زلزله سمنان را لرزاند/ جزئیات
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۷۴۲۹۶۶
کمال طاهریان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان اظهار کرد: بر اساس گزارش دریافتی، زمینلرزهای امشب حوالی دامغان از توابع استان سمنان را لرزانده است.
وی ادامه داد: این زمینلرزه در ساعت ۲۰ دقیقه و ۳۱ ثانیه به وقت محلی با بزرگای ۳.۸ ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین رخ داده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: این زمینلرزه در موقعیت جغرافیایی با عرض شمالی ۳۶.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
طاهریان با بیان اینکه این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده است، گفت: این زلزله در ۹ کیلومتری دامغان، ۲۹ کیلومتری دیباج و ۵۰ کیلومتری مجن رخ داده است.
به گزارش فارس؛ تاکنون گزارشی از خسارتهای احتمالی این زمینلرزه دریافت نشده؛ اما مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران وقوع آن را تأیید کرده است.
۲۳۳۲۳۳
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1816809منبع: خبرآنلاین
کلیدواژه: زلزله زلزله تهران استان سمنان
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۷۴۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
میر آباد در آذربایجان غربی لرزید
ایسنا/آذربایجان غربی زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر در عمق ۶ کیلومتر چهارشنبه ۸ آذرماه میرآباد را لرزاند.
این زمین لرزه در ساعت ۴ و ۴۰ صبح چهارشنبه در ۱۷ کیلومتری میرآباد، ۱۹ کیلومتری سردشت به وقوع پیوست.
انتهای پیام