Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری فارس با اشاره به بارندگی‌های اخیر در استان،‌ گفت: بارندگی طی دو شبانه‌روز گذشته در فارس خسارت جانی و مالی به دنبال نداشت.

فرهاد سعدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا به تشریح آخرین وضعیت استان فارس در بارش‌های چند روز گذشته پرداخت و گفت: طی دو شبانه‌روز گذشته بارش رحمت الهی شامل حال فارس شد و تنها آب گرفتگی در برخی از معابر شهرهای استان رخ داد و خسارت جانی و مالی نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری فارس افزود: در ۲۷۴ نقطه فارس دیروز شاهد بارندگی بودیم که تا صبح امروز، ۳۰ آبان شهرستان‌های کازرون با ۱۰۴ میلی متر و دشت ارژن ۹۱ میلی‌متر بیشترین بارش را به خود اختصاص دادند.

وی در خصوص آخرین وضعیت آب و هوای استان، اظهار کرد: هواشناسی برای شهرستان‌های جنوب فارس لامرد، لار و خنج و گراش پیش‌بینی بارندگی دارد.

سعدی با بیان اینکه انسداد جاده‌ای در محورهای استان نداشتیم، ‌ تاکید کرد: طبق گزارش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس در هیچ محور استان به دلیل بارش‌ها انسداد جاده رخ نداده است و از چندروز گذشته پیش‌بینی لازم را برای مقابله با سیلاب احتمالی داشتیم.

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری فارس از بازدید میدانی شهرستان‌های شمال غربی استان خبر داد و گفت: قبل از شروع بارش‌ها نقاط حادثه خیز مورد بازدید ستاد مدیریت بحران استان قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بارش باران مدیریت بحران استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی شهرستانها استانی فرهنگی و هنری مدیریت بحران استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۱۳۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعطیلی ادارات اصفهان فردا چهارشنبه ۱۵ آذر

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نحوه فعالیت ادارات اصفهان برای فردا (چهارشنبه) را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، ضمن اشاره به آخرین مصوبات کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان، گفت: با توجه به استمرار آلودگی و پایداری هوا و در معرض خطر قرار گرفتن شهروندان و نیز به منظور کاهش ترددها، ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها (به غیر از مراکز امدادی، درمانی، خدمات رسان و بیمارستان‌ها) روز چهارشنبه پانزدهم آذرماه در مناطق یاد شده تعطیل خواهند بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان یادآور شد: پیش از این مدارس نواحی شش‌گانه شهر اصفهان و ۹ منطقه آموزش و پرورش در استان برای روز چهارشنبه پانزدهم آذرماه غیرحضوری اعلام شده بود.

شیشه فروش بیان کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی ضمن خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و رعایت الزامات مرتبط با کاهش انتشار آلاینده‌ها، کاهش سفرهای غیرضروری، رعایت الزامات بهداشتی برای کارکنان، اطلاع رسانی و هماهنگی لازم را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان متذکر شد: تیم‌های گشت و نظارت در استان اصفهان به صورت شبانه روزی و با جدیت فعالیت می‌کنند.

وی ضمن اشاره به انتشار دود غلیظ از کارخانه ذوب‌آهن در چهاردهم آذرماه، گفت: پس از وقوع این اتفاق بلافاصله تیم‌های اداره کل محیط زیست به کارخانه ذوب‌آهن اعزام و ضمن پیگیری از طریق مقامات قضائی جهت برخورد با مسببان آن و پیشگیری از تکرار این اتفاق، اقدامات جدی صورت گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با گلایه از ترافیک شهری در روزهای تعطیلی مدارس و ادارات به دلیل آلودگی هوا، متذکر شد: از آحاد مردم درخواست می‌کنیم نسبت به اجرای تمامی مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا پای‌بند باشند، متأسفانه امروز نیز با ترافیک شهری مواجه بودیم که با توجه به هشداری‌های عنوان شده انتظار می‌رود مصوبات کارگروه با جدیت توسط مردم و مسئولان اجرایی شود.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: استفاده از ماسک، کاهش تردد و عدم حضور در فضاهای باز، خیابان‌های پرترافیک و کاهش فعالیت‌های صنایع و صنوف، عدم استفاده از خودروهای شخصی از تأکیدات این کارگروه برای سلامت عموم است.

وی اظهار کرد: ممنوع بودن هرگونه فعالیتی که منجر به افزایش آلاینده گردد از جمله عملیات خاکبرداری، ساختمانی، حمل‌ونقل مصالح و آتش زدن بقایای گیاهی مورد تأکید است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان متذکر شد: در این زمینه از صنوف و واحدهای تجاری و بخش‌های خصوصی نیز درخواست می‌شود با کاهش فعالیت‌ها و کاهش تردد در جهت سلامت کارکنان و کاهش انتشار آلاینده‌ها همکاری کنند.

کد خبر 709682

دیگر خبرها

  • اردبیلِ بی‌برف در گرم‌ترین پاییز نیم قرن اخیر
  • ادامه تعطیلی ها در اصفهان و چند شهرستان استان
  • آخرین جزئیات تعطیلی ادارات اصفهان فردا چهارشنبه ۱۵ آذر
  • ادارات اصفهان برای دومین روز متوالی تعطیل شد
  • تعطیلی مراکز تفریحی در اصفهان
  • بلومبرگ: مدیریت بحران مالی نتانیاهو در بدترین جنگ ۵۰ سال اخیر شکست خورد
  • ابرسازه‌های تفریحی اصفهان تعطیل است
  • ادامه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های اصفهان
  • مدارس و دانشگاه‌های اصفهان دو روز آینده غیر حضوریند
  • مدارس و دانشگاه‌های این استان تا آخر هفته تعطیل شد