Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2023-12-02@08:27:53 GMT

با تأسی به شهدای علمی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۸۸۱۲۳۰۶

با تأسی به شهدای علمی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه همه شهدا دارای جایگاه ارزشمند نزد پروردگار هستند، اظهار کرد: با ایجاد عدالت و عملکرد و نگرش صحیح در حکمرانی می‌توانیم قدر شهدای علمی را بدانیم و با تأسی به آنها مشکلات را حل کنیم. 

دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با ایسنا،  با اشاره به ارزشمند بودن مقام شهدا نزد خداوند، اظهار کرد: هنگامی که سخن از شهادت به میان می‌آید، هیچ اهمیتی ندارد که آن شهید جزو شهدای علمی باشد یا در این طیف قرار نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام شهدا دارای جایگاه ارزشمند نزد پروردگار هستند.

وی با بیان اینکه تمام شهدای علمی برای ارتقای جایگاه کشور تلاش کرده‌اند، افزود: به طور مثال، شهدای هسته‌ای جزو شهدای علمی هستند که برای ارتقای جایگاه علمی کشور تلاش کرده‌اند. اگر خود را بدهکار کشور بدانیم مشکلات برطرف می‌شوداما بعضا به جای اینکه خود را بدهکار سیستم بدانیم، خود را طلبکار قلمداد می‌کنیم. در دوران دفاع مقدس شرایط طوری بود که همه خود را بدهکار و مدیون کشور می‌دانستند و برای ادای دین به کشور متحد بودند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران اظهار کرد: دولت می‌بایست امکانات لازم برای دانشمندان، پزشکان، افراد تحصیل‌کرده و سایر اقشار جامعه فراهم کند؛ به نحوی که دغدغه خوراک و مسکن نداشته باشند. ما باید فرهنگ بدهکار کشور بودن را جاری کنیم و خود را بدهکار کشور بدانیم. اگر چنین شرایطی شکل بگیرد، اوضاع جامعه هم بهتر می‌شود. 

وی با اشاره به فداکاری‌های دوران کرونا افزود: شرایط دوران کرونا بیانگر این است بسیاری از مردم خود را به کشور بدهکار می‌دانند. من بر این باور هستم، وجود فساد در برخی از لایه‌های اداری سبب شده مردم خود را بدهکار کشور ندانند و بی اعتماد باشند.

دکتر قناعتی ادامه داد: شایسته‌سالاری در برخی از حوزه‌ها وجود ندارد و اشراف در برخی از لایه‌های نفوذ کرده‌اند. فرزندان خانواده‌های اشراف نسبت به خانواده‌های ضعیف‌تر فرصت بیشتری دارند. این شرایط نشان می‌دهد، نتوانسته‌ایم عدالت را در کشور برقرار کنیم. اگر عدالت را برقرار می‌کردیم فرصت رشد در اختیار همه قرار می‌گرفت. ما با ایجاد عدالت، بدهکاری به کشور، عمل و نگرش صحیح در حکمرانی می‌توانیم قدر شهدای علمی را بدانیم و مشکلات را حل کنیم. 

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: تمام افراد معروف از شرایط مشهور شدن برخوردار نیستند و این موضوع در تمام دنیا وجود دارد. برخی از محققان و اندیشمندان هستند که در کتابخانه‌ها برای توسعه علم و دانش سال‌ها خاک خورده‌ و تلاش کرده‌اند اما کسی آنها را نمی‌شناسد. یا یک خواننده که به شنوندگان خود فحاشی می‌کند ، میلیون‌ها دنبال‌کننده دارد اما یک دانشمند عرصه علوم‌اجتماعی تا زمان مرگ ناشناخته می‌ماند.

دکتر قناعتی افزود: رسانه‌ها باید ذائقه مردم را تغییر دهند تا افراد علمی شناخته شوند. کسانی که مشکلات کشور را در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی مرتفع می‌کنند یا دست به کار علمی می‌زنند با کار رسانه‌ای باید شناخته شوند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران شهدای علمی ناسا بنياد ملي نخبگان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري کتاب معماري وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامي بنياد ملي نخبگان ناسا دانشگاه آزاد اسلامي خود را بدهکار بدهکار کشور شهدای علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۸۱۲۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش هزار و ۳۴۹ دقیقه اجلاسیه شهدای زن اهل سنت کشور از صدا وسیمای گلستان

نخستین اجلاسیه شهدای زن اهل سنت کشور برای اولین بار در استان گلستان شهرستان بندترکمن برگزار شد و صدا و سیمای گلستان در این مدت هزار و ۳۴۹دقیقه از برنامه‌های خود را به این اجلاسیه که با حضور سردار سرتیپ «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین، تعدادی از مسئولان لشکری و کشوری و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد اختصاص داد.

هدف از برگزاری این اجلاسیه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و گفتمان سازی فرهنگ مقاومت و ایثار زنان کشور است.

در نظام جمهوری اسلامی ایران هفت هزار شهیده زن است که از این تعداد ۹۰۰ شهیده اهل سنت هستند و استان گلستان دارای ۳۸ شهیده است که ۲۴ نفر آن‌ها اهل سنت و ۱۴ نفر اهل تشیع هستند.

نخستین اجلاسیه شهدای زن اهل سنت کشور در سالن ورزشی امام رضا (ع) بندرترکمن و مرجان ناز قلیچی از شهدای حادثه منا، فرماندار بندرترکمن و سومین فرماندار زن جمهوری اسلامی ایران به عنوان شهیده شاخص زن در این اجلاسیه معرفی شد.

این برنامه به همت معاونت‌های مختلف صدا و سیمای استان گلستان بصورت زنده از شبکه‌های استانی و شبکه‌های سراسری از جمله شبکه‌های خبر، خبر۲، ارتباط زنده با برنامه سلام خبرنگار... انعکاس داده شد. ‏

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • نباید تعریف و تمجید و یا بدگویی افراد را معیاری برای سنج خود بدانیم
  • اجلاسیه شهدای زن اهل سنت کشور
  • ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی نخبگان شاهد و ایثارگر
  • پوشش هزار و ۳۴۹ دقیقه اجلاسیه شهدای زن اهل سنت کشور از صدا وسیمای گلستان
  • اجرای اشعار حماسی در نخستین اجلاسیه شهدای زن اهل سنت کشور
  • ادای احترام وزیر کشور به شهدای گمنام یزد
  • نخستین اجلاسیه شهدای زن اهل سنت کشور آغاز به کار کرد
  • HIV؛ بایدها و نبایدهایی که برای پیشگیری از انتقال آن باید بدانیم
  • استفاده از ظرفیت بالقوه انجمن‌های علمی در حل مشکلات نظام سلامت/ حضور ۲۰۲ انجمن علمی در وزارت بهداشت
  • استفاده از ظرفیت بالقوه انجمن‌های علمی در حل مشکلات نظام سلامت