Web Analytics Made Easy - Statcounter

بشیر عمرانی مدیرکل نامنویسی و حساب‌های انفرادی سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: انتقال درگاه پرداخت حق بیمه از سامانه قدیمی samt.Tamin.ir به سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی Es.Tamin.ir از سال گذشته در دستور کار سازمان تأمین‌اجتماعی بوده است و سامانه جدید به مرور در اختیار اقشار مختلف بیمه‌شدگان قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: پیش از این کارگران ساختمانی در ۱۴ استان امکان آن را داشتند که حق بیمه خود را از طریق سامانه متمرکز پرداخت کنند که به زودی این سامانه در ۶ استان دیگر نیز در اختیار کارگران ساختمانی قرار خواهد گرفت.

عمرانی افزود: استان‌های جدیدی که در این استان‌ها کارگران ساختمانی امکان پرداخت حق بیمه از طریق سامانه متمرکز را خواهند داشت شامل استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر و سیستان و بلوچستان است.

مدیرکل نامنویسی و حساب‌های انفرادی سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی Es.Tamin.ir کلیه فعالیت‌های مربوط به امور پذیرش، استعلام از پایگاه‌های اطلاعاتی، انجام بازرسی تحقیقی، پرداخت حق بیمه و تولید سابقه کارگران ساختمانی را به‌صورت متمرکز پوشش خواهد داد و کارگران ساختمانی دارای کارت مهارت فنی معتبر که اشتغال آن‌ها در کار‌های ساختمانی تأیید شده است، می‌توانند با مراجعه به این درگاه اینترنتی و از طریق منوی «بیمه‌شدگان - کارگران ساختمانی - پرداخت حق بیمه» نسبت به پرداخت حق بیمه ماه جاری، ماه قبل و سه ماه آینده اقدام کنند.

وی همچنین گفت: بدیهی است کارگران ساختمانی برای پرداخت آنلاین حق بیمه در این سامانه، باید در سامانه غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی دارای حساب کاربری باشند و بنابراین چنانچه قبلاً در این خصوص اقدام نکرده باشند، باید نسبت به ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری اقدام کنند.

از جمله شرایط ایجاد حساب کاربری در سامانه Es.Tamin.ir داشتن سیم‌کارت همراه به نام شخص بیمه‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی نامنویسی سازمان تأمین اجتماعی کارگران ساختمانی پرداخت حق بیمه سامانه متمرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اثبات سابقه بیمه‌ باید به کجا مراجعه کرد؟

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: بعد از اعلام نظر کمیته‌های تخصصی در مورد سوابق بیمه‌ای ادعایی، بیمه‌شدگان می‌توانند در صورت اعتراض به رأی صادره به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند و درخواست‌های احتساب سوابق بدون طرح اولیه آن در این کمیته‌ها، قابل طرح در دیوان عدالت اداری نیست.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین‌اجتماعی، عمران نعیمی در پاسخ به این سوال که افرادی که مدعی اشتغال و احتساب سابقه بیمه‌ای هستند، آیا الزامی به مراجعه به مراجع حل اختلاف قانون دارند یا خیر اظهار کرد: بیمه‌شدگان در این زمینه الزامی ندارند و افرادی که مدعی اشتغال در کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی هستند ولی کارفرما حق بیمه دوران اشتغال ادعایی آنان را به سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت نکرده است لازم نیست به ادارات کار مراجعه کنند و می‌توانند درخواست خود را همراه با مدارک و مستنداتی اعم از قرارداد کار، فیش حقوقی و مدارک مالی و دستمزدی که اثبات‌کننده رابطه اشتغال و دریافت دستمزد است، مستقیم به کمیته‌های ادعای اشتغال مستقر در شعب بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی جهت طرح و بررسی در این کمیته‌ها ارائه کنند و ضرورتی ندارد ابتدا به اداره کار مراجعه کنند.

وی افزود: طرح ادعای اشتغال پیش از طرح دادخواست در شعب دیوان عدالت اداری قابل رسیدگی در شعب سازمان تأمین‌اجتماعی است، بر اساس دادنامه‌های هیئت‌عمومی دیوان عدالت اداری و مفاد رأی وحدت رویه شماره ۷۲۰ مورخ ۱۳۹۰/۰۳/۰۳ دیوان عالی کشور و تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان عدالت اداری، طرح شکایت در شعب دیوان عدالت علیه سازمان تأمین‌اجتماعی منوط به طرح، بررسی درخواست و صدور رأی در کمیته‌های ادعای اشتغال واحدهای اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی است.

مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: لازمه طرح شکایت علیه سازمان در دیوان عدالت اداری در ارتباط با ادعای اشتغال، طرح درخواست ادعای اشتغال و احتساب سابقه در کمیته‌های ادعای اشتغال شعب سازمان و اتخاذ تصمیم از سوی این کمیته‌ها است و بیمه‌شدگان پیش از مراجعه به شعب دیوان عدالت اداری می‌توانند ادعای خود را در این شعب مطرح کنند.

وی افزود: تنها بعد از اعلام نظر قطعی کمیته‌های تخصصی سازمان تأمین‌اجتماعی در مورد سوابق بیمه‌ای ادعایی، بیمه‌شدگان این سازمان می‌توانند در صورت اعتراض به رأی صادره به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند و درخواست‌های احتساب سوابق بدون طرح اولیه آن در این کمیته‌ها، قابل طرح در دیوان عدالت اداری نخواهد بود.

نعیمی اضافه کرد: بیمه‌شدگانی که لیست حق بیمه آنان همه ماهه به سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود، با توجه به اینکه مندرجات لیست حق بیمه اعم از دستمزد، روزهای کارکرد و عنوان شغلی مبنای برقراری تعهدات بلندمدت و کوتاه‌مدت آنان از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی قرار می‌گیرد؛ می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی es.tamin.ir یا با استفاده از برنامه کاربردی تأمین من و مشاهده لیست حق بیمه ارسالی، چنانچه اطلاعات لیست‌های حق بیمه منطبق با واقعیت نباشد، ظرف شش ماه از تاریخ ارسال لیست حق بیمه، مراتب را به این سازمان اعلام کنند تا حسب مورد با ارائه مدارک و مستندات در این خصوص تصمیم‌گیری شود.

کد خبر 707489

دیگر خبرها

  • صندوق‌های بازنشستگی چگونه درگیر چالش شدند؟
  • پرداخت بیش از ۴ هزار میلیارد تومان از مطالبه‌های مراکز درمانی
  • پرداخت بیش از ۴ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی
  • راه حل رفع ناترازی صندوق‌های بیمه‌ای، تن دادن به اصلاحات است
  • برای اثبات سابقه بیمه‌ باید به کجا مراجعه کرد؟
  • سوء استفاده کارفرمایان از سکوت قانون کار درمورد کارگران روزمزد
  • برای ادعای سوابق بیمه ای چه کنیم
  • نامه کارگران به شورای نگهبان درباره مصوبه بازنشستگی
  • نامه کارگران به شورای نگهبان درباره افزایش سن بازنشستگی
  • رفع محدودیت پرداخت حق بیمه‌های بیش‌از ۵۰ میلیون تومان