Web Analytics Made Easy - Statcounter

اساتید دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران پیرامون وقایع اخیر گفت: ما جمهوری اسلامی را هویت جمعی ملت و طریقه عزت ایران می‌دانیم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اساتید دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران: ما جمهوری اسلامی را هویت جمعی ملت و طریقه عزت ایران می‌دانیم

متن بیانیه اساتید دانشکده علوم اجتماعی پیرامون وقایع اخیر
۱ مهر ۱۴۰۲

اخیراً ویدئویی از جلسه‌ای در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در فضای مجازی منتشر شد که در آن یکی از دانشجویان سابق دانشکده، با ظاهری نامناسب تلاش کرده است تا با فریب و استفاده ابزاری از تریبون دانشگاه، سخنانی را بر زبان براند که خلاف مصالح ملی و شئون دانشگاه و در راستای اهداف دشمنان ملت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اعضای هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی، ضمن محکوم کردن این اقدام، اعلام می‌داریم که یکپارچگی سرزمینی، امنیت ملی و پاسداری از ارزش‌های ملی و اسلامی، فصل مشترک تمامی اساتید با هر نوع تفکر سیاسی است.
ایران اسلامی، تمدنی برآمده از حکمت و فرزانگی و سرای امن مردمانی هوشمند و مهرورز است و قوام آن در هم‌نشینی اقوام تجلی یافته است. ایران بزرگ، محصول همگرایی و زندگی مسالمت‌آمیز اقوام ایرانی است و ما جمهوری اسلامی را هویت جمعی ملت و طریقه عزت ایران می‌دانیم و نقش ما دانشگاهیان در این عرصه، کمک به پیشرفت علم و فناوری و تربیت منابع انسانی کارآمد برای حل مسائل و پیشرفت روزافزون کشور است. تلاش علوم اجتماعی نیز همواره در راستای اعتلای هویت ایرانی و اسلامی بوده است و حمایت از تجزیه‌طلبی و تروریسم، جایی در میان گفتار علمی ما ندارد.
در پایان تأکید می‌کنیم که آرامش کشور، ثمره خون‌های پاک هزاران شهید گلگون‌کفن است که به‌هیچ‌وجه نباید دستاویز بازی‌های سیاسی قرار گیرد. بدون شک، تلاش دشمنان برای سوء استفاده از فضای باز سیاسی و اجتماعی و همچنین گفتمان علمی در دانشگاه و کشور، ناکام خواهد ماند چراکه همه دانشگاهیان نسبت به نقشه آنان در این زمینه آگاه هستند.

اساتید امضاءکننده به ترتیب الفبا
۱. دکتر نصیبه اسمعیلی
۲. دکتر سید مهدی اعتمادی فرد
۳. دکتر یاسر باقری
۴. دکتر یحیی بوذری‌نژاد
۵. دکتر عبدالله بیچرانلو
۶. دکتر حمید پارسانیا
۷. دکتر شیوا پروائی
۸. دکتر فاطمه ترابی
۹. دکتر فاطمه تنها
۱۰. دکتر حمید رضا جلایی‌پور
۱۱. دکتر غلامرضا جمشیدی‌ها
۱۲. دکتر محمدرضا جوادی یگانه
۱۳. دکتر حسین حاج محمدی
۱۴. دکتر حامد حاجی حیدری
۱۵. دکتر مهدی حسین‌زاده یزدی
۱۶. دکتر مریم حسین یزدی
۱۷. دکتر معز خادم الحسینی
۱۸. دکتر طاهره خزائی
۱۹. دکتر علی دادگر
۲۰. دکتر اعظم راودراد
۲۱. دکتر سید پویا رسولی نژاد
۲۲. دکتر مریم رفعت‌جاه
۲۳. دکتر قاسم زائری
۲۴. دکتر علی اصغر سعیدی
۲۵. دکتر مجید سلیمانی ساسانی
۲۶. دکتر مینو سلیمی
۲۷. دکتر احسان شاه قاسمی
۲۸. دکتر علی شکوری
۲۹. دکتر ملیحه شیانی
۳۰. دکتر سهیلا صادقی فسائی
۳۱. دکتر رسول صادقی
۳۲. دکتر محسن صبوریان
۳۳. دکتر سید سعیدرضا عاملی
۳۴. دکتر خیام عزیزی مهر
۳۵. دکتر موسی عنبری
۳۶. دکتر غلامرضا غفاری
۳۷. دکتر فرزاد غلامی
۳۸. دکتر زهرا فرضی زاده
۳۹. دکتر سید احمد فیروزآبادی
۴۰. دکتر عباس قنبری
۴۱. دکتر حسین کچویان
۴۲. دکتر عبدالحسین کلانتری
۴۳. دکتر مسعود کوثری
۴۴. دکتر مجید کوششی
۴۵. دکتر حسین محمودیان
۴۶. دکتر مهدی منتظر قائم
۴۷. دکتر میثم موسائی
۴۸. دکتر حسین میرزایی
۴۹. دکتر احمد نادری
۵۰. دکتر هوشنگ نایبی
۵۱. دکتر زهره نجفی اصل
۵۲. دکتر روح الله نصرتی
۵۳. دکتر یونس نوربخش

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران علوم اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دکتر حسین دکتر سید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۸۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان نیاز به ایجاد دانشکده توانبخشی دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمدمهدی مجذوبی عصر امروز در سومین مجمع سلامت استان همدان اظهار کرد: در یک سال اخیر تلاش کردیم با برنامه‌ریزی مناسب در خصوص ارتقای سلامت جامعه حداکثر نتیجه را بگیریم.

وی با بیان اینکه حوزه سلامت نیازمند حمایت است گفت: پویش غربالگری فشار خون و دیابت به صورت رسمی کار خود را در چند روز گذشته آغاز کرده که می‌تواند تأثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری‌های با منشأ فشار خون و دیابت باشد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: در حوزه جوانی جمعیت در دانشگاه و بخش‌های مرتبط با این حوزه به‌ صورت مستمر جلساتی برگزار شده اما برای دستیابی به نتیجه مطلوب به ورود جدی‌تر دستگاه متولی نیاز است.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۱۴ هزار نفر در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی همدان مشغول فعالیت هستند و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر مجرد در این خانواده بزرگ وجود دارد، یادآور شد: باید در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری ورود جدی‌تری داشته باشیم.

 مجذوبی با بیان اینکه اگر نتوانیم در حوزه جوانی جمعیت اقدام موثری انجام دهیم قافیه را باخته‌ایم، تصریح‌کرد: خودکفایی و امنیت غذایی نیز دو مؤلفه بسیار مهم هستند که مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: با توجه‌ به احتمال بروز بیماری عفونی و آلودگی‌های میکروبی از طریق غذا، کارهای دقیقی در معاونت غذا و دارو در حال اجراست و به طور محسوس از اوایل انقلاب تاکنون شیوع بیماری‌های عفونی در کشور کاهش‌ یافته است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان  با بیان اینکه متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل استفاده بیش از حد کودهای شیمیایی و سموم ابتلا به سرطان معده و گوارشی در دنیا سیر صعودی داشته، خاطرنشان کرد: آمارها حاکی از افزایش پنج تا ۶ برابری ابتلا به سرطان‌های گوارشی در دنیا دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه استان همدان در حوزه توان‌بخشی نیاز به ایجاد دانشکده جدید حداکثر تا سه سال آینده است تصریح کرد: با اقدامات خوبی که پس از انقلاب در حوزه سلامت انجام‌ شده حداقل ۲۰ سال سن امید به زندگی افزایش‌ یافته است.

مجذوبی بیان کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر سالمندی جمعیت از هفت درصد به ۱۴ درصد رسیده است که باید برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شود.

وی در ادامه اظهار کرد: با وجود افزایش آمار تصادفات ترافیکی مرگ بیمارستانی به دلیل تصادفات نسبت به هفت ماه سال گذشته کاهش‌ یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان خاطر‌نشان کرد: میانگین زمان رسیدن آمبولانس اورژانس به بالین مصدومان ترافیکی کاهش‌ یافته است درعین‌ حال ۱۲ پایگاه در حال احداث است هر چند برای رسیدن به حد مطلوب به ۱۰ پایگاه دیگر نیاز داریم.

پایان پیام/ ۸۹۰۵۰

دیگر خبرها

  • همدان نیاز به ایجاد دانشکده توانبخشی دارد
  • تشکیل اندیشکده‌های راهبردی بسیج برای حل مشکلات جامعه واجب است
  • اهمیت هویت ایرانی - اسلامی در اسناد بالادستی مشهود است
  • نقش دانشگاه در حل مسائل کشور سبقه طولانی دارد
  • حساسیت نقش اساتید بسیجی در مقایسه با سایر بسیجیان جامعه
  • همه دنیا امروز دنبال کشور گشایی از طریق علم و فناوری هستند
  • وزیر علوم: بسیجیان وحدت ملی را تقویت کنند
  • اساتيد دانشگاه صنعتي سهند در جمع پژوهشگران ايراني پراستناد يک درصد برتر جهان
  • «دیلمان» تنها یک ناوشکن نیست هویتِ جوان ایرانی است
  • «دیلمان»تنها یک ناوشکن نیست هویتِ جوان ایرانی است