Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳۱ شهریور سال ۹۷، اهواز شاهد حادثه خونینی بود که در آن عوامل و مزدوران وابسته به استکبار جهانی، در یک اقدام کور تروریستی، رژه نیرو‌های مسلح را به رگبار بسته و جمعی از نظامیان و غیرنظامیان از جمله یک کودک چهار ساله را به شهادت رساندند. این حمله حدود ساعت ۹ صبح روز ۳۱ شهریور ۹۷ در بلوار قدس اهواز محل رژه نیرو‌های مسلح رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجمان که پیش از اجرای این مراسم در پشت محل برگزاری رژه کمین کرده و منتظر بودند، حدود نیم ساعت پس از آغاز مراسم، مسیر رژه یگان‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران و غیرنظامیان را که به تماشای رژه آمده بودند به رگبار گلوله بستند.

ناصر پورابراهیمی وکیل پرونده عملیات تروریستی ۳۱ شهریور اهواز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: حمله تروریستی خشونت بار و خونین ۳۱ شهریورسال ۱۳۹۷ در رژه نیرو‌های مسلح اهواز منجر به شهادت ۲۳ نفر و مصدومیت ۷۰ نفر شد.

وی افزود: پس از وقوع این حادثه دو پرونده کیفری تشکیل شد، اما پس از طی مراحل قانونی پرونده‌های کیفری تشکیل شده و به دست آمدن برخی دلائل و شواهد از عاملان، آمران، مسببین و مقصرین این اقدام تروریستی که برخی اشخاص حقوقی دولت آمریکا هم در آن دخیل بودند از سوی خانواده قربانیان و مصدومین این عملیات تروریستی تصمیم گرفته شد که یک پرونده حقوقی علیه مسببین و مقصرین این حمله تروریستی تشکیل شود.

پور ابراهیمی گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۸ این تصمیم اجرایی شد و قرار شد از باب مسئولیت مدنی رویه معمول در سطح بین المللی مخصوصا رویه حاکم و مقررات جاری در ایالات متحده آمریکا جهت مطالبه خسارات مادی و معنوی به همراه جریمه تنبیهی و بازدارندگی از وقوع چنین جنایات خشونت باری، با جمع آوری اسناد و مدارک محکمه پسند دادخواست حقوقی تنظیم و در مرجع قضایی تهران با توجه به صلاحیت آن حسب قانون مجلس شورای اسلامی طرح دعوا شود.

وکیل پرونده عملیات تروریستی ۳۱ شهریور اهواز گفت: با جمع آوری مدارک و اسناد و با تنظیم ۲۴ فقره دادخواست در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی تهران طرح دعوا انجام شد که اولین دادخواست در تاریخ ۱۴۰۱/۱/۲۸ و آخرین دادخواست در تاریخ ۳/۱۸/ ۱۴۰۱ ثبت شده است.

وی گفت: خواهان این پرونده خانواده ۱۹ شهید شامل پدر، مادر، فرزندان و همسر و ۳۳ نفر از مصدومین این وعملیات تروریستی می‌باشند.

ابراهیمی اظهار کرد: این پرونده جمعا ۳۶ خوانده دارد که ۳۲ خوانده از اشخاص حقیقی و حقوقی ایالت متحده آمریکا و ۴ نفر هم ازاعضای گروه حرکه النضال الحوازیه می‌باشند.

وی گفت: خواسته خانواده قربانیان و مجروحین این عملیات تروریستی نظیر پرداخت خسارت مادی و معنوی ناشی از صدمات وارد شده به خانواده قربانیان و مصدومین به دادگاه تقدیم شده است.

وکیل پرونده عملیات تروریستی ۳۱ شهریور اهواز گفت: با عنایت به اینکه قاضی دادگاه ختم رسیدگی را اعلام نموده است لذا براساس ماده ۲۹۵ قانون آیین دادرسی مدنی ظرف مدت معین باید رای اعلام شود مگر اینکه مدارک و دلیل موجه وجود داشته باشد از قبیل اینکه پاسخ استعلام یا نظر کارشناسی وصول نشده باشد یا دادگاه استعلام جدید درخواست کند.

وی گفت: با توجه به پیچیدگی و وجود ۲۴ فقره پرونده صدور رای در این فرجه زمانی را کمی دشوار می‌کند، اما تصمیم نهایی صدور و اعلام رای با دادگاه می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عملیات تروریستی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۱۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امنیتی ترکیه در مرز یونان و دستگیری ۱۳ نفر

نیروهای امنیتی ترکیه روز سه شنبه ۱۳ نفر متهم به عضویت در گروه‌های تروریستی که قصد فرار به یونان را داشتند، دستگیر کردند.

به گزارش مشرق، مرزبانان ترکیه روز سه شنبه ۱۳ مظنون به عضویت در گروه‌های تروریستی که قصد فرار به یونان را داشتند، دستگیر کردند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «تی‌آرتی» دستگاه امنیت ترکیه اعلام کرد که مظنونان روز سه شنبه توسط نیروهای ژاندارمری در استان «ادرنه» هم مرز با یونان دستگیر شدند. در میان این افراد پنج مظنون به عضویت گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» و ۸ عضو گروه تروریستی «گولن» وجود دارند.

ترکیه این گروه‌های تروریستی را پشت کارزار طولانی مدت برای سرنگونی دولت از طریق نفوذ به نهادهای ترکیه، به ویژه ارتش، پلیس و قوه قضاییه می‌داند.

گروه شبه‌نظامی «حزب کارگران کردستان» (پ‌ک ک) که از نظر ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا گروه تروریستی شناخته می‌شود، بعد از شکستن توافق آتش‌بس با آنکارا، درگیری مسلحانه با دولت مرکزی را از سرگرفت. این گروه از سال ۱۹۸۴ مبارزه مسلحانه‌ای را با دولت ترکیه آغاز کرده است. بر اساس آمارهای رسمی ترکیه، بیش از چهل هزار نفر، که بیشتر آنها غیرنظامی هستند، در این درگیری‌های ۴۰ ساله کشته شدند.

پلیس ترکیه چندی قبل نیز به دستور دادستانی استانبول، عملیاتی را برای بازداشت ۲۵۸ مظنون از جمله ۲۱۶ نظامی کنونی ارتش در ۶۷ شهر مختلف آغاز کرد. این افراد همچنین به استفاده از نرم‌افزار «بای‌لاک» - برنامه‌ مورد استفاده عوامل گولن در شب کودتا متهم شدند.

مقامات ترکیه‌ می‌گویند عوامل کودتای سال قبل پس از آنکه گروه‌های ارتباطی آنها در شبکه اجتماعی «واتس‌آپ» لو رفته بود، از نرم‌افزار بای‌لاک برای هماهنگی استفاده کردند. آنکارا سازمان گولن را - که به گفته دولتمردان این کشور، اعضای آن به صورت مویرگی در بیشتر نهادها و سازمان‌های دولتی ترکیه نفوذ کرده بودند - تروریستی و عامل کودتای نافرجام ۱۵ جولای ۲۰۱۶ می‌داند و از آمریکا خواسته که او را به ترکیه بازگرداند.

دستگاه امنیتی ترکیه به جزئیات بیشتری از عملیات اخیر خود در مرز با یونان اشاره‌ای نکرده است. یونان نیز در خصوص ادعای تلاش این افراد برای ورود به خاک خود واکنشی نشان نداده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • چه زمانی شکایت کیفری رد می شود؟
  • استحاله مفهوم عفو با مرگ در پرونده حمید نوری
  • استحاله مفهوم عفو با مرگ در نظام قضایی سوئد در پرونده حمید نوری
  • میهمانی شبانه کار دست بازیکن استقلال داد؛ پرونده در دادگاه به جریان افتاد!
  • عملیات امنیتی ترکیه در مرز یونان و دستگیری ۱۳ نفر
  • عملیات امنیتی ترکیه در مرز یونان و دستگیری 13 نفر
  • پرونده پول‌های بلوکه‌شده ایران روی میز مجلس
  • محکومیت میلیاردی استقلال با حکم کمیته وضعیت
  • محکومیت میلیونی جدید باشگاه استقلال
  • محکومیت استقلال با رأی کمیته وضعیت