Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: متهم ردیف اول پرونده حمله به زائران و خادمان حرم مطهر شاه‌چراغ (ع)، رحمت اله نوروزاف معروف به مصطفی اسلم یار، اهل کشور تاجیکستان که در شامگاه ۲۲ مرداد ماه امسال اقدام به حمله مسلحانه به حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) کرده بود و با اتهامات محاربه، بغی و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور مواجه بود پس از طی مراحل تحقیقات، صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست در دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی شیراز و برگزاری ۲۰ ساعت جلسه رسیدگی در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز به ۲ بار اعدام محکوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با تأکید بر اینکه متهم برای هر یک از عناوین اتهامی اثبات شده در دادگاه به یک بار اعدام محکوم شده است، گفت: با توجه به تحقیقات کامل و جامع صورت گرفته درباره متهم اصلی و احراز ارتباطات سازمان یافته با عوامل داعش و همچنین اقرارهای صریح به عضویت و همکاری با گروه داعش در حین تحقیقات در دادسرا و همچنین در مقابل هیئت دادگاه و با توجه به دست بردن وی به سلاح گرم به قصد ایجاد رعب و وحشت که در نتیجه آن دو نفر شهید و ۷ نفر مجروح شدند، ماهیت مجرمانه عمل ارتکابی مطابق با عنوان اتهامی برای دادگاه محرز و مسجل شد و متهم بر اساس مواد مطروحه در قانون مجازات اسلامی به مجازات محاربه و بغی محکوم شد.

وی با بیان اینکه متهمین ردیف‌های دوم و سوم نیز از اتهام معاونت در محاربه و افساد فی الارض توسط دادگاه تبرئه شدند، گفت: با توجه به اینکه متهمین ردیف‌های دوم و سوم از نیت شوم رحمت اله نوروزاف عامل اصلی حمله تروریستی، بی اطلاع بوده‌اند و این امر با توجه به تحقیقات بعمل آمده و همچنین دفاع وکلای مدافع آنان برای هیئت دادگاه به اثبات رسیده است لذا از این دو عنوان اتهامی تبرئه شدند.

رئیس کل دادگستری استان فارس در خصوص مجازات حبس صادر شده برای متهمین ردیف‌های دوم و سوم تصریح کرد: متهمین یاد شده بنا به اعترافات صریح خود با عضویت در جماعت تبلیغ و تبیین حضور در آئین‌های گردهمایی غیر قانونی زمینه فکری و عقیدتی لازم برای پذیرش چنین اقدامات مجرمانه‌ای را فراهم کرده‌اند که دادگاه در رأی صادره خود ضمن تأیید عنوان اتهامی مشارکت در اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت کشور هر کدام از متهمین را به ۵ سال حبس تعزیری و اخراج از جمهوری اسلامی ایران محکوم کرد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی در پایان با اشاره به اینکه رأی صادره در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز مطابق قانون قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است مهلت قانونی محکومان و اعتراض به آرا صادر شده را ۲۰ روز خواند.

گفتنی است دومین حمله تروریستی به حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) در شامگاه ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۲ به وقوع پیوست که در این حمله یک نفر از خادمان و یک نفر از نیروهای امنیت حرم مطهر به شهادت رسیدند و ۷ نفر نیز مجروح شدند.

کد خبر 5890902

منبع: مهر

کلیدواژه: حادثه تروریستی شاه چراغ شاهچراغ ع دادگستری فارس بوشهر خادم الرضا دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شهادت امام رضا ع تبریز اردبیل کرمانشاه مشهد ایلام امام رضا ع همدان بازگشایی مدارس عکس استانها محکوم شد حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۲۶۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۱۱۲ متهم و محکوم متواری در گیلان

جانشین فرمانده انتظامی گیلان از اجرای دو مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمان و محکومان متواری طی یک ماه گذشته در این استان خبر داد و گفت: در این راستا ۱۱۲ نفر دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین حسن‌پور اظهار کرد: پیشگیری و مقابله با جرایم را نیازمند عزم جدی و جمعی همه سازمان‌ها و نهادها و مسئولیت‌پذیری مردم و حذف زمینه‌های وقوع جرم است و با برنامه‌ریزی دقیق، احساس مسئولیت و همچنین تجزیه و تحلیل جرایم می‌توان ضریب امنیتی را بالا برد و فضا را برای مجرمان ناامن کرد.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی گیلان در یک ماه گذشته دو مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمان و محکومان متواری را در سطح استان به مرحله اجرا گذاشتند.

جانشین فرمانده انتظامی گیلان خاطرنشان کرد: در این راستا ۱۱۲ نفر در عملیات‌های جداگانه دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

حسن‌پور تصریح کرد: پلیس در راستای ارتقا نظم و امنیت، پیشگیری از وقوع و جرایم، تخلفات و ناهنجاری‌های اجتماعی و برخورد با مجرمان و متخلفان به صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کند.

کد خبر 708134

دیگر خبرها

  • فراخوان همایش ملی بزرگداشت علامه مدنی شیرازی اعلام شد
  • فراخوان همایش ملی بزرگداشت «علامه مدنی شیرازی» اعلام شد
  • بازداشت ۱۱۲ متهم و محکوم متواری در گیلان
  • اعلان قرمز برای استرداد متهم ردیف اول پرونده کریپتولند/ استوی به ۱۵ سال حبس محکوم شد
  • اعلان قرمز برای استرداد متهم ردیف اول پرونده کریپتولند؛ استوی به 15 سال حبس محکوم شد
  • اعلان قرمز برای استرداد متهم ردیف اول پرونده کریپتولند؛استوی به 15 سال حبس محکوم شد
  • شیطان خانه وحشت به جرم قتل دختر جوان قصاص می‌شود
  • (ویدئو) صادق خلخالی: در محاکمه و اعدام شب و روز نداشتیم
  • حکم قصاص مجازات مرد دستفروش
  • حکم دادگاه پاکستان برای بازداشت وزیر سابق و حبس ۱۴ روزه عمران‌خان