Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد ولی‌زاده با اشاره به برگزاری آخرین جلسه بسته‌بندی استاندارد محصولات دخانی، توضیح داد: در مورد بسته‌بندی استاندارد محصولات دخانی مصوبه ستاد کشوری کنترل دخانیات وجود دارد و ما دنبال این هستیم که بسته‌بندی‌های متنوعی که روی محصولات دخانی استفاده می‌شود، به یک فرمت استاندارد تغییر کند تا فضای تبلیغی برای محصولات دخانی کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر بسته‌های متنوع و رنگی محصولات دخانی را در بازار می‌بینیم که مصرف‌کنندگان از جمله زنان و جوانان را ترغیب به خرید می‌کند و ما دنبال ضابطه‌مند شدن این موضوع هستیم تا بسته‌بندی به صورت استاندارد و همانگونه که در ۲۲ کشور جهان، از جمله عربستان و عمان اجرایی می‌شود را دنبال کنیم.

وی یکی از مهم‌ترین راهکارها برای کاهش مصرف دخانیات را استانداردسازی بسته‌بندی محصولات دخانی معرفی کرد و گفت: اکنون روی بسته‌بندی محصولات دخانی بویژه تنباکوهای قلیان، تبلیغات بسیار و گمراه کننده نقش بسته است و فرد مصرف کننده فکر می‌کند اجزای تنباکو شامل همان تصاویر است. این در حالی است که باید موارد هشدار دهنده بر بسته‌بندی درج شود و تمام تعابیر گمراه کننده از روی آن برداشته شود.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه دستورالعمل بسته‌بندی استاندارد محصولات دخانی تهیه شده است، اظهار کرد: سری جدید تصاویر هشدار دهنده بهداشتی شامل۳۶ تصویر امتیازبندی شده که باید روی بسته‌بندی‌ها درج شود، انتخاب شده و به زودی تصاویر هشدار دهنده روی پاکت‌های سیگار و تنباکو تغییر می کند؛ چرا که سال‌ها از تصاویر قبلی، گذشته و این درحالی است که طبق دستورالعمل‌ها می‌بایست هر دو سال یکبار، تصاویر تغییر می‌کرد.

وی افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته در یک زمان مشخص به صورت پلکانی این پروتکل برای اجرا ابلاغ می‌شود. از وزارت صمت انتظار داریم که دستورالعمل تغییر تصاویر بسته‌بندی‌های دخانیات به فوریت ابلاغ شود اما، باید یک بازه زمانی هم درنظر گرفته شود تا پاکت‌ها و محصولات قبلی از بازار جمع شود.

ولی‌زاده در پایان تاکید کرد: این موضوع به شناسایی سیگارهای تقلبی و تاریخ گذشته هم کمک می‌کند. به طور کلی از زمان ابلاغ دستورالعمل تا جمع‌آوری بسته‌بندی‌های قبلی حدودا شش ماه زمان لازم است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سیگار محصولات دخانی بسته بندی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع بسته‌های اینترنتی اپراتورها تغییر می‌کند؟

ایتنا - ​​​​​​​پس از حذف برخی بسته‌های اینترنتی اپراتورها و نارضایتی پیش آمده کاربران از این موضوع، اخیرا خبرهای تازه‌ای در این زمینه منتشر و اعلام شده اپراتورهای ارتباطی ملزم به ارائه بسته‌های متنوع اینترنتی شده‌اند.

نزدیک به دو سال است که برخی از بسته‌های ارائه شده از سوی اپراتورها و ارائه دهنگان خدمات اینترنتی حذف و این موضوع سبب گلایه برخی کاربران شد. موضوع ثابت ماندن هزینه‌های بسته‌های اینترنتی اگرچه در دولت‌های گذشته هم عنوان شده بود اما عیسی زارع پور با آغاز به کارش در وزارت ارتباطات این مسئله را مطرح کرد که ثابت ماندن تعرفه‌ها در حوزه ارتباطات، امکان توسعه در این حوزه را سلب کرده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، وزیر ارتباطات معتقد است نیاز بیش از گذشته شده و هزینه‌ها افزایش پیدا کرده است و طبیعتا وقتی درآمد ثابت بماند یا حتی کاهش پیدا کند، توسعه مشکل پیدا می‌کند، درحالی که حوزه ارتباطات باید مسیر تخصصی خود را طی کند و وضعیت ارتباطات از چیزی که هر روز کیفیتش کاهش پیدا می‌کند، تغییر کند؛ البته وی به این موضوع تأکید داشت که اپراتورها، بدون هماهنگی با رگولاتوری، حق افزایش تعرفه را ندارند.

همزمان با حذف برخی بسته‌های اینترنتی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در فروردین سال ۱۴۰۱ طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به‌عنوان بالاترین رکن تصمیم‌گیر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هیچگونه مصوبه جدیدی در مورد تعرفه اینترنت نداشته و آخرین تعرفه مصوب اینترنت همراه مربوط به سال ۱۳۹۵ و برای دسترسی ثابت مربوط به سال ۱۳۹۶ است که طی آنها سقف و کف قیمت تعیین شده تا اپراتورهای بخش خصوصی نسبت به تعیین قیمت خدمات و بسته‌های اینترنتی در محدوده سقف و کف اقدام کنند. مورد افزایش قیمت اینترنت ثابت در برخی اپراتورها در دست بررسی است تا چنانچه در خارج از چارچوب قانونی (مصوبات سال‌های ۹۵ و ۹۶) باشد، نسبت به اصلاح صریح و جریمه قانونی متخلفان اقدام شود.

با ادامه این روند شهریورماه سال گذشته وزیر ارتباطات از کار بر روی مدلی خبر داد که در عین حال توسعه رخ دهد و مشکل جدی هم برای کاربران ایجاد نشود و قرار شد یک بسته ۶۰ گیگی بلند مدت تعریف شود و ظرف ۱۰ روز پس از تفاهم اپراتورها در اختیار مشترکان و مصرف کنندگان قرار بگیرد.

اما به دلیل عدم تحقق این وعده مسئولان درباره چرایی این مسئله توضیح دادند که وعده گفته شده باید جدی‌تر پیگیری می‌شد که پس از مدت زمان گفته شده برای ارائه بسته‌های ۶۰ گیگابایتی با محدودیت اتفاق افتاده روبه‌رو شدند و به دنبال آن در ابتدا درآمد اپراتورها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد. بنابراین اگرچه کاهش گفته شده جبران شد و برخی اپراتورها درآمد ۱۰ ماهه اولشان به درآمد سال ۱۴۰۰ رسید به دلیل محدودیت‌های گفته شده درخواست داشتند این موضوع عقب بیافتد اما پیگیری می‌شود این موضوع حتما در سال ۱۴۰۲ رخ دهد.

حال با گذشت چندین ماه از صحبت اخیرا اعلام شد که اپراتورهای تلفن همراه به ارائه بسته‌های متنوع اینترنتی ملزم شدند. این موضوع را سپهر دادجوی توکلی -سخنگوی شورای رقابت- در گفت‌وگو با ایسنا، اعلام و تاکید کرد که این شورا علیه این اقدام اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی (براساس شکایت‌های واصله از سوی مردم)  مصوبه‌ای صادر و اپراتورها را ملزم کرد که بسته‌های اینترنتی متنوع‌تر با حجم بالا که در حقیقت ذائقه مصرف‌کنندگان را پاسخ می‌دهد، ارائه دهند.

بر این اساس شورای رقابت در جلسه ۶۲۳ خود که هفتم آذر ماه برگزار شد، اپراتورهای تلفن همراه ارائه بسته‌های با حجم بالا با مدت زمان مصرف کوتاه که در حقیقت نوعی انحصار ارائه خدمات بسته‌های اینترنتی است را مورد مخالفت قرار داد و تصویب کرد که این اپراتورها ملزم به ارائه بسته‌های متنوع با حجم بالا در زمان عادی هستند.

همچنین اپراتورها ملزم به این شدند که بسته‌ها را با حجم متناسب و طول زمانی متناسب (همچون سابق اما متنوع تر) ارائه دهند و تعرفه‌ قیمتی نیز در چارچوب مصوبات قانون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشد؛ بنابراین تعرفه نباید افزایش پیدا کند.

دیگر خبرها

  • قیمت انواع گوشت مرغ بسته بندی در بازار چند؟ + جدول قیمت
  • ریسک مصرف بست کمربندی فوق سری!!!
  • زمان‌بندی سرویس‌دهی در خط متروی پرند تغییر می‌کند؟
  • واکنش اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی به برگشت خوردن بنزین ایران از افغانستان
  • تنوع بسته‌های اینترنتی اپراتورها تغییر می‌کند؟
  • قیمت تخم مرغ پوسته‌سفید در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • لزوم برندسازی و بسته بندی محصولات تولیدی در آذربایجان غربی
  • برگزاری نمایشگاه تخصصی کشاورزی و غذایی در مازندران
  • دلبری خشکبار ایرانی در بازار‌های اوراسیا
  • تامین سرمایه در گردش دومین مجموعه بزرگ تولید مقوا و کارتن کشور