هشدار عباس : تبدیل درگیری های سیاسی به مذهبی در اراضی اشغالی از سوی تل آویو شوم است
تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۳۱۳۲۰
خبرگزاری آریا - محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پنجشنبه شب نسبت به تبدیل درگیری سیاسی به درگیری مذهبی در اراضی اشغالی هشدار داد و گفت که ما اسرائیل را مسؤول این اقدام میدانیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، عباس که در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخن میگفت، اظهار کرد: برقراری صلح بدون دستیابی ملت فلسطین به حقوق قانونیشان توهم و خیال باطل است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی گفت که دولت نژادپرست راستگرای اسرائیل همچنان به تعدی به ملت فلسطین و تخریب منازل ادامه میدهد.
عباس با بیان این که 30 سال از توافق اسلو می گذرد با این حال ما همچنان امیدواریم که مصوبات سازمان ملل متحد اجرایی شود، خاطرنشان کرد: حکومت اشغالگر صهیونیستی حمله به شهر قدس را مجاز دانسته و حقوق ساکنان آن را نقض و به مقدسات ما اهانت میکند.
وی گفت که از جامعه جهانی میخواهیم که در قبال حفظ وضعیت تاریخی و حقوقی قدس مسؤولیت پذیر باشد و خواهان برگزاری یک کنفرانس بینالمللی صلح هستیم که تمام طرفهای ذیربط به صلح در خاورمیانه در آن حضور داشته باشند.
وی هشدار داد که کنفرانسی که خواهان برگزاری آن هستیم، شاید اخرین فرصت برای راهحل تشکیل دو کشور مستقل و جلوگیری از بحرانی شدن شرایط باشد.
عباس با بیان این که ملت فلسطین بواسطه مقاومت مردمی مسالمتآمیز از وطن و حقوق قانونی خود دفاع میکنند، خواستار درپیش گرفتن گامهای عملی و اجرایی قعطنامههای سازمان ملل متحد مبنی بر به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین گفت که نمیداند که چرا ایالات متحده و کشورهای اروپایی از به رسمیت شناختن کشور فلسطین سرباز میزنند.
عباس همچنین تا برچیده شدن بساط اشغالگری صهیونیستها، خواستار حمایت مالی از آنروا (آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای کاریابی جوانان فلسطینی) شد.
وی گفت که انکار روز نکبت (تشکیل کشور نامشروع اسرائیل) باید جرم محسوب شود..
وی در پایان گفت: ملت فلسطین هرگز از خاک خود کوچ نخواهد کرد و از جامعه جهانی میخواهم که مسؤولیت پذیر بوده و مصوبات و قطعنامههای خود را عملی کند.
منبع: خبرگزاری آریا
کلیدواژه: سازمان ملل متحد ملت فلسطین
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۱۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
طوفانالاقصی و جغرافیای جدید سیاسی در منطقه
همزمان وزیر خارجه قطر که کشورش نقش مهمی در بستن این تفاهم بشردوستانه داشت، از تمایل ضمنی طرفین برای دائمی شدن توافق خبر داده است. تن دادن اشغالگران به آتشبس دائمی اگر اتفاق بیفتد رخدادی بسیار عجیب با کوتاه آمدن صهیونیستها از تمام اهداف ترسیمی گذشتهشان خواهد بود. این اتفاق کاملاً به نفع مقاومت تمام شده و بیشک در بلندمدت فروپاشی اسرائیل را رقم خواهد زد.
نشانههای زیر مؤید این مسئله است:
۱. حکمرانی جو ترس در سرزمینهای اشغالی: طوفان الاقصی نخستین نبردی بود که مقاومت از فاز پدافندی به آفندی تغییر رویه داد و این آغاز فصل جدیدی از توازن قدرت در جغرافیای منطقه است. در جنگ سالهای ۲۰۰۶، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۴ ابتدا رژیم صهیونیستی بود که جنگ علیه مقاومت در لبنان و غزه را کلید زده و سپس آن را پیش برد. اما در عملیات ۷ اکتبر ورق برگشت. اکنون در صورت برقراری آتشبس، مقاومت تعیینکننده میدان است و این صهیونیستها خواهند بود که در آینده هر لحظه در انتظار حملهای دیگر از سوی مقاومت به سر برده و این مسئله به حکمرانی جو ترس در سرزمینهای اشغالی دامن زده و فروپاشی آن را رقم خواهد زد.
در این پازل، بهویژه ناامنی در مناطق شمالی و شهرکهای غلاف غزه مدنظر است. ۲۵۰ تا ۵۰۰هزار نفر از جوامع نزدیک به غزه در جنوب و نزدیک به مرز لبنان در شمال، از ترس تکرار عملیاتی مشابه ۷ اکتبر، گریختهاند. تنها در نزدیکی مرز لبنان ۴۳ شهرک تخلیه شده و با توجه به تهدیدات حزبالله، بازگشت آنها به منازلشان بسیار بعید است.
۲. معضل مهاجرت: روندهای تاریخی نشان داده هرگاه میزان ناامنی در فلسطین اشغالی گسترش یافته بر مهاجرت معکوس صهیونیستها افزوده شده است. از اینرو میتوان گفت، گسترش پدیده مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی از بارزترین پیامدهای عملیات «طوفان الاقصی» برای رژیم صهیونیستی خواهد بود. براساس آمار، در ایام جنگ بیش از یک میلیون صهیونیست فلسطین اشغالی را ترک کردهاند. مهاجرت یک سوی سکه است و اینکه این افراد به سبب تداوم ناامنی دیگر حاضر به بازگشت به سرزمینهای اشغالی نیستند نکته و دستاورد مهمتر. وقتی صهیونیستها رفتن به اوکراین جنگزده را بر ماندن در فلسطین اشغالی ترجیح میدهند، این یعنی آب از سر اشغالگران گذشته است.
۳. نبود اعتماد اقتصادی: جنگ غزه، سیلی از فشارها و بحرانهای اقتصادی را برای رژیم اشغالگر قدس ایجاد کرده است. ارزیابیها از حجم خسارت ۵۰ میلیارد دلاری به اقتصاد صهیونیستها حکایت دارند (۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی) و این در حالی است که هر روز ادامه جنگ، چیزی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار هزینه برای اقتصاد اسرائیل به همراه دارد. از سوی دیگر با توجه به وابستگی بالایِ اقتصاد اسرائیل به دریا (بیش از ۸۰ درصد) ادامه حملات نیروهای یمنی به کشتیهای اشغالگران میتواند شرایط بسیار نامطلوبی را برای اقتصاد رژیم اشغالگر قدس ایجاد کند.
۴. دست برتر مقاومت در معادلات آینده: رژیم صهیونیستی در واکنش به طوفان الاقصی، آزادی اسرا، حذف حماس و در نهایت اشغال غزه را به عنوان اهداف عملیات نظامی خود مطرح کرد. این در حالی است که بر اساس طرح مبادله اسرا، تاکنون تنها اسرای زن و کودک از سوی طرفین مبادله شده و برپایه اخبار منتشر ۱۷۰ اسیر نظامی صهیونیست همچنان در بند مقاومت هستند. نباید از یاد برد سال ۲۰۱۱ اسرائیل در ازای آزادی گیلعاد شالیت، اسیر نظامی خود به آزادی هزارو۲۷ اسیر، ۳۱۰ زندانی محکوم به حبس ابد و تمام زندانیان زن اسیر فلسطینی تن داد. پس این برگ برنده بزرگی است که میتواند تلآویو را مجبور به امتیازدهی کند.
درباره اشغال غزه هم باید گفت تاکنون در طول جنگ، رژیم اسرائیل
۳۸۷ نظامی خود را از دست داده و ۳۳۵ تانک و خودرو نظامی آنها منهدم شده و این درحالی است که به گفته اسامه حمدان، از اعضای ارشد حماس پای اشغالگران به ۸۰ درصد از غزه باز نشده است.
این نکات البته مؤید سخنان حضرت آیتالله خامنهای است. رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور، تأکید کردند: طوفان خاموشناشدنی الاقصی، شکلدهی یک جغرافیای جدید سیاسی در منطقه غرب آسیا را تسهیل کرد که آمریکازدایی و ایجاد دوگانه «مقاومت و تسلیم» به جای دوگانههای جعلی و تحمیلی و تسریع در حل مسئله فلسطین، مهمترین خصوصیات این جغرافیای جدید سیاسی است.