ایران، قرهباغ را بخشی از آذربایجان میداند/ اختلافات با گفتوگو حل شود
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۱۶۹۸۶
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفت: ایران قرهباغ را بخشی از جمهوری آذربایجان میداند ولی اختلافات باید از طریق سیاسی و گفتگو حل و فصل شود.
به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان در صفحه اجتماعی ایکس در این ارتباط نوشت: «با همتایم آقای میرزویان وزیر خارجه جمهوری ارمنستان در نیویورک دیدار و بر ضرورت رعایت مفاد توافق آتشبس از سوی طرفین و حل و فصل مسایل از طریق گفتگو تاکید شد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
جمهوری اسلامی ایران قرهباغ را بخشی از جمهوری آذربایجان میداند ولی اختلافات باید از طریق سیاسی و گفتگو حل و فصل شود.»
انتهای پیام
منبع: ایسنا
کلیدواژه: حسين اميرعبداللهيان حمله روسيه به اوكراين رژيم صهيونيستی روسيه آمريكا جمهوري آذربايجان جو بایدن هفتادوهشتمین مجمع عمومی سازمان ملل ارمنستان حمله روسيه به اوكراين رژيم صهيونيستی روسيه آمريكا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۱۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
بعید است گروسی تحت تاثیر اقدامات اتحادیه اروپا قرار بگیرد
حسن بهشتیپور کارشناس سیاست خارجی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اقدامات آژانس انرژی اتمی گفت: در سخنرانی محمد اسلامی در وین به خوبی سیاستهای ایران توضیح داده شد و بر پنهانکاری رژیم صهیونیستی در مسائل هستهای خود و ضرورت نظارت آژانس بر فعالیتهای این رژیم تاکید شد.
وی با اشاره به تحریم های اتحادیه اروپا ادامه داد: من بعید میدانم که گروسی تحت تاثیر اقدامات اتحادیه اروپا قرار بگیرد و آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز تنها نهاد نظارت کننده بر فعالیتهای هستهای کشورهای دنیاست و اگرچه ایران از عملکرد این نهاد انتقاد دارد، اما نمیتوان به اعتبار این انتقادات آژانس را زیر سوال برد.
بهشتی پور ادامه داد: قطعا آمریکا و اروپا در آژانس از طریق اعضای خود نفوذ دارند، اما خوشبختانه حق وتو ندارند و مانند سازمان ملل نیست که بتوانند با وتو در مجمع عمومی سیاستهای خود را اعلام کنند و مانند اعضای مجمع عمومی آژانس که ۱۷۷ کشور هستند یک حق رای دارند.
کارشناس سیاست خارجی بیان کرد: یک واقعیتی هم که باید پذیرفت این است که کشورهای اروپایی در آژانس نفوذ دارند و از طریق لابیگریهای خود با سایر اعضا در حال تلاش اعمال سیاستهای خود هستند و این ایران است که باید تلاش کند بهانه را از طرف مقابل بگیرد.
وی گفت: الان آژانس دو سوال از ایران دارد و ایران باید مانند روال قبل که با مذاکره پاسخ دو سوال قبلی را داد، این دو سوال را نیز پاسخ دهد.
کارشناس سیاست خارجی تاکید کرد: تنها نهاد نظارتی در تمام دنیا آژانس انرژی اتمی است و از نظر حقوقی نیز اعتبار دارد. این سوالها اگرچه سیاسی است و حقوقی و فنی نیست و خیلیها معتقدند که باید مساله را از طریق سیاسی حل کرد، اما بسیاری معتقدند برای ما معقولتر است که با آژانس به تفاهم برسیم.
باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی