Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت آغازسال جدید تحصیلی بیانیه ای صادرکرد دراین بیانیه برمصوبه کنکوری شورا و نقش جدی سوابق تحصیلی و آموزش و پرورش در روند تحصیلی افراد تاکید شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با صدور بیانیه ای به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید ضمن گرامی داشت یاد شهدای تعلیم و تربیت و علم و فناوری و تبریک بهار تعلیم و تربیت به اساتید حوزه و دانشگاه و معلمان از تمام ارکان نظام تعلیم و تربیت دعوت کرد تا با توجه اهمیت بالای نقش خانواده در تربیت؛ برای پر رنگ‌تر شدن نقش خانواده(والدین) در تعلیم و تربیت در کنار مدرسه و دانشگاه برنامه‌ریزی و کوشش داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح این پیام به شرح ذیل است:

چگونگی اجرایی‌سازی مصوبه کنکوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شد

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

از عوامل توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، گسترش همه جانبه آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد می‌باشد

رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور 14/02/1390

آغاز سال تحصیلی جدید فرصتی است تا به مرور برخی مسائل نظام تعلیم و تربیت در کشور و دستاوردهای انقلاب در این حوزه و اولویت‌های پیش‌رو بپردازیم.

انقلاب اسلامی ایران با هدف بازسازی بنیادهای اساسی جامعه در راستای تربیت انسان الهی با هدایت بزرگ‌مرد الهی حضرت امام خمینی(ره) که خود نمونه برجسته انسان تربیت شده در مکتب الهی بود به پیروزی رسید.

با وقوع انقلاب اسلامی ایران و متعاقب آن انقلاب فرهنگی جهاد علمی در کشور آغاز شد و کشور ایران که بیش از 50 درصد مردمش در آن زمان سواد خواندن و نوشتن نداشتند؛ امروز به نرخ باسوادی به بیش از 97 درصد رسیده است و دختران ایرانی نیز در این جهاد علمی مشارکت فعال و پویا دارند.

در دانشگاه‌های کشور نیز رشد علمی چشمگیر و فراگیری را شاهد بودیم و تعداد جمعیت دانشجو، اعضای هیئت علمی، انتشارات و تولیدات علمی، شاخص‌های فناوری و نوآوری و زیرساخت‌های دانش‌پایه ایران اسلامی به برکت انقلاب و تدابیر راهبردی کشور در جایگاه‌های قابل اعتنا در جهان قرار گرفته است.

حوزه‌های علمیه نیز پس از انقلاب در پاسخگویی به نیازهای فکری، معرفتی و روحی جامعه و نظام اسلامی تحولات گسترده‌ای را داشته‌اند.

موفقیت‌های صورت گرفته در نهاد تعلیم و تربیت کشور علی‌رغم همه کاستی‌ها و مشکلات پیش‌روی کشور بوده و نقش مهم اساتید گرانقدر و معلمان شریف در این جنبش بزرگ علم و فناوری در دهه‌های گذشته غیرقابل انکار است و در این فرصت از تلاش همه این عزیزان تشکر کرده و امیدواریم در روند نظام تعلیم و تربیت کشور شاهد تقویت روزافزون بسترهای تعاملی برای ایفای نقش و مشارکت موثرتر خانواده‌ها در کنار معلمان برای امر تربیت باشیم.

تعلیم و تربیت زیربنا و پیش‌ران تمام تحولات در جامعه است و پیشرفت کشور و استمرار تحولات در مسیر تمدن نوین اسلامی در گرو تربیت نیروی انسانی دانا و توانا است که تمام اجزای نهاد تعلیم و تربیت باید تلاش بالایی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و در تراز نظام اسلامی داشته باشند و برای رفع کاستی‌های ناشی از مشکلات پیش آمده در امر آموزش در دوران کرونا همچنان نیازمند همت مضاعف هستیم.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در کنار نهاد تعلیم و تربیت در کشور در سیر تحول خود در دوره جدید با توجه به تدبیر رهبر معظم انقلاب امر تعلیم و تربیت را بیش از پیش مورد توجه قرار داده است و خوشبختانه هماهنگی کم‌نظیری در بخش‌های مختلف کشور برای حل مشکلات و دوام توفیقات وجود دارد.

یکی از اقدامات مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال‌های اخیر برای حل مشکلات نهاد تعلیم و تربیت در کشور " سیاست ها و ضوابط سامان‌دهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی" بود که بر اساس آن آموزش و پرورش کشور و سوابق تحصیلی نقش جدی‌تری را در ادامه روند تحصیلی افراد ایفا می‌کند که اجرای این سیاست در سال جاری حرکت در مسیر خلاقیت‌پروری و عمق‌بخشی به یادگیری و نجات دانش‌آموزان عزیز و خانواده آنها از ورطه پر چالش کنکور است که دستگاه‌های مسئول نتایج مثبت اجرای آن را برای مردم عزیز اعلام خواهند کرد.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای تعلیم و تربیت و علم و فناوری، بهار تعلیم و تربیت را به این خانواده بزرگ تبریک عرض کرده و برای اساتید محترم حوزه و دانشگاه و معلمان عزیز و همچنین دانشجویان، طلاب حوزه‌های علمیه و دانش‌آموزان آرزوی موفقیت در سال تحصیلی جدید را دارد و از تمام ارکان نظام تعلیم و تربیت دعوت می‌کند تا با توجه اهمیت بالای نقش خانواده در تربیت؛ برای پر رنگ‌تر شدن نقش خانواده(والدین) در تعلیم و تربیت در کنار مدرسه و دانشگاه برنامه‌ریزی و کوشش داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی آغاز سال تحصیلی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نهاد تعلیم و تربیت نظام تعلیم و تربیت تعلیم و تربیت نقش خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط سن ۲۲ سال و سهم ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور ویژه فرهنگیان

کنکور ویژه فرهنگیان برای نخستین بار در اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و داوطلبان علاقه‌مند حتماً باید در نوبت نخست کنکور شرکت کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امسال داوطلبان کنکور که علاقه‌مند به انتخاب شغل معلمی هستند باید در کنکور ویژه فرهنگیان شرکت کنند، این اتفاق برای نخستین بار است.

پیش از این رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش از برگزاری کنکور ویژه تعلیم و تربیت برای انتخاب افراد علاقه مند به شغل معلمی خبر داده بود.

داوطلبان کنکور که قصد انتخاب دانشگاه فرهنگیان را دارند باید در بازه زمانی فعلی که از روز گذشته یکشنبه 5 آذر آغاز شده است و تا 11 آذر 1402 ادامه دارد، حتماً برای کنکور 1403 ثبت‌نام کنند.

کنکور ویژه فرهنگیان فقط اردیبهشت برگزار می‌شود/ شرط سن 22 سال برای انتخاب دانشگاه فرهنگیان

کنکور ویژه فرهنگیان در تاریخ  6 و 7 اردیبهشت سال 1403 برگزار می‌شود و در نوبت دوم کنکور 1403 که در تیر ماه است، پذیرشی برای دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد بنابراین داوطلبان حتماً در کنکور اردیبهشت شرکت کنند.

شرط سن انتخاب دانشگاه فرهنگیان برقرار است و داوطلبان حداکثر تا سن 22 سال مجاز به انتخاب دانشگاه فرهنگیان هستند.داشتن حداقل معدل کل 14 در دوره متوسطه دوم برای ثبت‌نام در کنکور فرهنگیان نیاز است.

عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش درباره برگزاری کنکور ویژه فرهنگیان به تسنیم گفت: آزمون فرهنگیان دفترچه اختصاصی دارد که مربوط به شایستگی‌های معلمی است و در دفترچه راهنمای کنکور اعلام شده است که از چه دروسی خواهد بود. نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته اعلام می‌شود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشته‌ها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمی‌توانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاه‌مدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.

مواد امتحانی و ضرایب دفترچه ویژه آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم به ترتیب هوش و استعداد معلمی با ضریب 3، تعلیم و تربیت اسلامی با ضریب 2 و فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی با ضریب 2 خواهد بود.

میزان تاثیر و سهم نمرات در پذیرش دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان به صورت 50 درصد سوابق تحصیلی، 25 درصد آزمون اختصاصی (شامل 15 درصد نمرات آزمون سراسری و 10 درصد آزمون اختصاصی گروه فرهنگیان) و 25 درصد مربوط به ارزیابی شایستگی‌های معلمی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ به دریافت سوابق تحصیلی نیاز نوار
  • تربیت انسان شایسته سرمایه ماندگار نهاد تعلیم و تربیت است
  • شرط سن ۲۲ سال و سهم ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور ویژه فرهنگیان
  • سهم سوابق تحصیلی و کنکور برابر شد
  • همه چیز در مورد کنکور ۱۴۰۳
  • بسیج در گفتمان‌سازی سند تحول کمک کند
  • رئیس سازمان سنجش: سهم سوابق تحصیلی و کنکور برابر شد
  • همه داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ باید سوابق تحصیلی داشته باشند
  • جزئیات ثبت نام نوبت اول آزمون سراسری
  • مدارس طلایه‌داران فرهنگ جهادی در جامعه هستند