Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2025-01-26@07:42:58 GMT

تصاویر ادعایی اسیر ایرانی در چنگ تحریر شام

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۲۴۸۶۷۲۷

بازدید 6 تروریست‌های هیئت تحریر شام ویدیویی منتشر کردند که ادعا شده از یک اسیر ایرانی است. در این ویدیو این اسیر که به نظر زخمی می‌آید، می‌گوید نمی‌تواند عربی حرف بزند و خود از مهاجرین ایران معرفی می‌کند. این ویدیوی کوتاه ادعایی را در تابناک می‌بینید. #برچسب‌های منتخب # قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: تابناک

کلیدواژه: قیمت طلا مهاجران افغان حمله اسرائیل به ایران حمله ایران به اسرائیل قیمت دلار سوریه دمشق نبض خبر اسیر ایرانی هیئت تحریر شام ویدیو هیئة تحریر الشام تحریر الشام فیلم تحریر شام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۲۴۸۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت ادعایی آکسیوس از محتوای گفت‌وگوهای ایران و اروپا در ژنو

به گزارش ایران اکونومیست، رسانه آمریکایی نوشته دیپلمات‌های ارشد فرانسه، آلمان، بریتانیا و اتحادیه اروپا حدود ۲ هفته قبل با همتایان ایرانی خود در ژنو دیدار کرده و در مورد برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند.

به ادعای دیپلمات‌های اروپایی، مقامات ایرانی در مذاکرات تصریح کردند که مایل به ازسرگیری مذاکرات درباره یک توافق هسته‌ای جدید هستند، توافقی متفاوت از برجام که در سال ۲۰۱۵ امضا شد و ترامپ در سال ۲۰۱۸ به‌صورت یک‌جانبه از آن خارج شد.

رسانه آمریکایی به نقل از مقامات اروپایی گزارش کرد ایران از دیپلمات‌های اروپایی خواسته این پیام را به واشنگتن منتقل کنند و همچنین مدعی شدند که تهران منتظر پیشنهاد یا طرح واشنگتن برای این توافق است.

یک دیپلمات اروپایی مدعی است پاسخ اروپا این بوده که این موضوع به ایران بستگی دارد که پیشنهادی را روی میز بگذارد که شامل امتیازات بیشتری درباره موضوع هسته‌ای باشد.

«ژان نوئل بارو» وزیر خارجه فرانسه نیز روز پنجشنبه درباره احتمال توافق هسته‌ای تازه با ایران گفته بود: «مذاکره با ایران رویکرد منطقی است. چه جایگزینی برای توافق جامع با ایران وجود دارد؟ جایگزین مذاکرات، استفاده از قدرت سخت است که گزینه‌ای خطرناک برای منطقه، ایران و حتی اروپا و آمریکا خواهد بود. پس در چنین شرایطی، مذاکرات بهترین گزینه است.»

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی حمله به حرم حضرت زینب (س) با همکاری آمریکا
  • نقش آمریکا در خنثی‌سازی حمله به حرم حضرت زینب چه بود؟
  • جزئیات حمله به حرم حضرت زینب (س)
  • با مشارکت آمریکا حمله به حرم حضرت زینب (س) خنثی شد
  • حمله به حرم حضرت زینب (س) خنثی شد
  • واشنگتن‌پست:آمریکا اطلاعات محرمانه به الجولانی داد/جلوگیری از حمله به یک زیارتگاه/مقام آمریکایی:ما اطلاعاتی را هم با ایرانی‌ها به اشتراک می‌گذاریم
  • حمله به حرم حضرت زینب (س) با مشارکت آمریکا خنثی شده است
  • روایت ادعایی آکسیوس از محتوای گفت‌وگوهای ایران و اروپا در ژنو
  • سرکرده تحریر الشام: اولویت ما بازسازی سوریه است، نه جنگ با اسرائیل
  • عربستان حمله اسرائیل به شهر جنین را به‌ شدت محکوم کرد