Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو چند دقیقه قبل از آغاز عملیات در قره‌‎باغ به مسکو اطلاع داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روسیه جمهوری آذربایجان ارمنستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۱۴۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه صدرنشنینی گیتی‌پسند در لیگ برتر فوتسال

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، دیدار تیم‌های فوتسال گیتی‌پسند و سفیر گفتمان در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر عصر امروز(شنبه اول مهر ماه) از ساعت ۱۶ در سالن پیروزی اصفهان برگزار شد و با نتیجه ۳ بر صفر به سود گیتی‌پسند به پایان رسید.

محمدرضا سنگ سفیدی، باقر محمدی، مهدی کریمی، محمدحسین درخشانی، بهداد شیخ‌احمدی، علیرضا رفیعی‌پور، مسعود یوسف، امیرحسین داودی، کیانوش شیرپور، مهدی مهدی‌خانی، بهمن جعفری و بهزاد رسولی بازیکنان گیتی‌پسند در این دیدار بودند.

گیتی‌پسند که با کسب ۶ برد و صدرنشنین رقابت‌ها پا به میدان این مسابقه گذاشته بود، بازی را هجومی آغاز کرد و در دقیقه سوم به گل نخست دست یافت؛ بازیکنان سفیر پس از چند دقیقه مقاومت در برابر حملات شاگردان کشاورز، گل دوم و سوم را هم در فاصله دقایق ۱۵ تا ۱۷ دریافت کردند تا نیمه نخست با نتیجه ۳ بر صفر پایان یابد.

۲۰ دقیقه دوم این دیدار به جز حواشی جزئی و درگیری‌های مقطعی اتفاق خاصی را به دنبال نداشت و حملات دو تیم به سمت دروازه‌ها به سرانجام نرسید تا گیتی‌پسند هفتمین پیروزی فصل خود را رقم بزند.

گل‌ها: مهدی کریمی، بهداد شیخ‌احمدی(۲) 

حواشی:

* بازی با دقایقی تاخیر آغاز شد.

* بازیکنان گیتی‌پسند بر خلاف میزبانی‌های قبلی این تیم که با لباس‌های یکدست مشکی رنگ بازی را آغاز می‌‌کردند، در این مسابقه با لباس‌هایی یکدست سفید رنگ به میدان آمدند و بازیکنان مقاومت با لباس‌هایی قرمز و آبی‌زنگ در این مسابقه به میدان رفتند.

* در یکی از صحنه‌های مسابقه در نیمه اول، پس از برخورد توپ به بازیکن گیتی‌پسند داور مسابقه خطای هند اعلام کرد که این تصمیم با اعتراض شدید کادرفنی تیم میزبان همراه شد و آن‌ها اعتقاد داشتند توپ به دست بازیکن گیتی‌پسند برخورد نکرده است.

* حدود ۵۰۰ تماشاگر در سالن پیروزی حضور داشتند و تیم گیتی‌پسند را مورد حمایت خود قرار می‌دادند‌.

* دروازه‌بان گیتی‌پسند در نیمه دوم دچار مصدومیت شد و دقایقی نیز به بیرون از زمین انتقال یافت اما بهبود وضعیتش به زمین بازگشت.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات حفاری ۲ حلقه چاه آب شرب در گرگان
  • آغاز عملیات حفاری ۲ حلقه چاه آب شرب در شهرستان گرگان
  • محبی در برد پُر گل هفته نقش داشت
  • والیبال ایران یک قدم به مدال هانگژو نزدیک شد
  • در ۸ سال جنگ تحمیلی چه گذشت؟
  • اولین خورشید پاییزی در تمرین پرسپولیس غروب کرد
  • ادامه صدرنشنینی گیتی‌پسند در لیگ برتر فوتسال
  • روسیه: فرآیند خلع سلاح جدایی‌طلبان در قره‌باغ آغاز شده است
  • امیر سرتیپ حاتمی: درباره عملیات‌های نیروی هوایی ارتش در دفاع مقدس بیشتر اطلاع‌رسانی شود
  • بحران قره باغ کار نخست وزیر ارمنستان را تمام می کند؟/ چرا مسکو ایستادن در کنار باکو را ترجیح داد؟