Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2023-12-01@10:28:40 GMT

سفیر ایران در سازمان ملل: همدردی با غزه کافی نیست

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ | کد خبر: ۳۹۱۲۹۸۰۶

سفیر ایران در سازمان ملل: همدردی با غزه کافی نیست

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل گفت: غزه در حال تجربه وضعیت وخیمی است و مردم غزه شاهد جرایم جنگی و جرایم علیه بشریت توسط رژیم صهیونیستی هستند و در چنین شرایطی همدردی کافی نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل درباره وضعیت غزه افزود: غزه در حال تجربه وضعیت وخیمی است و مردم غزه شاهد جرایم جنگی و جرایم علیه بشریت توسط رژیم صهیونیستی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرزمینشان تحت اشغال است و خودشان علی رغم مطالبه جهانی برای آتش‌بس از جمله درخواست مجمع عمومی و شورای امنیت برای توقف‌های بشردوستانه، همچنان متحمل جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه خودشان هستند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در چنین شرایطی، همدردی کافی نیست. انتظار عمومی این است که محورهای اصلی قطعنامه مجمع عمومی که با نظر اکثریت 121 عضو تصویب شده است، مخصوصاً نکته مهم نیاز فوری به یک آتش‌بس فوری و پایدار، در محتوای قطعنامه شورای امنیت نیز تکرار میشد.

ایروانی تصریح کرد: متأسفانه تعدادی از اعضای شورای امنیت علی‌رغم آنکه به قطعنامه مجمع عمومی رأی مثبت داده‌اند، بخاطر تهدید وتو شدن قطعنامه شورای امنیت، با اصلاحیه ای که مطالبه آتش‌بس را به این قطعنامه اضافه می‌کرد، موافقت نکردند. در نتیجه این اقدام، قطعنامه شورای امنیت فاقد مقرره کافی برای پایان دادن به جنگ است که میتوانست جلوی جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در غزه را بگیرد.

وی گفت: اما بعد از تصویب این قطعنامه چه رخ داده است؟ آیا تعداد حملات علیه مردم مظلوم کمتر شده است؟ آیا منجر به بهره‌مندی جمعیت غزه از کمک کافی بشردوستانه شده است؟ خیر.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل ادامه داد: در عوض، نماینده رژیم اشغالگر در همان جلسه گفت که آنها هرکاری که بخواهند، انجام خواهند داد. این رژیم فقط از بخش اول این جلسه (سه روز قبل) تاکنون، به دو مدرسه آنروا که محل پناه هزاران خانواده فلسطینی آواره است، مستقیماً حمله کرده است. تمام اینها بخاطر مشکل اساسی این قطعنامه است که یک ضمانت اجرایی در این زمینه مقرر نکرده است. "این قطعنامه (بدلیل آنکه ذیل فصل 7 منشور نیست) ضمانت اجرای حقوقی مناسبی ندارد."

ایروانی تصریح کرد: ما معتقدیم که مجمع عمومی باید از قدرتی که منشور به آن اعطا کرده استفاده کرده و نقش پیشرو در این زمینه ایفا نماید. در طول دو سال گذشته، ظرفیت مجمع عمومی برای حل موضوعات مرتبط با صلح و امنیت استفاده شده است و الآن نیز جامعه بین‌المللی انتظار مشابهی دارد. برای کمک به مردم فلسطین در این شرایط ناگوار، باید بهره‌مندی از ظرفیت مجمع عمومی تکرار شود.

آمار جنایات رژیم صهیونیستی در چهل و پنجمین روز حمله به نوار غزهگوترش:قیمومیت سازمان ملل بر غزه مناقشه را حل نمی‌کندسازمان ملل حق ادامه حیات کودکان غزه را هم به رسمیت بشناسد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایران در سازمان ملل رژیم صهیونیستی شورای امنیت مجمع عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۱۲۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: اسرائیل از بلندی‌های جولان خارج شود

تارنمای خبری اسپوتنیک امروز نوشت که قطعنامه سازمان ملل درباره خروج رژیم صهیونیستی از بلندی‌های جولان سوریه  دیشب (۷ آذر) و با ۹۱ رای موافق، ۸ رای مخالف و ۶۲ رای ممتنع تجدید شد.

در این قطعنامه آمده که کشور‌های عضو سازمان ملل "عمیقاً نگرانند که اسرائیل برخلاف قطعنامه‌های شورای امنیت و مجمع عمومی از جولان سوریه که از سال ۱۹۶۷ در اشغال است، خارج نشده است. "

در این سند همچنین بر غیرقانونی بودن شهرک‌سازی و سایر فعالیت‌های رژیم اسرائیل در جولان سوریه که از سال ۱۹۶۷ اشغال شده، تاکید شده‌ است.

بلندی‌های جولان در منتهی‌الیه جنوب‌غربی سوریه واقع بوده و علاوه‌ بر موقعیت راهبردی خاص آن، بخش مهمی از منابع آبی رژیم صهیونیستی را نیز تامین می‌کند. تل آویو با احداث ده‌ها شهرک صهیونیست‌نشین، حدود ۳۰ هزار تن از ساکنان سرزمین‌های اشغالی را در این منطقه اسکان داده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نگرانی آمریکا از گسترش درگیری‌ها به ویژه در لبنان
  • اشاره اندونزی به تلاش برای پیگرد قانونی رژیم صهیونیستی در دادگاه بین‌المللی
  • قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره عقب‌نشینی اشغالگران از بلندی‌های جولان سوریه
  • سفیر ایران: سازمان ملل، قطعنامه خود درباره نژادپرستی صهیونیسم را احیا کند + فیلم
  • سازمان ملل: اسرائیل از بلندی‌های جولان خارج شود
  • سازمان ملل خواستار خروج اسرائیل از جولان اشغالی شد
  • ایران: سازمان ملل قطعنامه خود را که صهیونیسم را شکلی از نژادپرستی برشمرده بود احیا نماید
  • سازمان ملل با تصویب قطعنامه ای خواستار خروج رژیم صهیونیستی از جولان شد
  • سفیر ایران خواستار احیای قطعنامه نژادپرستی صهیونیسم
  • حمایت دیپلماتیک واشنگتن از تل‌آویو