زلزله ۴.۲ ریشتری دوگنبدان خسارت جانی نداشت
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۲۷۰۷۹
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زلزله ۴.۲ ریشتری دوگنبدان خسارت جانی نداشته و مالی در دست بررسی است. - اخبار استانها -
علی محمد روستا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: زلزله 4.2 ریشتری دوگنبدان، 3.9 باشت و 3.4 ریشتری چرام استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند ولی هیچ خسارت جانی نداشتهاند و خسارت مالی نیز در دست بررسی است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی از اعزام نیروهای امدادی به مناطق زلزلهزده خبر داد و افزود: گروههای هلال احمر و بنیاد مسکن برای ارزیابی خسارتهای احتمالی ساماندهی شده تا با اعلام گزارش دهیاران به مناطق اعزام شوند.
روستا با اشاره به آماده باش ستاد مدیریت بحران استان در شهرستانهای گچساران، باشت و چرام، گفت: مردم نگرانی نداشته باشند.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم
کلیدواژه: زلزله
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۲۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
بابلرود طغیان کرد/ هشدار خطر سیلاب در پایین دست
حسینعلی محمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش رگباری در مناطق بالادست بابل به واسطه طغیان رودخانههای محلی افزود: در این حادثه روستاهای بندپی غربی از جمله سفید رود، پلنگ کلاً و غیره دچار آبگرفتگی شدند.
وی با بیان این که برخی منازل روستایی تخلیه شدند، افزود: همچنین به دلیل شدت بارشها و آورد رودخانهای، رودخانه کالی رود نیز طغیان کرد و روستاهایی نظیر بالا و پایین احمدکلا دچار آبگرفتگی شده است.
وی با اظهار این که یکی از دلایل آبگرفتگی روستاهای بابل ناشی از تخریب و تجاوز بستر رودخانه بوده است، افزود: تدابیر لازم برای پیشگیری از خسارتها صورت گرفته و ادوات و دستگاهها نیز در حاشیه رودخانه مستقر شده است.
محمدی گفت: بستر رودخانه کالی رود در گذشته ۱۸ متر بود و اکنون در برخی مناطق به دو تا سه متر عرض کاهش یافته است و این مساله تبعاتی درپی خواهد داشت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به تغییر رژیم بارشها گفت: وقتی سطح عرضی رودخانهها کاهش یابد، این مساله سبب میشود تا براثر سیلاب دچار خسارت و حوادث شویم.
وی نسبت به بروز خطر در مناطق پایین رودخانههای شهرستان بابل نظیر بابلرود هشدار داد و از مردم خواست تا به توصیهها توجه کنند.
کد خبر 5953119