فوتبال ایران در انتظار یک تصمیم سرنوشتساز!
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۳۹۴۰۷
به گزارش ورزش سه، پس از اتفاقات رخداده پیرامون ماجراهای مربوط به استادیوم آزادی و انتقاد گسترده از کیفیت چمن، ممکن است برنامه انجام مسابقات روی چمن این ورزشگاه به آینده موکول بشود.
در حال حاضر مهمترین مسابقه پیشرو دیدار نساجی و الهلال است که با توجه به اعلام این ورزشگاه به عنوان میزبان مسابقه، این دیدار حساس لیگ قهرمانان باید روی همین زمین برگزار بشود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
در این شرایط به نظر میرسد با توجه به اتفاق افتادن تعطیلی عجیب و ناگهانی لیگ که هیچکس موافق آن نبود، مدیران ورزش ایران فکر دیگری در سر دارند و آن، به احتمال زیاد تعطیل کردن انجام مسابقات در ورزشگاه آزادی و طرح جایگزینی چمن این استادیوم به چمن هیبریدی در مدت زمان چهار الی پنج ماه است؛ چیزی که مهدی تاج نیز قبلا در مصاحبهای به آن اشاره کرده بود.
در حال حاضر با توجه به ضعف زیرساخت در فوتبال تهران، جایگزین ایدهالی برای ورزشگاه آزادی وجود ندارد.
مهیار عسگریان، مدیر مجموعه آزادی، در این باره میگوید: ده سال از عمر مفید چمن ورزشگاه آزادی میگذرد و این افت کیفی ناگهان رخ نداده است. با این حال ما تلاش میکنیم با مشاورین جدیدی که به کار اضافه شدهاند، شرایط چمن آزادی را بهبود ببخشیم.
از آنجا که فوتبال باشگاهی ایران در لیگ برتر به هفته پنجم رسیده و با توجه به وقفهها و همچنین پیشآمدهای ملی محال است که این رقابتها تا زمان شروع جام ملتهای آسیا به نیم فصل برسد، با در نظر داشتن این موضوع که استقلال و پرسپولیس هر کدام تنها چهار مسابقه تا زمان تعطیلی لیگ دارند، میشود از این فرصت استفاده کرد و چمن آزادی را زودتر زیر کشت برد.
به گفته عسگریان بهترین زمان برای کشت چمن، اسفندماه است اما در مهرماه هم میشود این کار را انجام داد. با این حال او عقیده دارد اگر قرار باشد ورزشگاه آزادی را تعطیل کرد، باید یک نوسازی همه جانبه در آن صورت بپذیرد و کلیه قسمتهای کاسه استادیوم آزادی دچار تغییرات و بهبود بشود، چرا که تماشاگر نمیپذیرد بعد از افتتاح همچنان خرابی در ورزشگاه آزادی باقی مانده باشد. بنابراین این مسئله نیاز به تخصیص بودجه و عملیات عمرانی تازه دارد.
این چمنی است که فعلا در حال حاضر غیرقابل استفاده شده و نمیشود روی آن فوتبال بازی کرد. بنابراین بعد از ۲۱ سال باید موضوع جایگزینی انجام بشود و به جای خسارات بیشتر و احتمال بروز مصدومیتهای مضاعف، چه بهتر که دنبال زمین فعلی کنده و به صورت کلی چمن دیگری آزادی را مفروش کند که این مسئله با صرف هزینه و وقت امکانپذیر خواهد بود.
اگر چنین اتفاقی بیفتد، تنها ورزشگاه در دسترس در تهران، ورزشگاه تختی است که میتواند پذیرای تماشاچی و انجام مسابقات برای دو باشگاه باشد؛ اگرچه مشخص نیست که زمین تختی از نظر چمن در چه شرایط کیفیای است اما به تازگی برای نوسازی آنجا فعالیتهایی جدی انجام شده است. البته پرسپولیس ورزشگاه شهید کاظمی را هم به عنوان یکی از گزینههای خود برای میزبانی از مسابقات لیگ برتر در اختیار دارد. همچنین استقلال و پرسپولیس میتوانند به بازی در شهرهای دیگر فکر کنند؛ شهرهایی مثل مشهد و اراک و حتی کرج که شاید بتوانند میزیان استقلال و پرسپولیس (با تماشاگر یا بدون تماشاگر) باشند.
موضوع برگزاری مسابقات آسیایی هم برای پرسپولیس به این صورت خواهد بود که یا بازی به کشور دیگری مثل قطر منتقل شود و یا شهری مثل مشهد با استادیوم بی نظیرش میزبان سرخپوشان باشد. در هر صورت وضعیت، اضطراری و غیرمنتظره است و مدیریت ورزش و فوتبال ایران در بد مخمصهای گرفتار شدهاند.
امروز جلسه جلسهای در همین باره بین مسئولان فدراسیون و مدیر ورزشگاه آزادی برگزار شده و تصمیمگیری برای مشخص کردن زمانی برای تعطیلی پنج یا شش ماهه چمن ورزشگاه آزادی به فدراسیون فوتبال واگذار شده است که آنها با توجه به شرایط مسابقات زمانی را در نظر بگیرند. به نظر میرسد مهدی تاج در جلسهای با حضور مدیران باشگاهی در این زمینه به تصمیم نهایی برسد و باید دید که در نهایت آزادی تا چه زمانی میزبان مسابقات باشگاهی خواهد بود.
فعلا صورت مسئله با اعلام یک تعطیلی عجیب تا حدی پاک شده تا ببینیم در آینده چه اتفاقی رخ میدهد اما شاید تعطیلی ورزشگاه آزادی به سرعت اجرایی و قطعی بشود.
منبع: ورزش 3
کلیدواژه: ورزشگاه آزادی ورزشگاه آزادی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۳۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
شرط استانداری تهران برای تعطیلی در زمان آلودگی هوا
به گزارش پارس نیوز به نقل از تسنیم؛ علیرضا فخاری، استاندار تهران با اشاره به آلودگی هوا در استان تهران و نحوه تصمیمگیری درباره صدور دستور تعطیلی مدارس اظهار داشت: براساس قانون هوای پاک، کارگروهی با حضور همه دستگاههای متولی که وظیفه و ابزار کنترل آلودگی را دارند، تشکیل و بر اساس استعلاماتی که از اعضای کارگروه اخذ میشود، تصمیمگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه تصمیمات براساس شاخصهای دریافتی از ایستگاههای کنترل آلودگی هوا اتخاذ میشود، افزود: گاهی ممکن است هواشناسی شرایط ناپایدار، غیرثابت و سیال را پیشبینی کند که آلودگی را با خود میبرد، لذا تصمیمگیریها نیز باید بر اساس گزارش هواشناسی انجام شود.
استاندار تهران در ادامه گفت: دستور تعطیلی مدارس و در ادامه آن سایر دستگاههای اداری در آخرین مرحله و در صورت افزایش آلایندگی صادر میشود.
ی با اشاره به بروز مشکلات بزرگ و اساسی هنگام تعطیلی مدارس تصریح کرد: در صورت تعطیلی ناگهانی مدارس خانوادههایی که شاغل هستند و امکان همراهی فرزندان خود در خانه را ندارند، دچار بلاتکلیفی میشوند.
فخاری در پایان با بیان اینکه یکی از موانع اصلی تعطیل نکردن شهرها نیز جلوگیری از ضرر اقتصادی است، خاطرنشان کرد: تصمیمات در خصوص کاهش آلودگی با رعایت تمامی جوانب انجام میشود، تا از بروز ضرر و زیان جبرانناپذیر اقتصادی برای مشاغل و تولیدکنندگان جلوگیری شود.