مهمترین نکات در خصوص ارتباط بین والد و فرزند
تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۳۱۳۶۳
یک روانشناس گفت: والدین اگر میخواهند کودکانی با روان سالم تربیت کنند، باید در وهله اول خود از روانی سالم برخوردار باشند.
معصومه تبریزی، روانشناس و مدرس دانشگاه در خصوص مادران شاغل و تعادل بین کار و امور منزل گفت: والدین اگر میخواهند کودکانی با روان سالم تربیت کنند، باید در وهله اول خود از روانی سالم برخوردار باشند؛ بنابراین اگر والدین همه وقت خود را صرف مراقبت از فرزند کنند، اما خودشان از حال خوشی برخوردار نباشند، نتیجه دلخواه تربیتی حاصل نخواهد شد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی افزود: مادران نباید تربیت فرزند خود را بالاتر از مراقبت از خود و یا ارتباط سالم با همسر خود قرار دهند، زیرا والدین و فرزندان در راستای هم و از اولویت مشابهی برخوردار هستند. همان قدر که کودک من مهم است، من هم مهم هستم. همان قدر که آماده بودن غذا در خانه مهم است، حال من حین پختن غذا نیز مهم است.
این روانشناس گفت: ما تصور میکنیم کودکان متوجه حال بد ما نمیشوند، اما روانشناسان دریافتهاند که کودکان حتی در هنگام شیر خوردن به صورت مادر خود توجه میکنند که در صورت ناراحت بودن و یا استرس داشتن مادر هنگام شیر دادن، با تاثیر منفی بر روی سلامت نوزاد همراه خواهد بود.
وی افزود: توصیه ما به مادران این نیست که خودخواه باشند و رفاه کودک خود را در نظر نگیرند، اما در نظر داشته باشند که بین خودخواهی و فداکاری یک طیف وجود دارد که این دو صفت در دو سر طیف قرار دارند و مادران نباید در دو سر این طیف قرار بگیرند.
او در خصوص بهبود روابط مادر و فرزند گفت: یکی از مهمترین نکات در خصوص ارتباط بین والد و فرزند، توضیح دادن است. برای مثال: وقتی به فرزند خود میگوییم که گوشی تلفن خود را کنار بگذارد و توضیحی در این باره نمیدهیم، فرزند ما گمان میکند ما داریم از قدرت خود در خانواده استفاده میکنیم و به او زور میگوییم. شایسته است به فرزند خود دلیل انتظارات خود را توضیح دهید تا ارتباطی موثرتر با وی داشته باشیم.
وی در خصوص دوران بلوغ گفت: دوران بلوغ فرزند زمان طوفان، اختلاف و تغییر است. ما به والدین توصیه میکنیم در این دوره از زندگی فرزند خود، صبور باشند و میزان تحمل خود را بالا ببرند تا دوره نوجوانی فرزندشان به پایان برسد.
وی افزود: واضح است که هماهنگ کردن کارهای خانه برای مادران شاغل کار سادهای نیست، به همین دلیل لازم است که مادران شاغل با خود همدلی داشته باشند و انجام نشدن به نحو احسن همه کارهای خانه، آنها را دچار عذاب وجدان نکند و با برنامه ریزی و الویت بندی مناسب به امورات منزل بپردازند.
منبع: مادر کودک
منبع: پول نیوز
کلیدواژه: روانشناس روانشناس قلابی روانشناس کودک خانواده همسر فرزند خود
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
کوچک جنگلی؛ لالایی مادران گیلان
فیلمنامه این سریال از سال ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴ برای گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما نوشته شد. در ابتدا قرار بود کارگردانی دیگر «کوچک جنگلی» را بسازد، اما با کنار کشیدن وی، بهروز افخمی عهدهدار ساخت آن شد.
کوچک جنگلی روایتگر گوشهای از تاریخ قیام جنگل به رهبری میرزا کوچک خان است و در این اثر علیرضا مجلل نقش میرزا کوچک خان را بازی کرد و دیگر بازیگران این پروژه مهدی هاشمی، جمشید گرگین، صدرالدین حجازی، عنایتالله شفیعی، جهانگیر الماسی، اکبر سنگی و ... بودند.
از نکات قابل تامل در این اثر میتوان به نگارش فیلمنامه اشاره کرد که وقت و انرژی زیادی برای این اثر گذاشته شد. همچنین ظرافتهای کار نشان میدهد که کار تمیز و خوش ساخت بود. البته از دیگر ویژگیهای این سریال میتوان به پیچیدگیها و ابهاماتی اشاره کرد که در این سریال بارز بود.
جهت مشاهده فیلم اینجا کلیک کنید.