فلاحی: طرح مجلس برای تغییر در کنکور در سال ۱۴۰۳ اجرایی نمیشود
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۲۶۷۹۰
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت که مصوبه اخیر مجلس برای تغییر در نحوه برگزاری به کنکور سال ۱۴۰۳ نمیرسد و در صورت تایید شورای نگهبان از سال ۱۴۰۴ قابلیت اجرایی دارد.
احمد حسین فلاحی در گفتوگو با ایران اکونومیست، با اشاره به مصوبه اخیر مجلس برای تغییر در نحوه برگزاری کنکور در سه سال آینده گفت: این طرح در کنکور دی ماه ۱۴۰۲ قابلیت اجرایی شدن ندارد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی افزود: در این طرح آمده بحث تغییر در نحوه برگزاری کنکور از سال ۱۴۰۳ باشد منتهی با توجه به اینکه هر گونه تغییر در کنکور باید یک سال قبل از برگزاری آن اطلاع رسانی شود طبیعتا در صورت تبدیل شدن این طرح به قانون هم اجرای آن به کنکور ۱۴۰۳ نمیرسد.
فلاحی توضیح داد: ما اکنون در آخر شهریور هستیم و باید هر گونه اعمال تغییر کنکور تا پایان شهریور ابلاغ شود. طرح مجلس به تازگی به تصویب رسیده و هنوز هم به تایید شورای نگهبان نرسیده است؛ البته که احتمال اصلاحات در این طرح و یا حتی رد آن در شورای نگهبان هم وجود دارد؛ لذا طی شدن تمامی فرآیندها به بعد از پایان شهریور ماه میرسد و عملا اجرای این طرح به کنکور ۱۴۰۳ نخواهد رسید.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره زمان اجرایی شدن این طرح گفت: هدف از این طرح این بود که به مدت سه سال قانون فعلی کنکور را عقب بیندازند تا زیرساختها آماده شود؛ البته که زیرساختها آماده بود و مشکل به نحوه اطلاع رسانی بر میگشت که به درستی انجام نشد؛ به هر حال در صورت تایید شورای نگهبان و تبدیل شدن این طرح به قانون، از سال ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۶ اجرا میشود. در صورت رد آن در شورای نگهبان هم مصوبه فعلی شورای انقلاب فرهنگی اجرایی شده که در حال حاضر هم اجرا میشود.
منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، کنکور سراسری ، احمدحسین فلاحی
منبع: ایران اکونومیست
کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کنکور سراسری احمدحسین فلاحی شورای نگهبان
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۲۶۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
آخرین وضعیت بررسی صلاحیت داوطلبان مجلس
سخنگوی شورای نگهبان گفت: بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری هنوز در شورای نگهبان آغاز نشده است، همچنین بررسی صلاحیت های نامزدهای مجلس شورای اسلامی نیز در مرحله نظارت استانی است.
به گزارش مشرق، هادی طحان نظیف روز سه شنبه درباره آخرین وضعیت بررسی صلاحیت ها اظهار داشت: هنوز شورای نگهبان وارد بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری نشده است.
وی درباره آزمون کتبی داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آزمون کتبی خبرگان رهبری هفته گذشته برگزار شد و از ۳۲۸ نفر که به آزمون کتبی دعوت شده بودند، اکثریت حضور داشتند و ۶۹ نفر هم غایب بودند، افرادی که حضور پیدا کردند، از شیعه و سنی بودند و آنهایی که نیاز نداشتند، طبیعتاً حضور پیدا نکردند.
سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: در یک یا دو هفته آینده آن کسانی که در ادوار گذشته در آزمون کتبی قبول شدهاند، برای مصاحبه شفاهی دعوت خواهند شد و کسانی که در هفته گذشته در آزمون کتبی حضور داشتند، در فرایند تصحیح اوراق قرار دارند و تا یک ماه آینده به مصاحبه شفاهی دعوت خواهند شد.
طحان نظیف درباره روند بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس در هیأتهای اجرایی، گفت: بررسی صلاحیت ها هم اکنون در مرحله نظارت استانی است.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: قانون برای بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی ۳ مرحله را پیشبینی کردهاست که یک مرحله از آن هیأتهای اجرایی هستند.
وی افزود: ترکیب این هیات ها در قانون آمده است، ۵ نفر از معتمدان مردمی و ۳ نفر از اشخاص حقوقی که باید اظهارنظر کنند و مرحله بعدی هیأتهای نظارت استانی هستند.
وی اظهار داشت: افرادی که در هیأتهای اجرایی رد صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت شده باشند، میتوانند به هیأتهای نظارت اعلام شکایت کنند. محله بعدی بررسی صلاحیتها در شورای نگهبان است که شورای نگهبان ۳۰ روز برای اظهارنظر فرصت دارد.
سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: قانون برای اتقان و آسودگی بیشتر برای داوطلبان و مردم این ۳ مرحله را برای بررسی صلاحیتهای داوطلبان در نظر گرفته است، تا اگر داوطلبان نکتهای دارند شنیده شود.
وی خاطر نشان کرد: در این دوره ۵۲۸۸ نفر از داوطلبان از طریق سامانه داوطلب اعتراض خودشان به نظر هیأتهای اجرایی را برای هیأتهای نظارت استانی ارسال کردهاند و حدود ۱۶۰۰ نفر هم شکایت نکردهاند.
منبع: ایرنا