تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به استان الحدیده یمن
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۱۹۲۴۸۶۴
شبکه المسیره اعلام کرد که جنگندههای آمریکایی و انگلیسی، منطقهای را در نزدیکی دانشگاه الحدیده بمباران کردهاند.
تاکنون درباره خسارتها و تلفات احتمالی این حمله که به منطقه «الحوک» انجام شده، گزارشی منتشر نشده است.
آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دی ماه ۱۴۰۲ در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن طی ماههای قبل از آن در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی را در دریای سرخ و تنگه بابالمندب هدف قرار داد.
نیروهای ارتش یمن متعهد شدهاند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتیهای این رژیم یا کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی و اهدافی در سرزمینهای اشغالی ادامه خواهند داد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۱۹۲۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
دراماتیکترین دیدارها با شاه
دیدار چهارم نوامبر 1978(13 آبان 1357) در خاطرات آنتونی پارسونز یکی از دراماتیک ترین دیدار ها با شاه توصیف شده است. اگرچه او سفیر انگلیس بود اما همراهی سالیوان(سفیر وقت آمریکا در ایران) با او در این دیدار می تواند به مثابه نگریستن به این رویداد از پنجره ای مشترک باشد. در این دیدار شاه که در وضعیت استیصال قرار گرفته بود از سفرای دولت های آمریکا و انگلیس درخصوص واکنش دولت متبوعشان به وضعیت ایران سؤال می پرسد.
در ادامه به مرور گزارش آنتونی پارسونز در چهار نوامبر آنگاه که شاه وی را بههمراه سالیوان به کاخ فراخوانده بود تا از دستورالعملهای دولت متبوعشان خبردار شود میپردازیم. البته شاه پیش از فراخواندن آنها هم تلاشهایی برای جلب حمایت دولتهای خارجی از جمله ایالات متحده آمریکا انجام داده بود. پارسونز میگوید در این روزها دود و آتش و خرابی تهران را پر کردهبود و از مناطق مختلفی صدای تظاهرات شنیده میشد. شاه روزهای سختی را میگذراند و در استیصال بود. این روزها برای دولتهای آمریکا و انگلیس هم خاص بود و شاید مجموع چنین اوضاعی است که سفیر انگلیس در معیت سفیر آمریکا، دیدار 13 آبان با شاه را از دراماتیکترین دیدارهای روزهای واپسین حیات سیاسی او میداند.
متن گزارش:
در چهارم نوامبر، من و سولیوان بار دیگر به کاخ فراخوانده شدیم؛ این بار برای ملاقاتی که به یکی از دراماتیکترین ملاقاتهایمان با او تبدیل شد. سولیوان پیش از ملاقات به من گفت که دستورالعملهایی از واشینگتن دریافت کرده است. شاه صحبتش را با این جمله آغاز کرد که از طریق مکالمهی تلفنی با برژینسکی، رئیس بخش امنیت ملی ایالات متحده در واشینگتن، پیامی دریافت کرده است. برژینسکی به او گفته بود که دولت ایالات متحده چه برای تشکیل دولتی ائتلافی و چه برای تشکیل دولتی نظامی از وی حمایت خواهد کرد. شاه از ما پرسید در صورت انتصاب نخستوزیری نظامی، واکنش دولت متبوعمان چه خواهد بود. سولیوان توضیح داد که این به معنای ترجیح ایالات متحده برای دولت نظامی نیست، بلکه منظورش این بوده که اگر شاه تصمیم بگیرد و مطلقاً چارهای جز این گزینه نداشته باشد، ایالات متحده از او حمایت خواهد کرد.
من گفتم که دستورالعمل ویژهای از لندن دریافت نکردهام؛ اگرچه همانطور که شاه میداند، دولت متبوع من قاطعانه طرفدار راهحلی سیاسی است. نظر شخصیام را نیز به شاه منتقل کردم؛ و آن اینکه شخصاً پیشنهاد میکنم چنانچه ایدة دولت ائتلافی با شکست مواجه شده باشد، شاه گزینة یک دولت بیطرف موقت را مدنظر داشته باشد. او نظرات مرا در رابطه با روی کار آمدن احتمالی یک دولت نظامی میدانست و من همچنان نیز بر همان موضع بودم. با این وجود اضافه کردم که او پادشاه یک مملکت است و من شکی ندارم که نهایتاً هر تصمیمی که وی اتخاذ کند، به آن احترام گذاشته خواهد شد.
گفتوگوی ما که در نهایت حدود دو ساعت هم طول کشید، به صحبتهای پراکنده مبدل شد. شاه گفت که همچنان برای تشکیل یک دولت ائتلافی میکوشد و به همین منظور، رهبران جبهه ملی قرار است فردا با او ملاقات کنند. اما افزود که در مورد پیشنهاد سنجابی مبنی بر برپایی رفراندومی ملی دربارة رژیم هیچ اقدامی نخواهد کرد. این در حالی بود که ژنرالهای نظامی بیش از همیشه بر وی فشار میآوردند و نظرشان این بود که با چند دستگیری میتوانند بهسادگی اوضاع را آرام کنند. در این باره احساس میکردم که ژنرالها از موضوع تماس برژینسکی با شاه مطلعاند و همین موضوع باعث افزایش فشارشان به شاه شده است. شاه چنین ادامه داد که برای برژینسکی چندان مشکل نیست که از گزینة نظامی صحبت کند، اما او همچنان عقیده دارد که بهکارگیری ارتش چیزی را حل نخواهد کرد. برای آخرین بار نظرم را بیان کردم و گفتم که دخالت نظامیها اعتصابات عمومی را به همراه خواهد داشت و ارتش نیز از مقابله با آن عاجز خواهد بود.